Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių muzikantai

QUOTE(Esteltida @ 2008 07 13, 15:33)
Pas mus bus grupe ''Antraktas'' . Vyras ir moteris dainuoja. Veda ir vestuviu vakara. 2000lt .  Jau buvom susitike mes su tuo vyru. Normaliai viska apkalbejom. Avansa padavem ir sutartele pasirasem. Ziuresim kaip bus , po vestuviu duosiu zinoti kaip jie ... jei kam idomu bus.  O gal esat siaip kas kokiu atsiliepimu apie ta grupe girdeje? butu idomu  ax.gif  bent kiek as girdejau tai geri jie.  smile.gif
Vilnius.

Pas mane jie vestuvėse grojo 2006 m. Tai čia žiūrint ko nori, bet mums patiko. Jie apsiima viska vesti, liudinikai galėjo atsipalaiduoti. Man patinka, kad jie pasiruoše, o visus tikrai užėmė, į šokius visus įtraukė.
Bet mes kai tarėmės tai iškart sakėm, kad mum labiau kaip renginį vestų, o ne kaip vestuves, be jokių tradicijų, tai taip ir buvo.
O kaip dabar tai nežinau, bet reik tikėtis, kad nesuprastėjo.
Linksmų vestuvių 4u.gif
Atsakyti

Ir as uz tai drinks_cheers.gif
Tik vat kaip isspresti toki klausima: jauniems patinka viena muzika, ir nori savo sventei kad ir Dj, o teveliai, vyresni dedukai, mociutes-megsta kokia kaimiska muzikele. Ka tada daryti? Daryti svente sau ar giminems? g.gif
[/quote]

nors as niekada neklausau pati lietuviskos muzikos (isskyrus pora issimciu),bet man ir paciai smagu pasokti pagal 10-20 metu senumo gerai visiems zinomas dainas,kiek man teko lankytis berneliuose,ten buna neblogu muzikantu.siaip musu muzikantai yra gan jaunatviski ir moka naujesniu dainu (nenoru prisisneketi,tai viska parasysiu po vestuviu),o siaip mes nusprendeme sirzdiai miela muzika klausytis vakaro pradzioje,kol renkasi sveciai,zmones valgo ,nu manau apie 2 valandas,o tada jau kai bus laikas pajudint uzpakaliuka,duosim pasireiskt ir tradiciniams muzikantams. lotuliukas.gif
Atsakyti
[quote=liutuke_su_sypsena,2008 07 16, 13:58]
Tik vat kaip isspresti toki klausima: jauniems patinka viena muzika, ir nori savo sventei kad ir Dj, o teveliai, vyresni dedukai, mociutes-megsta kokia kaimiska muzikele. Ka tada daryti? Daryti svente sau ar giminems? g.gif
[/quote]
nors as niekada neklausau pati lietuviskos muzikos (isskyrus pora issimciu),bet man ir paciai smagu pasokti pagal 10-20 metu senumo gerai visiems zinomas dainas,kiek man teko lankytis berneliuose,ten buna neblogu muzikantu.siaip musu muzikantai yra gan jaunatviski ir moka naujesniu dainu (nenoru prisisneketi,tai viska parasysiu po vestuviu),o siaip mes nusprendeme sirzdiai miela muzika klausytis vakaro pradzioje,kol renkasi sveciai,zmones valgo ,nu manau apie 2 valandas,o tada jau kai bus laikas pajudint uzpakaliuka,duosim pasireiskt ir tradiciniams muzikantams. lotuliukas.gif
[/quote]
thumb_yello.gif
Atsakyti
[quote=liutuke_su_sypsena,2008 07 16, 12:58]
[/quote]
[/quote]
thumbup.gif
labai ismintingai sugalvojote thumbup.gif Visiems turetu buti smagu ir linksma drinks_cheers.gif , sekmes 4u.gif
Atsakyti
[quote=Pasaulisgrazus,2008 07 16, 18:44]
[/quote]
thumbup.gif
labai ismintingai sugalvojote thumbup.gif Visiems turetu buti smagu ir linksma drinks_cheers.gif , sekmes 4u.gif
[/quote]

