Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių muzikantai

QUOTE(kaukeGintare @ 2008 10 08, 00:13)
mielosios, nenoriu nieko blogo apie muzikantus, foto ir video kalbeti, taciau kai kas nors praso avanso ir ypac fiziniai asmenys - jokiu davimu anksciau laiko... jei jau davete, tai beabejo reikalaukite sutarties, bet sitaip davinedami pripratinom juos imti, prasyti, nors jokiu paslaugu nesuteikus - pinigai nemokami mirksiukas.gif

Kažkaip čia įdomiai parašyta g.gif . Tai kaip tada būti garantuotiems, kad jie nesusitars dar su keliais jaunavedžiais tai pačiai dienai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(prudencija @ 2008 10 08, 19:19)
Kažkaip čia įdomiai parašyta g.gif . Tai kaip tada būti garantuotiems, kad jie nesusitars dar su keliais jaunavedžiais tai pačiai dienai  doh.gif

tai uztai ir reikia sutarties, jei jau pinigai buna duodami. mes tiek su sodyba, tiek su fotografe ir kitais paslaugu teikejais pasirasome sutarteles, kad nebutu paskui netiketumu ivairiausiu.
Atsakyti
QUOTE(VSsirduze @ 2008 09 09, 21:54)
jei ne paslaptis kokia kaina ju? ax.gif

mES MOKEJOM 2200
Atsakyti
Gal, kuri mamytė gali pasakyti kiek šiuo metu galėtų kainuoti E.Kučinsko pasirodymas šventėje...ta prasme kelių dienų atlikimas?

Ir dar...gal kas susidūrę esate su muzikantu-vedėju Algiu Gudausku iš Kauno?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paryžietė: 09 spalio 2008 - 14:03
QUOTE(au6ryte @ 2008 09 29, 20:32)
Taip  biggrin.gif girdejau ir man labai labai patiko  thumbup.gif
Siulau tikrai visoms isgirsti ir tikrai nepasigailesit smile.gif is ju visu man labiausiai patinka tas jaunas saksofonistas  rolleyes.gif
Jie turi ir savo puslapi. Butinai aplankykite : www.black4.lt  thumbup.gif

Aciu uz informacija smile.gif , jau viska perziurejau ju puslapyje ir tikrai pritariu tavo nuomonei - jie thumbup.gif. Ir muzika, ir dainos, ir atlikimas, o kai visa tai gyvai tai tikrai thumbup.gif O saksofonistas tai ir man labai labai mielas ax.gif. Bandysiu susisiekti su ju vadybininku.
Atsakyti
QUOTE(Paryžietė @ 2008 10 09, 14:56)
Gal, kuri mamytė gali pasakyti kiek šiuo metu galėtų kainuoti E.Kučinsko pasirodymas šventėje...ta prasme kelių dienų atlikimas?

Turbūt norėjot pklaust dainų? Sunku pasakyti kiek kainuoja, tai labai indvidualu, kokia tai šventė, kokiam mieste, kiek dainų atliks ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(kaukeGintare @ 2008 10 07, 23:13)
sitaip davinedami pripratinom juos imti, prasyti, nors jokiu paslaugu nesuteikus - pinigai nemokami mirksiukas.gif

Aha, o pabandykit atsidurti kitoje barikadų pusėje- kai užsisako, nepaimi avanso, o po poros savaičių atsako (neva persigalvojo, rado "geriau", pigiau, etc.). O tu, durnelis, būni atsakęs kelis pelningus chalymus tai pačiai datai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Give2Get @ 2008 10 09, 17:26)
Turbūt norėjot pklaust dainų? Sunku pasakyti kiek kainuoja, tai labai indvidualu, kokia tai šventė, kokiam mieste, kiek dainų atliks ir t.t.

Agha...labai tiksliai pastebėta....kelių dainų pasirodymas. Tai gal kas žino, ar įmanoma E.Kučinska pasikviesti pvz. Kaune, 6dieni , 5 dainų atlikimui per jubilieju........
Atsakyti
QUOTE(kaukeGintare @ 2008 10 08, 00:13)
mielosios, nenoriu nieko blogo apie muzikantus, foto ir video kalbeti, taciau kai kas nors praso avanso ir ypac fiziniai asmenys - jokiu davimu anksciau laiko... jei jau davete, tai beabejo reikalaukite sutarties, bet sitaip davinedami pripratinom juos imti, prasyti, nors jokiu paslaugu nesuteikus - pinigai nemokami

Be avanso jokių garantijų.
Be avanso užsakovas gali paslaugas atsakyti kada tik Jam patiks.
Buvo atvejų, kai atsakai kitiems nes užimtas, o kokį ketvirtadienį pareiškia: "Mes susiradome kitus". Ir lieki ant ledo
Mano manymu - be avanso tik apsitarimas. Ir jei kiti vėliau duos avansą, tai aišku kad ta sutartis jau rimta ir pirmiesiems bus pranešta "gaila, bet jau užimta"
Atsakyti
Sveiki,
gal kas esate buve vestuvese kur grojo 16 Hz?
Kaip jie?
Aciu uz atsakyma. 4u.gif
Atsakyti
o kas girdejot kas per grupe MG international?cia is kauno atrodo
Atsakyti
buvau vestuvese, kur grojo sie vaikinai: http://www.allegretto.lt/
man patiko.
Atsakyti