Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių muzikantai

QUOTE(Saule_ @ 2008 11 03, 14:17)
galiu drasiai rekomenduoti savus muzikantus,kurie grojo pas mane vestuvese.mums tikrai patiko,saunus muzikantai, prisitaikantys prie ivairios publikos,vede vakara,geri balsai.dabar as padedu organizuoti pusseserei vestuves,tai juos ji taip pat savo sventeje uzsisake  smile.gif

tai kas jie tokie?
Atsakyti
QUOTE(Danas "Antraktas" @ 2008 10 27, 16:02)
Manyciau kad be 3-4 tukst. nieko nebus, o kontaktai yra ju tiklapije  http://16hz.tik.lt/

Esu mates kaip jie dirba, viskas liuks, jie tikrai verti savo honoraro, sakau tai kaip ju pretenzingas kolega smile.gif

deja jau visi 6000 verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Sejle @ 2008 11 03, 19:43)
deja jau visi 6000  verysad.gif

as tai pasipyktinus tom auganciom kainom sad.gif fotografai kelia, filmuotojai kelia, visi kelia, o ekonomine krize gi kaip nebutu smile.gif bet nieks neatsizvelgia g.gif
respectas mano muzikantams, kurie kitiems metams nepakele palyginus su siais thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos,

o gal kuri ka nors girdejot apie grupe RETRO is Kauno? siek tiek buvau radus apie juos atsiliepimu cia, bet gal kas nors dar ka zino? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sejle @ 2008 11 03, 19:43)
deja jau visi 6000  verysad.gif

sakyciau daugokai kaip vienam vakarui... g.gif mes labai ju norim, bet tikriausiai teks pasitenkint kuo nors pigesniu.... verysad.gif
Atsakyti
labas,gal kas galit rekomenduoti saunius muzikantus Mazeikiuose?p.s,gal kas Augio muzikanto nr turit-aciukas
Atsakyti
QUOTE(smiltesmama @ 2008 10 23, 14:07)
sveikos, gal kas galit parekomenduoti muzikantus vedancius vestuves ir dainuojancius ne tik lietuviskai, bet ir lenkiskai?

Sveikute.pas mus vestuvese muzikantai vede ir dainavo rusu,lietuviu bei lenku kalbomis jei vis dar domina kontaktus galesiu i az atsiust,kaina nera zema,bet ir uzimti buna jie labai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(AXTA @ 2008 11 03, 15:27)
tai kas jie tokie?

na mes su jais tai Vilniuje susitikome aptarti viska,tai kiek suprantu vilnieciai yra.siaip vienas is muzikantu grojo seniau grupeje MEXICANO,taip pat vestuvine patirti didele turi.siaip pries juos uzsakinejant(kai ieskojome musu vestuvems muzikantu) mano vyras ziurejo l.skeptiskai,nes pamateme juos per ''Penktadienio muzikos sou'' ar kokia ten laida rodydavo per tv3,mano vyras dar net karta norejo su jais susitikti viska apsitarti,taciau to nereikejo nes mums juos buvo rekomendave pazistami...na vakaro programa ir muzika visai kitokia nei kaip juos mateme per tv.puikiai tinka ivairaus amziaus publikai,l.kulturingi.turiu tik Egidijaus tel. 863168809
Atsakyti
QUOTE(Saule_ @ 2008 11 04, 11:14)
na mes su jais tai Vilniuje susitikome aptarti viska,tai kiek suprantu vilnieciai yra.siaip vienas is muzikantu grojo seniau grupeje MEXICANO,taip pat vestuvine patirti didele turi.siaip pries juos uzsakinejant(kai ieskojome musu vestuvems muzikantu) mano vyras ziurejo l.skeptiskai,nes pamateme juos per ''Penktadienio muzikos sou'' ar kokia ten laida rodydavo per tv3,mano vyras dar net karta norejo su jais susitikti viska apsitarti,taciau to nereikejo nes mums juos buvo rekomendave pazistami...na vakaro programa ir muzika visai kitokia nei kaip juos mateme per tv.puikiai tinka ivairaus amziaus publikai,l.kulturingi.turiu tik Egidijaus tel. 863168809

o j as kazka cia ne taip pagalvojau ir atsiprasau iskart jei taip,bet argi ne tos grupes narys Egidijus,kuris buvo ir tipo grupes narys,zuvo avarijoj.? g.gif sorry jei ka maisau
Atsakyti
QUOTE(AXTA @ 2008 11 04, 17:58)
o j as kazka cia ne taip pagalvojau ir atsiprasau iskart jei taip,bet argi ne tos grupes narys Egidijus,kuris buvo ir tipo grupes narys,zuvo avarijoj.? g.gif sorry jei ka maisau

Tikrai taip,čia žuvusio REMEIKIO EGIDIJAUS telefonas.Taigi ponia ar panelė SAULĖ kažkodėl kelia mirusius muzikantus,nejaugi jei neužtenka gyvūjų PRESTO,MEXICANO AR SWEET bei kitų superinių tūkstančius imančių muzikantų
Atsakyti
panelė SAULĖ kažkodėl kelia mirusius muzikantus

blink.gif Oi kaip ziariai nuskambejo doh.gif Kaip tik Velynems tinka blink.gif Sorry, kad poster_offtopic.gif ne i tema
Atsakyti
QUOTE(Nastulia @ 2008 11 03, 23:56)
labas,gal kas galit rekomenduoti saunius muzikantus Mazeikiuose?p.s,gal kas Augio muzikanto nr turit-aciukas

pries 3 dienas kalbejau su muzikantais is mazeikiu mirksiukas.gif mazeikiuose yra grupe ,,sekunda" 868687024 www.sekunda.lt vienai dienai-2000 lt. yra dar almantas ir saulius is mazeikiu 861522908 vienai dienai 3000 lt. pabandyk,gal patiks mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Ceresne @ 2008 11 03, 22:42)
Sveikos,

o gal kuri ka nors girdejot apie grupe RETRO is Kauno? siek tiek buvau radus apie juos atsiliepimu cia, bet gal kas nors dar ka zino?  ax.gif

jie pakviecia pas save pasiziureti DVD savo vedamu vestuviu. kitiem metams vienai dienai bus 2000 lt. mes zadam juos imti mirksiukas.gif
Atsakyti