QUOTE(sachar @ 2008 05 20, 05:11)
Stai ir
labas rytas 
nors visai jis
ne labas
Salta, miego noriu, BMB atsake i laiska del paskolos, tai biski sudinai jauciuos na ir siaip nelabas tas rytas, ne labas
Labas labas

Kam rytas prasideda 4, o kam 10

Uzjauciu, kad tenka per nakteles pasedet prie darbu, tikrai ne koks laikotarpis pavasaris buna del mokslu

O mane tas geras oras nervuoja, kazkaip geriau jauciuosi, kaip apsiniauke, lyja, tada gera ant dusios buna, tad jau neprasidejus vasarai, laukiu rudens
O del tu atrasymu, tai zinau, kad nekas. Kai tenka bendrauti del tokiu dalyku. Nori nenori sirdele suspaudzia. Tai zodis koks uzkliuna, tai dar kas

Jau geriau netureti bendru reikalu tokiu isvis.
O as vakar galvojau apie save.. Kad ka as cia vel isdirbineju su savo BMB? Niekur juk tai nenuves.. Niekam nuo to geriau nebus.. Bet kasdien metausi nuo begalines meiles ir noro laukti jo, iki noro gyventi savo gyvenima be jo

Sunku is tikro.. Vasara planuoju isvaziuoti menesiukui kur nors, kur galeciau viska apmastyti, pabendrauti su naujais zmogeliukais - tikiuos tai man pades apsispresti kas geriausiai man paciai, o ne jam ar dar kam kitam. Daznai per mazai galvoju apie save ir per daug darau del kitu. Laikas matyt keist poziury