dekoju,tikiuosi viskas pavyks kaip planuoju,nes dar esu paieskose instrumentalistu galiciu pagroti dziaza ar bliuza NEBRANGININKU kaune apie 2 valandas ax.gif
laukiu pasiulymu biggrin.gif (gali buti ir studentai,venintele salyga - vilketi kostiuma,nu aisku dar moketi groti lotuliukas.gif )
Atsakyti
QUOTE(liutuke_su_sypsena @ 2008 07 16, 19:56)
:,nes dar esu paieskose instrumentalistu galiciu pagroti dziaza ar bliuza NEBRANGININKU kaune apie 2 valandas  ax.gif 
laukiu pasiulymu  biggrin.gif  (gali buti ir studentai,venintele salyga - vilketi kostiuma,nu aisku dar moketi groti  lotuliukas.gif )

gal reikia i muzikos akademija nueiti, ten gal pavyktu ka nors rasti? as kalbu apie studentus...nors, dabar gi ten atostogos...bet pabandyti gal ir verta. sekmes! 4u.gif
Atsakyti
laba, norėčiau paklausti , ar kas darė vestuves be muzikantu? ir kaip?
Atsakyti
QUOTE(neringuskinas @ 2008 07 17, 14:26)

priklauso nuo jūsų lūkesčių mirksiukas.gif žmonių skaičiaus, bet tada laaaabai stiprus vakaro vedėjas turi būt (arba kieti piršliai)
Atsakyti
Jo aš irgi manau, tokiu atveju turi būti kažkas, kas imsis viso renginio organizaciją ant savo pečių. Ir vistiek kažkokia muzika turi būti, vadinas kažkam reiks kompaktus keitalioti ir t.t. Aš labai gerai pasvarstyčiau, prieš nuspresdama be muzikantų vestuves kelti. Na gali juos dar DJ pakeisti, bet renginio vedėjo tokiu atveju irgi reiks 4u.gif
Atsakyti
Viskas imonoma, tik reikia tureti daug ivairios muzikos. Buvau panasiose vestuvese, tai vedejas turejo programa, o patys jaunieji atrinko dainas ir irase DVD diska. Buvo atveztas dvd grotuvas su pultu. Ir vedejas, kai jam reikejo kazka pasakyti pritildydavo muzika, po to vel pagarsindavo.

Tik vienas is sunkiausiu dalyku viska susigalvoti ir susiorganizuoti, kokia muzika prades svente, kad butu tokia kaip fonas, po to kokia gros kai visi valgys, kada soks ir .t.t. Cia kaip sakant reikia visa scenariju susiplanuoti, visus uzsedimus ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(olenka @ 2008 07 16, 23:35)
gal reikia i muzikos akademija nueiti, ten gal pavyktu ka nors rasti? as kalbu apie studentus...nors, dabar gi ten atostogos...bet pabandyti gal ir verta. sekmes!  4u.gif

as taip pat apie akedemija galvoju,vestuves rugseji,tai rugpjucio antroj pusej gal ka rasiu,na bet jei ka turite pasiulyti ar pasisiulyti,laukiu AZ. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pasaulisgrazus @ 2008 07 15, 21:57)
Dziugu, kad jusu svente taip sauniai praejo thumbup.gif
tai gal muzikantu varda paviesink, gal kam irgi grazia svente padarytu mirksiukas.gif
Papildyta:

Tai lai pamiksuoja DJ "Vel geguzes ziedai.. ", visiems bus linksma tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(neringuskinas @ 2008 07 17, 14:26)

Zinoma gali daryt, mergyt. Pasistatykite muzikini centra, uzrasykite daug linksmos muzikeles mp3 formate i keleta CD ir viskas bus ciki-piki mirksiukas.gif
Atsakyti