Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių muzikantai

QUOTE(indruckaa @ 2008 08 21, 12:27)
http://www.lrytas.lt...6...931924&sk=1

ar cia ne tas pats aleksandras is grupes "Chemija" ax.gif
tai kiek dabar kainuos ta grupe  doh.gif  biggrin.gif

tas pats biggrin.gif
Atsakyti
siaip tik dabar lyjant lietuj susimasciau o kam tada zmones vestuves daro jeigu nenori vestuviniu muzikantu...be to manau jeigu vestuvese bus gimines tai jiems ta DJ muzika bus tikrai neidomi, na jeigu klubinis jaunimelis susirinks tai gal ir tiks.
Atsakyti
QUOTE(almute23 @ 2008 08 21, 14:34)
siaip tik dabar lyjant lietuj susimasciau o kam tada zmones vestuves daro jeigu nenori vestuviniu muzikantu...be to manau jeigu vestuvese bus gimines tai jiems ta DJ muzika bus tikrai neidomi, na jeigu klubinis jaunimelis susirinks tai gal ir tiks.

juk DJ gali tas pacias dainas leist kur muzikantas pragertu balsu dainuos, atlikimas bus 100 kartu kokybiskesnis
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2008 08 21, 14:06)
juk DJ gali tas pacias dainas leist kur muzikantas pragertu balsu dainuos, atlikimas bus 100 kartu kokybiskesnis

ne per drąsiai tauškat?
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2008 08 21, 16:10)
ne per drąsiai tauškat?

O kodel turi per drasiai but pasakyti. Kas ka mano ar girdejo taip sako mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(almute23 @ 2008 08 21, 15:34)

atsiprasau, bet klausimas, ar zmones daro vestuves, kad muzikantus pasisamdytu, jei ju nesamdai-tai ir vestucviu kelt neverta?doh.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2008 08 21, 15:10)
ne per drąsiai tauškat?

man atrodo forumas ir yra tam kad pasakyti savo nuomone, negi neskaitet komentaru apie geriancius svenciu metu muzikantus??? o kaip tie kurie pagal fonograma dainuoja, "saugo balso stygas", tai kam tokie reikalingi???
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2008 08 21, 16:38)
man atrodo forumas ir yra tam kad pasakyti savo nuomone, negi neskaitet komentaru apie geriancius svenciu metu muzikantus??? o kaip tie kurie pagal fonograma dainuoja, "saugo balso stygas", tai kam tokie reikalingi???

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif saugo balso stygas , o pinigus lupa bele kokius doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2008 08 21, 14:38)

konkrečiai apie geriančius tai garbės žodis vos porą komentarų radau, bet sakyt, kad DJ geriau už muzikantus, nes jie geria, tai jau irgi...
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2008 08 21, 15:48)
konkrečiai apie geriančius tai garbės žodis vos porą komentarų radau, bet sakyt, kad DJ geriau už muzikantus, nes jie geria, tai jau irgi...

juk nesakiau, kad visi 4u.gif pasitaisau - DJ yra geriau uz geriancius ir dainuojancius pagal fonograma muzikantus, o kokia tikimybe pasisamdyti butent tuos, kurie saziningi, su kuriais nereikia rastiskai pasirasytinai aptarti kiekvieno ju zingsnio, kad nesugadintu sventes???
Atsakyti
sveiki,
neseniai uzsiregistravau i si foruma, nes pati ieskau geru muzikantu, kurie grotu ne tralialiuskas, ir per visa nakti.... ojojoi.. nelengva...

bet kazkas sake, kad nori grupes VAIRAS. tai jie grojo per mano tevelio jubilieju. labai jais nusivyle ABSOLIUCIAI visi, net ir pats jubiliatas:

1. muzika neturejo jokio skambesio, kad noretusi sokti.
2. su publika beveik nebendravo.
3. muzika leido siaubingai garsiai, kad ausys skaudejo, neimanoma buvo su niekuo susisneketi, nors buvo idomu su giminemis, nematytais daug metu!

tai tokie mano ispudziai apie VAIRA. bet gal vestuvese jie geriau pasirodo...
bet ir kainuoja nemazai! vasario menesi berods prase 4000....
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2008 08 21, 15:53)
o kokia tikimybe pasisamdyti butent tuos, kurie saziningi

Drįsčiau teigti, kad cieli 99%. Žmonės pradėjo brangint savo reputaciją, savo pragyvenimo šaltinį, o LT- juk giminių kraštas, gandai greitai sklinda mirksiukas.gif

O šiaip DJ vestuvėse man pačiai nėra priimtina. Gimtadienyje- taip, bet ne vestuvėse. Čia norisi gyvo, betarpiško bendravimo, norisi ir tų nuvalkiotų "karti karti" ir pan.- pripažinkim, tai juk turi savotiško šarmo mirksiukas.gif Be to, kai yra daug žmonių, kažkas turi valdyti situaciją. Nemanau, kad DJ tam tinkamas.
Atsakyti