Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių muzikantai

Nuotakeles,
ar esate girdejusios ka nors apie grupe bk-style?
Atsakyti
QUOTE(&edita @ 2008 07 21, 15:32)
Nuotakeles,
ar esate girdejusios ka nors apie grupe bk-style?

As tai tikrai ne schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(gizmo2 @ 2008 07 19, 18:52)
Labas visoms,

labai noreciau gal kas ka girdejot apie grupe Maloniai. Jie is Vilniaus, groja angliskai ir lietuviskai. Kaip tik to man ir reikia. Bet apart ju neto puslapyje patalpintu dainu nieko daugiau nzn.

Labai prasau Jusu pagalbos. Aciu 4u.gif

Musu vestuvese grojo Maloniai 4u.gif Tikrai labai grazus balsai ir faina muzika - rekomenduoju tik tiems kuriem nereikia ikyriu pokalbiu su sveciais ir raginimo isgerti mirksiukas.gif
Atsakyti
kiek ima tie maloniai uz viena vakara bei uz 2 vakarus?
Atsakyti
labutis merginos. gal kuriai teko girdeti atsiliepimu apie grupe "GRAŠIS" iš Plungės? ax.gif vieni draugai sake kad jiems patiko, o kadangi musu svente vyks Plungeje, tai galvoju butu neprosaly pasiklausineti gossip.gif
Atsakyti
labutis,

Na va jau dvi savaites kaip mano svente praejo wub.gif mes buvom pasisamde ,,Tris apelsinus" is Klaipedos. Cia labiau jei netradiciniu muzikantu ieskote...Mes esam l patenkinti, merginu balsai ispudingi, dainuoja labai graziai. Muzika irgi fantastiska, abba dainos, bitlu super! thumbup.gif ir patys muzikantai malonus, mandagus, puntualus, zmogiski, mano prasymu turejo alyvini akcenta aprangoje. Kai pamatem abu vyra su alyvinem kelnem, o moteris su baltom skribelem ir alyviniais kaspinais issiziojom... atrode jegiskai smile.gif Mokejome 3000lt, avanso nebuvom dave, visa laika bendravom -emeilu. Galiu pasakyti, kad sios sumos mums visai negaila, buvo tokia muzika kokios mes norejome, o be to ir sveciams patiko. 4u.gif jei kas susidomejote yra ju internetinis psl. www.3oranges.lt buvom susitike tik karta, realiai kaip dainuoja ir negirdejom, nes vestuves buvo nedideles, o nepazistamu sveciu kazin kas ar noretu pamatyti savo sventeje. Taigi, praktiksai pirkom kate maise, bet likom labai patenkinti. smile.gif
Atsakyti
SVEIKINU
Su praejuse svente pirmoje eileje thumbup.gif thumbup.gif
Noriu paklausti o jie krikstynom groja kazi g.gif
Papildyta:
Ir dar noriu pakalausti jie angliskai tik groja ar ne tik blush2.gif
Atsakyti
sveikos, gal ka apie empy-x girdetote? kiek paskaiciau neuzmaciau jokiu atsiliepimu..
Atsakyti
as ka tik po vestuviu kur grojo muzikantai Forte ir galiu tik pagirti juos. Mes buvome liudininai/pirsliai - tai tikrai buvo lengva kartu vesti vakara su jais. Ju repertuaras toks sakyciau ne vien nauju pop lietuvisku daineliu ir juoku neskaldo lekstu. Tikrai saunus muzikantai!
Atsakyti
sveikutes,gal kas imestumet i az kaunieciu muzikantu(kokiu tik turite)kontaktus.. 4u.gif nors siaip mane domina muzikantai originalus,pravedantis linksmai vakara-kaina nesvarbi,kas turite kokiu kontaktu prasau i az blush2.gif
Atsakyti
Sveiki visi ,gal kas esat girdeje apie grupe LIUXX is Klaipedos ? Zinau groja du vyrukai g.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xxena: 25 liepos 2008 - 08:18
O musu vestuvese grojo muzikantai is Siauliu smile.gif Siaip as pati esu muzikante blush2.gif todel visur ir visada kritikuoju nusidainuojancius lotuliukas.gif Mama man vis kale i galva, kad savo vestuvem gausiu toooookius muzikantus, kad nezinosiu kur detis lotuliukas.gif Deja (ar aciu Dievui) jos "pranasyste" neissipilde biggrin.gif Mums grojo vaikinukai pasivadine "Tandemas". Mums rekomendavo vienas draugas. Ir tiek mes, tiek sveciai buvome patenkinti, nes vyrukai is tiesu dirba atsakingai, buvo linksma, buvo labai labai faina biggrin.gif
Beje, jie vazineja po visa Lietuva smile.gif Jei kam idomu, galesiu duoti kontaktus smile.gif
Atsakyti