sveikos,
papergyvensiu ir as su jumis... atrodo vestuvems jau viska uzsakiau ir suplanavau, tik beliko va muzikantai - galvos skausmas - as ju visai nenoriu, o maniskis uzsispyres, kad reikia. tiesiog negaliu pakesti, kai perdainuoja dainas... tai ir ieskau kokiu bent jau su nepragertu balsu, ka nors ne tai kad ypatingo, bet ka nors kitokio, ai net nezinau pas mus bus tik jaunimas, bet reikia ir senesniu dainu, as tai samdyciau dj, bet maniskis sako, kad nemokamai man dainas pajungines, zodziu net nezinau, dar vienas toks dalykas - bus pas mus apie 20 zmoniu, bet didesne dalis rusakalbiu, tai ir nezinau kaip visiems itikti...
prirasiau...
pas mus per vestuves grojo Serzas ir DJ.
labai pergyvenau kaip viskas vyks, ar viskas bus gerai, vis kazkokius kosmarus sapnuodavau
su Serzu buvom susitike gal tris kartus, paskutini karta pries pat vestuves, suderinti paskutiniu planeliu, baznycioje jis grieztai pasake kad negros "JOKIU Ave Maria" nu negros tai negros, as ir nenorejau butent Ave Maria, nors man labai grazu.
del DJ jis dejo galva (su pastaruoju mes nebuvom susitike) kadangi DJ apie 40 metu, man tapo ramiau, kad ir tevams bus muzika priimtina. zodziu labai jis mane nuramino savo kalbomis, tad as del muzikos buvau rami kaip del nieko kito, o atsitiko atvirksciai.
atejo ta diena.......
iejusi i baznycia as kosmose neatsiduriau, ir labai gerai pamenu kaip ejau iki altoriaus, kaip isgirdau vos ne arabisko stiliaus saksafono garsus, tas mane baisiai suerzino, na bet tebunie, visu skoniai skirtingi, mano vyrui patiko. ok galvoju nesikabinesiu as prie to saksafonisto.......nu bet kad jis nezino kada jam reikia groti baznycioje tai faktas, buvo tokiu ilgu pauziu su tyla, siaubas, net jei as jas pastebejau, tai ka kalbet apie kitus.
nu gerai, bazbycioje jis pagrojo, valio, toliau seke restoranas, sutinkant mus grofo sauniai, tikrai patiko kaip ir ka groja. ar per musu soki jis intarpuose grojo as negirdejau, buvau padebesiuose.
va, o 12 val buvom sutare kad jis pagros lauke, ir taip savo saksafono garsu vilios svecius i vidu,kur pjausime torta. 12 val jo nei kvapo nebuvo, visa laime,kad as to net nespatebejau, nes turejome vedeja, kuri labai sauniai viska suorganizavo ir be saksafonito.
o pasirodo mano draugei paklausus Serzo draugo DJ kur pats saskasofonistas, atsakymas buvo toks " o jis ir neturejo cia buti 12 val. niekas su juo nesitare, jis viskai kitame renginyje" kaip tai nesitare?? nu siaubas koks apgavikas.
esu supykusi i iki siol ant Serzo, nors praejo jau nemazai laiko, et kraujas kaskart uzverda
na o apie jo rekomenduota DJ (kurio vardo nezinau) atskira tema, jis ne tai kad nesupranto ko zmonems reikia,jis net nesugebejo uzleisti musu jam i dantis ikistu kompaktu
labai pergyvenau kaip viskas vyks, ar viskas bus gerai, vis kazkokius kosmarus sapnuodavau
su Serzu buvom susitike gal tris kartus, paskutini karta pries pat vestuves, suderinti paskutiniu planeliu, baznycioje jis grieztai pasake kad negros "JOKIU Ave Maria" nu negros tai negros, as ir nenorejau butent Ave Maria, nors man labai grazu.
del DJ jis dejo galva (su pastaruoju mes nebuvom susitike) kadangi DJ apie 40 metu, man tapo ramiau, kad ir tevams bus muzika priimtina. zodziu labai jis mane nuramino savo kalbomis, tad as del muzikos buvau rami kaip del nieko kito, o atsitiko atvirksciai.
atejo ta diena.......
