Sveikos,
As norejau papasakoti apie vestiviu muzikantus is Alytaus, kuriu tikrai, is visos sirdies, nerekomenduoju imti savo vestuvems - tai Valdas Kunigonis (tel. 867466647) ir Arunas Bocys (tel. 861583369). Juos mes uzsisakem savo vestuvems: kol snekejom ir ziurejom irasytus anksciau kompaktus, viskas atrode idealu, o kai atejo vestuviu diena - viskas buvo tiesiog tragiska
Girdejau atsiliepimus, kad kitose vestuvese groje tie patys muzikantai susimuse su vestuviu dalyviais. Ir tikrai ne del negraziu akiu
Pasistenkite isvengti siu muzikantu, kad isgelbetumete savo vestuves.
As norejau papasakoti apie vestiviu muzikantus is Alytaus, kuriu tikrai, is visos sirdies, nerekomenduoju imti savo vestuvems - tai Valdas Kunigonis (tel. 867466647) ir Arunas Bocys (tel. 861583369). Juos mes uzsisakem savo vestuvems: kol snekejom ir ziurejom irasytus anksciau kompaktus, viskas atrode idealu, o kai atejo vestuviu diena - viskas buvo tiesiog tragiska
Girdejau atsiliepimus, kad kitose vestuvese groje tie patys muzikantai susimuse su vestuviu dalyviais. Ir tikrai ne del negraziu akiu
Pasistenkite isvengti siu muzikantu, kad isgelbetumete savo vestuves.
QUOTE(electro @ 2008 08 31, 13:06)
Kas tiesa, tas tiesa. Musu draugai taip pat buvo uzsisake grupe Banglai, ir likus gal tik savaitei jie pranese, kad grupe isiro ar kazkas pan. Ir atsiunte vietoj saves grupe Svajoklis. Nezinau, kaip groja Banglai, bet Svajoklis tai labai nepatiko. Dainos tai kokiems pijokams gal ir patiktu, o dar ir rusisku nemazai trauke Aisku, butinai suorganizavo "upe teka" ar kaip ten, anekdotu keleta pasake ( pvz. Ka reiskia, kai vyras ziovauja? - reiskia, jam nuobodu. Ka reiskia, kai moteris ziovauja? - ji rodo savo galimybes...) Gal kam ir patiktu, bent jau man tai labai labai nepatiko, tokiu atveju jau geriau dainas is CD paciam leist...
vajeee.... o as planavau gal banglus uzsisakyti... dabar bijau po tokiu atsiliepimu...
Sveikos mergaites,
as as noreciau rekomenduoti muzikanta Velerij Yusupov, kuris dainavo per mano vestuves, tikrai visi likom patenkinti, nes grojo nerealiai iki 7 ryto
ispudingai dainuoja, siuolaikiniai populiarus kuriniai, kokybishka aparatura
as as noreciau rekomenduoti muzikanta Velerij Yusupov, kuris dainavo per mano vestuves, tikrai visi likom patenkinti, nes grojo nerealiai iki 7 ryto
ispudingai dainuoja, siuolaikiniai populiarus kuriniai, kokybishka aparatura
[quote=natalyka,2008 09 05, 10:29]
Sveikos mergaites,
PO mano vestuviu prabego 4menesiukai.... Muszikantus mes turejom nerealiu, zinoma jie grynai Lietuvishkom vestuvem groja, Bet patikekit manim, visi liko apshale, ir sake kad geresniu muzikantu dar niekur nera regeja.... Niekada nebekeischiau ash ju i nieka, labai gerai pasiruoshe, labai pazsakishka programa... o grojo nuo 7 vakaro iki 7 ryto(buvo gal kokios 2 pertraukeles, po 15 min) ir antra diena 9 ryto jau visus kele, ir dar iki 4 vakaro...
Super, jeigu domina (jie ish suvalkijos) parashykit man až
Sveikos mergaites,
PO mano vestuviu prabego 4menesiukai.... Muszikantus mes turejom nerealiu, zinoma jie grynai Lietuvishkom vestuvem groja, Bet patikekit manim, visi liko apshale, ir sake kad geresniu muzikantu dar niekur nera regeja.... Niekada nebekeischiau ash ju i nieka, labai gerai pasiruoshe, labai pazsakishka programa... o grojo nuo 7 vakaro iki 7 ryto(buvo gal kokios 2 pertraukeles, po 15 min) ir antra diena 9 ryto jau visus kele, ir dar iki 4 vakaro...
[quote=Agnieshkan,2008 09 05, 11:50]
Sveikos mergaites,
[/quote]
Oho, tai gerai, kad gyvi liko tie muzikantai po tokio savaitgalio 12 val atgroti ir tik 2 val miegojus vel beveik visa diena varyt, tai reikia buti stiprios sveikatos as manau
Sveikos mergaites,
[/quote]
Oho, tai gerai, kad gyvi liko tie muzikantai po tokio savaitgalio 12 val atgroti ir tik 2 val miegojus vel beveik visa diena varyt, tai reikia buti stiprios sveikatos as manau
QUOTE(convict @ 2008 08 28, 10:29)
Pasiskambink tu Raimondui, susitiksit studijoj, ir duos pažiūrėti keliatą vestuvių, kaip vedą, ką groja ir t.t.
Gal galetumete nurodyti Presto kontaktus ar website? Aciu
QUOTE(Londi @ 2008 09 07, 16:13)
Gal galetumete nurodyti Presto kontaktus ar website? Aciu
"PRESTO" 8-698 82075 Raimundas