Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių muzikantai

QUOTE(&edita @ 2008 09 28, 22:32)
Maravillosa, esu labai dekinga uz info.. Katazynos balsas tikrai labai grazus.
Kaip suprantu vestuvese ji dar su dviem vyrais buna? O ar jie pravestu vestuves taip pat? Gal zinai ju kainyte?

Mes buvom draugų vestuvėse, kur dainavo Katazyna su dviem vyrais smile.gif Visai nieko tiem, kas nori tokių 'tradiciškesnių' muzikantų thumbup.gif
Atsakyti
O gal pas ką nors grojo Viktoras ir Eugenijus 4u.gif
Ką galite pasakyti ? ax.gif
Štai čia galima pažiūrėti 4u.gif

My Webpage
Atsakyti
QUOTE(vilter @ 2008 09 15, 13:19)
Gal ką nors žinote apie Black4 grupę? Gal grojo pas jus?

Taip biggrin.gif girdejau ir man labai labai patiko thumbup.gif
Siulau tikrai visoms isgirsti ir tikrai nepasigailesit smile.gif is ju visu man labiausiai patinka tas jaunas saksofonistas rolleyes.gif
Jie turi ir savo puslapi. Butinai aplankykite : www.black4.lt thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(au6ryte @ 2008 09 29, 19:32)
Taip  biggrin.gif girdejau ir man labai labai patiko  thumbup.gif
Siulau tikrai visoms isgirsti ir tikrai nepasigailesit smile.gif is ju visu man labiausiai patinka tas jaunas saksofonistas  rolleyes.gif
Jie turi ir savo puslapi. Butinai aplankykite : www.black4.lt  thumbup.gif

Fainuoliai thumbup.gif Tikrai graziai skamba ju atliekam muzika thumbup.gif
Tik man rodos sia grupei reiketu cia " bazuotis":rasyti:
http://www.supermama...?...8937&st=180 ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pasaulisgrazus: 29 rugsėjo 2008 - 21:10
QUOTE(&edita @ 2008 09 26, 20:40)
Gal  galetum imesti ju kontaktus? As ieskau rusu-lenku muzikantu, o jei dar vestuves vestu butu super  thumbup.gif

dviem dienom- 5000 ima. Taip, ji dainuoja su 2 vyrais. Svetaineje tai parasyta.
Negalvok, kad jeigi kiti svetaines neturi, tai jie seip sau groja. Geriausias yra tas, kuriam nereikia paciam reklamuotis mirksiukas.gif bent jau as taip manau, apei toki zmones patys kalba smile.gif
jei ko reikes rasyk drasiai i az smile.gif
Papildyta:
QUOTE(magnifica @ 2008 09 29, 13:23)
Mes buvom draugų vestuvėse, kur dainavo Katazyna su dviem vyrais smile.gif Visai nieko tiem, kas nori tokių 'tradiciškesnių' muzikantų thumbup.gif

nepasakyciau kad jie yra labai tradiciski muzikantai, jie skiriasi nuo kitu, tiksliau katazyna skiriasi nuo kitu lotuliukas.gif
Atsakyti
Sakykit, mergaites, gal kas domejosi grupe "dreams" ? Kazkada buvau renginyje, kuriame grojo butent si grupe - tai labai patiko smile.gif Butu idomu mazdaug zinoti kainas... ax.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,
As esu be proto dekinga zmogui kuris parekomendavo mums muzikantus, as buvau suzaveta ir stebinama pastoviai. Jie buvo mandagus, smaikstus, nuostabus vakaro vedejai, grojo nuostabia muzika, kuri visiems patiko - as tiesiog buvau suzaveta. Sakau ne del to kad jie grojo per mano vestuves, bet del to kad jie buvo tikrai saunus - patys geraiusi muzikantai kokius esu kada nors tik girdejusi.
Atsakyti
QUOTE(ruteler @ 2008 09 30, 16:28)
Sveikos merginos,
As esu be proto dekinga zmogui kuris parekomendavo mums muzikantus, as buvau suzaveta ir stebinama pastoviai. Jie buvo mandagus, smaikstus, nuostabus vakaro vedejai, grojo nuostabia muzika, kuri visiems patiko - as tiesiog buvau suzaveta. Sakau ne del to kad jie grojo per mano vestuves, bet del to kad jie buvo tikrai saunus - patys geraiusi muzikantai kokius esu kada nors tik girdejusi.

Tai kas tokie??? g.gif
Atsakyti
[quote=maravillosa,2008 09 29, 20:57]
dviem dienom- 5000 ima. Taip, ji dainuoja su 2 vyrais. Svetaineje tai parasyta.
Negalvok, kad jeigi kiti svetaines neturi, tai jie seip sau groja. Geriausias yra tas, kuriam nereikia paciam reklamuotis mirksiukas.gif bent jau as taip manau, apei toki zmones patys kalba smile.gif
jei ko reikes rasyk drasiai i az smile.gif

Aciu uz info 4u.gif Sutinku su tavim kad geriems nereikia reklamos, tiesiog tik siuo budu kol kas renku informacija vestuvems kadangi esu ne Lietuvoje verysad.gif

Atsakyti
QUOTE(ruteler @ 2008 09 30, 15:28)
Sveikos merginos,

Ir kas jie tokie? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(saulelyyyte @ 2008 10 01, 09:06)
Tai kas tokie??? g.gif

QUOTE(vilkiukei @ 2008 10 01, 12:10)
Ir kas jie tokie?  unsure.gif

Nepamenu ju tikslaus pavadinimo, turiu namuose uzrasu knyguteje, jei domina galiu rytoj parasyti
Atsakyti
QUOTE(laisve9 @ 2008 09 28, 12:28)
"Kokteilis" iš Raseinių 

Gal vardus prisimeni netyčia? unsure.gif Turiu rekomendacijas apie vienus, nežinau, gal tie patys, o norisi kuo daugiau info ax.gif
Atsakyti