iejusi i baznycia as kosmose neatsiduriau, ir labai gerai pamenu kaip ejau iki altoriaus, kaip isgirdau vos ne arabisko stiliaus saksafono garsus, tas mane baisiai suerzino, na bet tebunie, visu skoniai skirtingi, mano vyrui patiko. ok galvoju nesikabinesiu as prie to saksafonisto.......nu bet kad jis nezino kada jam reikia groti baznycioje tai faktas, buvo tokiu ilgu pauziu su tyla, siaubas, net jei as jas pastebejau, tai ka kalbet apie kitus.
nu gerai, bazbycioje jis pagrojo, valio, toliau seke restoranas, sutinkant mus grofo sauniai, tikrai patiko kaip ir ka groja. ar per musu soki jis intarpuose grojo as negirdejau, buvau padebesiuose.
va, o 12 val buvom sutare kad jis pagros lauke, ir taip savo saksafono garsu vilios svecius i vidu,kur pjausime torta. 12 val jo nei kvapo nebuvo, visa laime,kad as to net nespatebejau, nes turejome vedeja, kuri labai sauniai viska suorganizavo ir be saksafonito.
o pasirodo mano draugei paklausus Serzo draugo DJ kur pats saskasofonistas, atsakymas buvo toks " o jis ir neturejo cia buti 12 val. niekas su juo nesitare, jis viskai kitame renginyje" kaip tai nesitare?? nu siaubas koks apgavikas.
esu supykusi i iki siol ant Serzo, nors praejo jau nemazai laiko, et kraujas kaskart uzverda
na o apie jo rekomenduota DJ (kurio vardo nezinau) atskira tema, jis ne tai kad nesupranto ko zmonems reikia,jis net nesugebejo uzleisti musu jam i dantis ikistu kompaktu
Ir vel as su klausimu
Gal kas girdejo apie tokius muzikantus Vilniuje? Groja dviese, jauni vaikinai, vieno vardas Ksystof, kito nezinau Dainuoja lietuviu, rusu, lenku, anglu kalbomis. Busiu dekinga, jei kas atsakys
Gal kas girdejo apie tokius muzikantus Vilniuje? Groja dviese, jauni vaikinai, vieno vardas Ksystof, kito nezinau Dainuoja lietuviu, rusu, lenku, anglu kalbomis. Busiu dekinga, jei kas atsakys
QUOTE(laurynaa @ 2008 08 08, 15:59)
pas mus per vestuves grojo Serzas ir DJ.
atejo ta diena.......
atejo ta diena.......
taigi taigi, kad lengviausia zinoma apsimesti nevisprociais ir pasakyti, kad niekas nieko nesake.
Musu situacija buvo geresne, bet DJ ir muzikantai vare savo muzika, o ne ta apie kuria buvo sneketa. Visa laime, kad sveciams patiko, bet mane tai nervino tokia improvizacija.
Gal ir pasikartosiu simtaji karta, bet su muzikantais reikia sneketi kaip su mazais vaikais, kartoti zimta karto ko norit, ko nenorit ir esant reikalui viska isdestyti rastu, kaip kokia atmintine ir dar ju paprasyti pakartoti. Kitaip bus siurprizas, mums niekas nieko nesake ir mes taip nesitarem
QUOTE(Chippie @ 2008 08 10, 12:39)
Musu situacija buvo geresne, bet DJ ir muzikantai vare savo muzika, o ne ta apie kuria buvo sneketa. Visa laime, kad sveciams patiko, bet mane tai nervino tokia improvizacija.
Gal ir pasikartosiu simtaji karta, bet su muzikantais reikia sneketi kaip su mazais vaikais, kartoti zimta karto ko norit, ko nenorit ir esant reikalui viska isdestyti rastu, kaip kokia atmintine ir dar ju paprasyti pakartoti. Kitaip bus siurprizas, mums niekas nieko nesake ir mes taip nesitarem
taigi pati paraset, kad sveciams patiko muzikantai ne mazi vaikai, ir jiems tikrai nereikia aiskinti kaip dirbti tikri profesionalai turi atspeti publikos skonius ir norus ir prisitaikyti prie jos (publikos), be to jie turi tureti dideli repertuara, kad galetu vietoje koreguoti programa ir elgtis lanksciai pagal situacija.
zinoma, as kalbu apie profus muzikantus.
mano vyras yra muzikantas. jam labai nepatinka, kai uzsakovai pradeda derinti dainu sarasus, reikalauja "ta groti, to negroti". taigi zmones pravede simtus vestuviu, ir jie zino kas tinka rimtesniam momentui, ko reikia publikai uzvesti.
