Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių muzikantai

QUOTE(laisve9 @ 2008 10 04, 15:21)
bendravome su Modestu  rolleyes.gif

Dėkui, viskas aišku, apie ką mirksiukas.gif
Atsakyti
Laba diena gal girdejote kokius atsiliepimus apie muzikantus Nemuno Krantai? Domintu kaina, muzika kuria jie groja per vestuves ir t.t.
Aciu
Atsakyti
Help!gal galite rekomenduoti muzikantus mamos jubiliejui,nes maniskiai muzikantui jau uzimti,kurie grojo pas mane vestuvese,l.gaila verysad.gif baliukas uz 3 savaiciu.(domintu kaina,kontaktai,rasykite i pm jei galite ka nors rekomenduoti,dekui).
Atsakyti
QUOTE(Saule_ @ 2008 10 06, 18:09)
Help!gal galite rekomenduoti muzikantus mamos jubiliejui,nes maniskiai muzikantui jau uzimti,kurie grojo pas mane vestuvese,l.gaila verysad.gif  baliukas uz 3 savaiciu.(domintu kaina,kontaktai,rasykite i  pm jei galite ka nors rekomenduoti,dekui).

muzikantas vacys, eina vienas ar su sunumi. 1500 plius 200 uz atvykima , ziurint kur reikia. vestuvese grojo mums tai patiko, kontaktai 869969926.
Atsakyti
QUOTE(loretita2 @ 2008 10 06, 18:40)
muzikantas vacys, eina vienas ar su sunumi. 1500 plius 200 uz atvykima , ziurint kur reikia. vestuvese grojo mums tai patiko, kontaktai 869969926.

is kokio miesto jie?
Atsakyti
QUOTE(krikstole @ 2008 10 06, 19:23)
is kokio miesto jie?

tiksliai neatsimenu ar is skuodo, ar is plunges
Atsakyti
labas vakaras mergaites smile.gif man iskilo toks klausymelis g.gif net negaliu ramiai uzmigti verysad.gif siandiena buvau susitikus su muzikantu kuris gros mano vestuvese kitais metais, kad paduociau rankpinigius. kadangi filmuotojas, fotografas ir muzikantai yra ta pati saika tai visus rankpinigius 1.400lt padaviau muzikantui. tiik va dabar galvoju... ar nereikejo man paimti kokio nors lapelio su parasais kiek gauta ir kiek duota?
Atsakyti
QUOTE(brigge @ 2008 10 07, 00:26)
labas vakaras mergaites smile.gif  man iskilo toks klausymelis g.gif  net negaliu ramiai uzmigti verysad.gif  siandiena buvau susitikus su muzikantu kuris gros  mano vestuvese kitais metais, kad paduociau rankpinigius. kadangi filmuotojas, fotografas ir muzikantai yra ta pati saika tai visus rankpinigius 1.400lt padaviau muzikantui. tiik va dabar galvoju... ar nereikejo man paimti kokio nors lapelio su parasais kiek gauta ir kiek duota?

Tai sutartėlės jokios nepasirašėt? g.gif
Atsakyti
QUOTE(brigge @ 2008 10 07, 01:26)
labas vakaras mergaites smile.gif  man iskilo toks klausymelis g.gif  net negaliu ramiai uzmigti verysad.gif  siandiena buvau susitikus su muzikantu kuris gros  mano vestuvese kitais metais, kad paduociau rankpinigius. kadangi filmuotojas, fotografas ir muzikantai yra ta pati saika tai visus rankpinigius 1.400lt padaviau muzikantui. tiik va dabar galvoju... ar nereikejo man paimti kokio nors lapelio su parasais kiek gauta ir kiek duota?

Tikrai, kad reikejo paimti bent kazkoki lapeli, t.y. kad butu aiskiai surasyta, kiek davete rankpinigiu, kokias paslaugas jie jums teiks ir kada ir abieju saliu parasai. Siaip geriausia sutarti pasirasyti, internete yra tikrai paslaugu teikimo sutarties formu, ten reikia surasyti visas salygas. Manau, kad tau reiktu dar karta susisiekt su tuo muzikantu, vel susitikt ir pasirasyt sutarti, kur bus ir rankpinigiau irasyti i tam skirta skilti tuo paciu. Jeigu jie ne kazkokie apgavikai, manau tikrai nepriestaraus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(krrriste @ 2008 10 07, 09:42)
Tikrai, kad reikejo paimti bent kazkoki lapeli, t.y. kad butu aiskiai surasyta, kiek davete rankpinigiu, kokias paslaugas jie jums teiks ir kada ir abieju saliu parasai. Siaip geriausia sutarti pasirasyti, internete yra tikrai paslaugu teikimo sutarties formu, ten reikia surasyti visas salygas. Manau, kad tau reiktu dar karta susisiekt su tuo muzikantu, vel susitikt ir pasirasyt sutarti, kur bus ir rankpinigiau irasyti i tam skirta skilti tuo paciu. Jeigu jie ne kazkokie apgavikai, manau tikrai nepriestaraus smile.gif

aciukas uz patarima smile.gif tikrai susisieksiu su jais mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(brigge @ 2008 10 07, 22:47)
aciukas uz patarima smile.gif  tikrai susisieksiu su jais  mirksiukas.gif

mielosios, nenoriu nieko blogo apie muzikantus, foto ir video kalbeti, taciau kai kas nors praso avanso ir ypac fiziniai asmenys - jokiu davimu anksciau laiko... jei jau davete, tai beabejo reikalaukite sutarties, bet sitaip davinedami pripratinom juos imti, prasyti, nors jokiu paslaugu nesuteikus - pinigai nemokami mirksiukas.gif
Atsakyti
as ka tik po vestuviu,kuriose pirsliavom,tai muzikantai buvo nerealus,pasiruose,pasipuose,ne posliakai kokie,su jumoru,bet ne kandziu,mums ir labai padejo ,taresi ir t.t.kiek zinau tai jie is Prienu"Dainiai"groja dviese.seniai tokiu nemaciau thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti