Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių muzikantai

smile.gif+2008 08 24, 19:38-->
QUOTE(Amber smile.gif @ 2008 08 24, 19:38)
Atsokau savo vestuves, tad galiu pasidalinti nuomone apie Antrakta. Dainu asortimentas super thumbup.gif ,jaucia publika,tad ir dainas groja pagal ja. Merginos balsas tikrai laaabai grazus,groja isijaute ir tikrai neatmestinai atlieka savo darba. Jiems vakaro vesti nereikejo. Tik vienu metu bande toki zaidimuka pravesti,tad spejom susidaryti nuomone apie ju vedima  schmoll.gif Jei reiks platesnes info rasykit 4u.gif

as galvojau juos ir kaip vedejus ir kaip muzikantus imti g.gif
o tai kaip grupe "Aids" is Raseiniu? ten trys vyrukai lyg? kaip pas juos su vedimu ir dainavimu?
nors as noriu mergina kad dainuotu,bet jei Antraktui nekas su vedimu tai pagalvot reiks blink.gif
Atsakyti
sveikos mergaitės, noriu jums pasiguosti verysad.gif nutiko baisi nelaimė... užzisakėm mes vestuvėms grupę mexicaną, jie vestuvėse ne tryse, o dviese dainuoja ( egidijus ir mindaugas), vakar sužinojau, kad avarijoje žuvo egidijus... verysad.gif siaubingai liūdna, bet dabar ir aš nebežinau ką daryti, nes iki vestuvių laiko beveik nebeliko, kaip man susirasti kitus muzikantus, viskas turbūt rezervuota... nepatogu dabar skambinti mindaugui ir klausti ar dainuos, nes rytoj turbūt laidotuvės jo brolio... gal galite kas nors parekomenduoti kokius nors muzikantus vilniuje? verysad.gif
Atsakyti
o tai lyg zuvo "tipo grupes" 2nariai, o ne mexicano g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovilyte5 @ 2008 08 24, 23:36)
sveikos mergaitės, noriu jums pasiguosti  verysad.gif  nutiko baisi nelaimė... užzisakėm mes vestuvėms grupę mexicaną, jie vestuvėse ne tryse, o dviese dainuoja ( egidijus ir mindaugas), vakar sužinojau, kad avarijoje žuvo egidijus... verysad.gif siaubingai liūdna, bet dabar ir aš nebežinau ką daryti, nes iki vestuvių laiko beveik nebeliko, kaip man susirasti kitus muzikantus, viskas turbūt rezervuota... nepatogu dabar skambinti mindaugui ir klausti ar dainuos, nes rytoj turbūt laidotuvės jo brolio... gal galite kas nors parekomenduoti kokius nors muzikantus vilniuje?  verysad.gif

O Dieve Uzuojauta artimiesiems verysad.gif
O kada tavo vestuves? Gal dar ka rasi? g.gif Cia buvo daug telefonu pries kelias psl., pabandyk paskambint
Tikiuosi surasi sau gerus muzikantus, sekmes tau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ledi @ 2008 08 25, 00:23)
o tai lyg zuvo "tipo grupes"  2nariai, o ne mexicano  g.gif

Egidijus Remeikis buvo kartu ir mexicana narys. bandysim su mindaugu dar susiekti, gal jis pasikvies ką nors kitą dainuoti kartu... jei ne tai ieškosim kitų, tikiuosi viskas bus gerai verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Esteltida @ 2008 07 13, 16:33)
Pas mus bus grupe ''Antraktas'' . Vyras ir moteris dainuoja. Veda ir vestuviu vakara. 2000lt .  Jau buvom susitike mes su tuo vyru. Normaliai viska apkalbejom. Avansa padavem ir sutartele pasirasem. Ziuresim kaip bus , po vestuviu duosiu zinoti kaip jie ... jei kam idomu bus.  O gal esat siaip kas kokiu atsiliepimu apie ta grupe girdeje? butu idomu  ax.gif  bent kiek as girdejau tai geri jie.  smile.gif
Vilnius.

Sveikos, o gal galima siu muzikantu kontaktu ir is kur jie? dekui
Atsakyti
QUOTE(saulelyyyte @ 2008 08 25, 10:07)
Sveikos, o gal galima siu muzikantu kontaktu ir is kur jie? dekui

o man kitiem metam jie sake 3000lt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ledi @ 2008 08 24, 20:17)
o tai kaip grupe "Aids" is Raseiniu? ten trys vyrukai lyg? kaip pas juos su vedimu ir dainavimu?

g.gif manau, kad žinau apie ką šnekat, tik grupė ne Aids, o Aidas vadinasi. Grojo pas mus vestuvėse, bet seniai.
Šiaip tai buvom patenkinti. Dainavo gražiai ir žaidimų pravedė. Likom patenkinti.
Atsakyti
QUOTE(Ledi @ 2008 08 24, 21:17)
as galvojau juos ir kaip vedejus ir kaip muzikantus imti  g.gif
nors as noriu mergina kad dainuotu,bet jei Antraktui nekas su vedimu tai pagalvot reiks  blink.gif

Siaip tai siulau neapsiriboti tik mano nuomone, visi juk skirtingi,skirtingi ir atsiliepimai manau. Bet as manau taip ir turi buti, juk zmones ne robotai negali jie ir dainuoti super ir vesti super.Tad netureciau jiems jokiu priekaistu jei ir butu vede visas vestuves. Nenorekim vienu suviu nusauti dvieju zuikiu mirksiukas.gif Norint gero vakaro vedimo, reikia samdyti vedeja. 4u.gif
Atsakyti
smile.gif+2008 08 25, 19:58-->
QUOTE(Amber smile.gif @ 2008 08 25, 19:58)
Siaip tai siulau neapsiriboti tik mano nuomone, visi juk skirtingi,skirtingi ir atsiliepimai manau. Bet as manau taip ir turi buti, juk zmones ne robotai negali jie ir dainuoti super ir vesti super.Tad netureciau jiems jokiu priekaistu jei ir butu vede visas vestuves. Nenorekim vienu suviu nusauti dvieju zuikiu mirksiukas.gif Norint gero vakaro vedimo, reikia samdyti vedeja. 4u.gif

thumbup.gif 4u.gif
Pritariu 100 drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Pasaulisgrazus @ 2008 08 25, 23:20)
thumbup.gif  4u.gif
Pritariu 100 drinks_cheers.gif

tai man nereik ten kazkaip ypatingai pravesti
bet kad kai reikia zmones isjudintu ir tiek ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ledi @ 2008 08 25, 22:02)
tai man nereik ten kazkaip ypatingai pravesti
bet kad kai reikia zmones isjudintu ir tiek  ax.gif

na musu vestuvese grojo antraktas ir viskas ten gerai buvo, mes zaidimu nenorejom (ne vaiku darzelis, sorry lotuliukas.gif ) o siaip vakara vede neblogai, isjudino zmones (nors gal nereikejo nei labai judint), pakalbejo (gal net per daug smile.gif ), pajuokavo. Balsai abieju grazus, dainuoja graziai
Atsakyti