QUOTE(olenka @ 2008 08 10, 13:32)
mano vyras yra muzikantas. jam labai nepatinka, kai uzsakovai pradeda derinti dainu sarasus, reikalauja "ta groti, to negroti". taigi zmones pravede simtus vestuviu, ir jie zino kas tinka rimtesniam momentui, ko reikia publikai uzvesti.
as nesutinku,kaip gali kitas geriau uz mane zinoti ko reikia per mano vestuves? aisku labai gerai kai skoniai sutampa, o kas jei ne??? uzsakovas nori vieno, o DJ ar muzikantas groja visai ka kito ir daug maz :" tu man neaiskink, as geriau zinau, grojau 75 vestuvese, jiems tiko o tau netinka"
manau kad samdydamas muzikantus ar kitus zmones savo sventems turi pilna teise, pasakyti jei kas netinka, o kita puse turi i tai isiklausyti.
Uz mane ir nieks geriau nezino ko as noriu Ir verta aptarti visas dainas kad nebutu bedos kai kitom cia nutiko
QUOTE(Pasaulisgrazus @ 2008 07 29, 15:34)
Jei norit, kad jaunimas soktu, tryptu reikia Hot Mamazz kviesti Tik aisku jeigu patinka ne LT sliageriai, nes jie kita muzika groja
O ,,Tris apelsinai" is Klaipedos.man patiko puslapelis ir graziai dainuoja Bent jau sprendziant is ju puslapio. Manau kad jus tikrai padarete gera pasirinkima ir puikia atsvesite savo vestuves
O ,,Tris apelsinai" is Klaipedos.man patiko puslapelis ir graziai dainuoja Bent jau sprendziant is ju puslapio. Manau kad jus tikrai padarete gera pasirinkima ir puikia atsvesite savo vestuves
o tai jie tik tokias dainuoja dainas kaip ju puslapyje? ir kokia kainyte ju ?
Gal kas galit parašyti 16hz kainelę bei kontaktus?
QUOTE(Donaldziukas @ 2008 08 10, 20:31)
Uz mane ir nieks geriau nezino ko as noriu Ir verta aptarti visas dainas kad nebutu bedos kai kitom cia nutiko
Na... sėkmės aptarinėjant KIEKVIENĄ dainą, kurių per vakarą būna virš 100 Patikėkit manim, kai, atrodo, kad groji liaudžiai, kuri, sakykim, labai mėgsta šiuolaikinį popsą ir kai prieina keletas tokių, kurie prašo dainų iš absoliučiai kitos operos, kuri, savaime suprantama, nepatiks jaunajai, ką atsakyti? "Atsiprašom, jaunoji tokių nepageidavo?" Ir dar kai tokių prieinančių ne vienas ir ne du? Patikėkit, jūs galit atsakyt už savo skonį, savo vyro, bet tikrai nežinot, kas patiks kitiems. Turbūt net nesusimąstėt, kad jums kaifuojant nuo "I will always love you" šalia sėdi toks, kuris kur kas mieliau paklausytų "Belyje rozyj". Bet, žinoma, jei mąstote "tai yra MANO vestuvės ir turi patikti MAN", tuomet kalba kita
Istorijos moralas - galima aptarti su muzikantais muzikos stilių, maždaug numatyti norit greitos ar ramesnės muzikos ir pan. dalykus, bet nurodinėti ką ir kokiu metu jiems daryti nederėtų. Kaip sakė olenka, geri muzikantai geriau žino, ką daryti.
QUOTE(SYRIA @ 2008 08 10, 21:46)
Gal kas galit parašyti 16hz kainelę bei kontaktus?
Pries dvi savaites atsokom savo vestuves su Hercais Stai ju internetinis puslapis, cia ir rasi kontaktus www.16Hz.lt O del kainos,tai jau cia asmeniskai reikia su jais kalbetis,nes kai taip kainos LT keiciasi tai ju kaina nepastovi Sekmes!
QUOTE(julle @ 2008 08 09, 08:21)
Ir vel as su klausimu
Merginos, nejaugi ne viena negirdejot?