Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių muzikantai

GAl kas vilniuje nebrangius muzikantus zinote.. liko menuo iki vestuviu ir eilini syky visus planus sujaukia sad.gif( busima uosviene pareiske jog tyliai nepraeis musu vestuves ir nors mirk reikia visa artimiausia gimine pakviesti o ta artima gimine tai apie 30 zm. tai vat gal kas muzikantus zinote vilniuje? verysad.gif nervas jema nebezinau kur detis.... verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Gal kam teko susidurt su grupe Metronomas? kokie atsiliepimai?
Atsakyti
Gal teko susidurt is Kauno muzikantai "Ziburys"?
Atsakyti
o mes turejom grupe sweetband thumbup.gif Kaip supratau, jie vaziuoja visur biggrin.gif

Liuks vyrukai ir mergina thumbup.gif Linksmos melodijos, nuosirdus, silti, paprasti zmones. Nuosirdziai atlieka savo darba thumbup.gif
Radau ju vadybininka (taip butu tikslingiausia apibudinti zmogu tarpininkavusi tarp muzikantu ir manes), ir su juom viska derinau per skype, o poto susitike pasirasem sutartele. Viskas tvarkinga, paprasta, aisku.
Kam reikes info - rasykit az bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mjk: 25 birželio 2008 - 12:56
mes jau po vestuviu. Esame patenkinti muzikantais thumbup.gif superiniai balsai,tvarkingai atrodantys,smaikstus ir t.t jie is mazeikiu,bet vaziuoja visur.Jei kam reikia kontaktu rasykit i AZ
Atsakyti
As jau irgi atsokau vestuves, buvom uzsisake grupe kokteilis lotuliukas.gif likau suzaveja ir sveciai patenkinti, zmones moka dirbti savo darba, gali buti ir muzikantais ir vakaro vedejais, labai viska suorganizavo, buvau rami ir pokstai geri buvo ir muzika gera ir vedejai nuostabus jie buvo biggrin.gif
Atsakyti
labai dekinga savo muzikantam arunui armonui ir jo grupei. saunuoliai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif nors jie pas mus pirma karta grojo, neslepiu labai bijojom, bet jie tikrai neapvyle musu. ir balsai, ir muzika, ir dainos, ir pravedimas, ir visa kita tikrai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Turiu ir as rupesteli...sad.gif
labai reikia muzikanto (-ų) rugpjucio 1 d.
darom nedideles vestuves, reiktu pagroti nuo kokios 14 val. iki 20 val.
gal kas turit kokius kontaktus dar laisvu tai dienai muzikantu? wink.gif
Buciau labai dekinga wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Ledi @ 2008 06 24, 11:42)
aha aciu smile.gif
bet as tos moters noriu, labai jau graus jos man balsas blush2.gif

Ji plius dar 1000lt man atrodo pernai tiek sakė jie, kadangi aš jos nenorėjau, tai kainą lyg ir per sapnus tokią atsimenu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mirora @ 2008 06 19, 08:47)
O kas yra jei ne paslaptis "kaina tai palyginus juokinga"?  4u.gif

1500Lt uz vakara ax.gif
Atsakyti
as ir jau po vestuviu... visoms patariu jokiu budu neuzsisakyti muzikanto Eugenijaus, jie groja dviese, as cia radau jo kontaktus, kadangi musu pirsliai buvo ju uzgosti, ir siaip jie apgavo mus kas liecia piniginius reikalus, geri sukciai, jie yra nuo kryzkalnio puses, taip kad neapsigaukit!
Atsakyti
HEPL padekit! Reikia muzikantu rugpjucio 2d. svarbiausia man, kad gerai pravestu vakara ir uzimtu svecius... Siulykit yvairius variantus ir kontaktus!
Maniskiai muzikantai siandien atsisake! Isivaizduojat, paskambinu siandien susitart ar viskas gerai ar niekas nepasikeite, bet jus isivaizduojat sako mes neturim jusu uzsirase, kazkokius kitus vardus jis man sako.. o mes pries pusmeti jau viska buvom sutare, tik deja uzstato nepalikau, nes jie mane patiko, kad jeigu jau savo knygelej uzsiraso tai ir jau bus.. ir kad jokio uzstato nereikia, nebutina...
Taip kad butik atsargios su muzikantu is druskininku JUOZU!
jis siule kazkoki ramuna su kestu vienot saves, bet tie kazko mykia mykia.. sakau tai tariames ir rasomes ar mums kitu ieskot? o tie sau ramiausiu balsu sako ieskokit kitu..
tai skambinu paskui tam JUOZUI ir vel, sakau tai kaip cia yra, o jis sako zinokit radau jus ir esu uzsirases, bet jus sako pries pusmati taretes o jau menuo tik iki vestuviu ir neskambinot dargiau tai sako mes pries savaites kitus pasiemem.. tai negalejau patiket savo ausimis ka girdejau...
merginos butinai rasykites sutartis ir geriau dazniau paklauskit ar tikrai viskas sutarta... kad nebutu kaip man.. nors pati sitam forume ne karta esu prisiskaicius visokiausiu kuriozu, bet kazkaip labai jau itikinamai tas vyrukas kalbejo ir tikrai uztikrino, kad viskas gerai ir nesirupintumem del nieko... bet stai kaip baigesi..
PRASAU PADEKIT KAS NORS...
Atsakyti