Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių muzikantai

QUOTE(KasYra @ 2008 09 25, 16:37)
na jei uz tokia kaina ir liktumet dar nepatenkinti, tada jau sakyciau ziauru doh.gif  cia juk kosmine kaina doh.gif

nu jo uz tokia kaina turetu lakstingalu balsais ciulbet.cia uz viena vakara zmones tokius pinigus ima doh.gif
Atsakyti
QUOTE(maravillosa @ 2008 09 25, 17:24)
mes uz muzikantus irgi 5 tuks mokam, bet zinau kad jie yra ju verti  smile.gif

kas tokie? g.gif
o veda ar tik dainuoua?
Atsakyti
QUOTE(-Anna- @ 2008 09 25, 18:55)
kas tokie?  g.gif
o veda ar tik dainuoua?

pas mus Valdemaras (dainuoja) ir Darjusas (veda), o groja abu. Bet sita kaina uz 2 dienas, uz viena vakara siemet jie 3 000 ima
Atsakyti
Gal kas girdejot kiek grupe MEDUS kainuoja vienam vakarui???
Girdejau kad jie ir super veda ir dainuoja. Bet kai kaina netycia nugirdau, tai tiesa sakant apsalau ( 5000 Lt) Tik vat idomu ar cia 1 dienai ar 2. Jei vienai tai tikrai man atrodo per brangu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulelyyyte: 25 rugsėjo 2008 - 18:42
sveikos. perskaiciu visa tema apie muzikantus. oij visko prisiskaiciau blink.gif blink.gif buvau kontaktu prisirasiusi, jau norejosi pult skambint. bet manasis greit isprende beda del muzikantu. smile.gif kaip sakant pasinaudojo mano bloga savijauta ir prieme savo nuosprendi. biggrin.gif taigi turesim muzikanta, kuri zinom tik is to, ka pasakojo jo mama. manasis pats skambino keliais numeriais, tai vieni is kart atkrito (is birzu), nes grojo jie drauges vestuvese, tai mums ziaauuriai nepatiko doh.gif doh.gif o paskambines antruoju numeriu tai jam is karto tiko bigsmile.gif ir bendravimas itiko, ir kaina laabai maza, bent jau siai dienai. tai dabar laukiu kovo men kol galesiu pati susitikt su juo akis i aki ir aptart visas vakaro subtilybes biggrin.gif biggrin.gif tikiuos nenusivilsiu g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
[quote=imanuele,2008 09 25, 17:22]
sveikos. perskaiciu visa tema apie muzikantus. oij visko prisiskaiciau blink.gif blink.gif buvau kontaktu prisirasiusi, jau norejosi pult skambint. bet manasis greit isprende beda del muzikantu. smile.gif

Ka pasirinkot? ax.gif
Atsakyti
Na va mes apturejom "trys aplesinus" neberekomenduoju ju blush2.gif nes tikrai labai nuvyle..grojo, kaip per laidotuves unsure.gif ir tai bendroj sumoj 2 valandas, nors taremes 6 val. vienintelis dalykas nuvyles vestuvese..ir gaila verysad.gif
Atsakyti
Laba,
gal kasnors kanor zino apie šiuos muzikantus : http://www.muzikajums.lt/ ? mes svarstome apie ju pasirinkima vestuvesm, bet nerandu jokiu atsiliepimu apie juos, tai truputi baisu imti ax.gif
Atsakyti
Siaip mes nesenai su brangiaja atsventem savo vestuves.... ir turejom nuostabia grupe, kuri vadinasi CREDO.... rekomenduoju visiems, nes realiai tai turbut geriausia, ka maciau per visus dalyvavimus vestuvese... pacioj pradzioj kai sudainavo TIME TO SAY GOODBYE dainele, tai jau man vos asara neistrysko... ziauriai ziauriai grazu...
kainos neviesinsiu, bet tikrai jie verti savo pinigu... jei tikrai norit paost per vestuve - bandykit susisiekt su jais.
Girdejau kad ten kai kurie pageidauja deretis ir panasiai... vos ne viso vakaro vedima kad padarytu.... jie tai gali, bet reikia suprast, kad jie irgi zmones, kad jie dirba savo darba, o darbas turi buti apmoketas... pagal norus...

Kontaktinis zmogus - ARVYDAS 868519600
Atsakyti
QUOTE(vilkiukei @ 2008 09 26, 08:31)
Laba,
gal kasnors kanor zino apie šiuos muzikantus : http://www.muzikajums.lt/ ? mes svarstome apie ju pasirinkima vestuvesm, bet nerandu jokiu atsiliepimu apie juos, tai truputi baisu  imti ax.gif

Na, mano ausiai dainų aranžuotės nekokios... labai svabu ne tik tia, kiap dainuoja, bet ir kaip skamba visuma, nes žinokit kartais nors ir greita daina, nesišoka mirksiukas.gif Jei jie jus sudomino, siūlyčiau apprašyti daugiau dainų paklausyt.

Perseida, kaip suprast tarėtės 6 val, o grojo tik 2? Muzikantams valanda yra akademinė valanda, 45min.
Atsakyti
Jeigu kam reikia muzikantu, kurie grotu lenku-lietuviu kalbom, labai rekomenduoju V.Masėna ir jo grupe "Stalker". Puikiai pasirode per musu vestuves. Sveciai buvo suzaveti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2008 09 26, 12:24)
Na, mano ausiai dainų aranžuotės nekokios...  labai svabu ne tik tia, kiap dainuoja, bet ir kaip skamba visuma, nes žinokit kartais nors ir greita daina, nesišoka  mirksiukas.gif  Jei jie jus sudomino, siūlyčiau apprašyti daugiau dainų paklausyt.

Perseida, kaip suprast tarėtės 6 val, o grojo tik 2? Muzikantams valanda yra akademinė valanda, 45min.

jie esmei kaip muzikantai, groja 5 valandas..mes taremes iki 3 nakties...

kadangi pas mus buvo vedejas...tai jiems sudejus laika kiek jie faktiskai grojo net ir 2 valandos neiseitu...galiu net sudainuotu dainu skaiciu pasakyti, kuris skaiciuojant pristais ant ranktu tilptu ir dar liktu laisvu pirstu biggrin.gif

o be to 2 val. nakties pasake, kad daugiau negros, nes kazkas su viena kolonele netvarkoj...nepaisant to mes sumokejom visa sutarta suma g.gif
ir dar taremes, kad gros zinomas, jaunimui aktualias dainas, o (dabar net juokas ima) jie grojo labiau gedulingam vakarui tinkancias dainas..visi miegodavo arba budavo lauke..o kai ieidavo vedejas is kart visu akys nusvisdavo lotuliukas.gif
Atsakyti