Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgesys...

user posted image

Aš ilgiuosi tavęs,
Nors žinau nevalia,
Susitikom trumpam
Lyg bemiegiam sapne...
Tu ir aš-svetimi,
Du paklydę laivai,
Ir galbūt niekada-nesuves mus keliai...
Aš ilgiuosi tavęs,
Tyliai spurda širdis,
Vėl išaušta diena,
Bet ateis juk naktis.
Tu tikriausiai lig šiol,
Dar gerai nežinai,
Kad net diena dažnai,
Apsilanko sapnai...
Tik geriau netikėk,
Netikėsiu ir aš,
Kad paklydę laivai,
Vienas kitą suras.
Ir nutolę krantai,
Pasiliks svetimi,
Su slapta viltimi,
Susitikt ateity...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sachar: 19 gegužės 2008 - 23:04
QUOTE(sachar @ 2008 05 19, 22:57)
Pradziai tik tiek  tongue.gif

Saunuole drinks_cheers.gif
Atsakyti
ačiū jums 4u.gif bandysiu jungtis. Kai paskaitinėju čia, tai bent vienišumo jausmas palengvėja.
Kaip ir daugelis čia, bandau išgyventi išsiskyrimą, laikausi įsikibus vilties, kad jis sugryš, verkiu, nervuojuosi, pametu svorį, pasiryžtu būt stipri ir nieko nesigauna, kartais pašnipinėju -bet nuo to ne geriau. Žodžiu, viskas jums jau seniai girdėta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kosmeta @ 2008 05 19, 23:59)
Saunuole  drinks_cheers.gif

Vat dabar jau gali girti lotuliukas.gif

QUOTE(kusachius @ 2008 05 20, 00:04)
ačiū jums  4u.gif  bandysiu jungtis. Kai paskaitinėju čia, tai bent vienišumo jausmas palengvėja.
Kaip ir daugelis čia, bandau išgyventi išsiskyrimą, laikausi įsikibus vilties, kad jis sugryš, verkiu, nervuojuosi, pametu svorį, pasiryžtu būt stipri ir nieko nesigauna, kartais pašnipinėju -bet nuo to ne geriau. Žodžiu, viskas jums jau seniai girdėta  ax.gif

Tikrai labai gerai pazystama ir gaila kad netaip greitai viskas praeina unsure.gif verysad.gif Na bet atejus cia bent pasijauti lengviau, smagu kai salia tiek siltu zodziu, patarimu, palaikymo 4u.gif
Atsakyti
zinau, kad savaitgaliui atejus, viskas bus ok smile.gif kuriu planus kaip nustebint JI. nzn, noriu pagyvint musu santykius ir kad jis dar ir dar labiau mane myletu smile.gif vis negana ax.gif

aciu, kas palinkejo pailset, bet poilsio da teks turbut palaukt iki liepos men smile.gif o daba vargai visokie.. turbut gyvenime nebuvau tokia issekus. juk jaunute da visai as tongue.gif nors gyvenime daug pasiekus.. 4u.gif

gal galit patart? kaip nuvyti liudnas mintis vakarais? jau ne karstas dusas nebepadeda sad.gif nors sirdy esu tokia tokia tokia laiminga, mylinti ir mylima..
Atsakyti
QUOTE(sachar @ 2008 05 19, 23:06)
Vat dabar jau gali girti  lotuliukas.gif

Va tada dar karteli giriu...saunuole biggrin.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitulis @ 2008 05 20, 00:06)
gal galit patart? kaip nuvyti liudnas mintis vakarais? jau ne karstas dusas nebepadeda sad.gif nors sirdy esu tokia tokia tokia laiminga, mylinti ir mylima..

Tu pati turi zinoti kas tave labiau pradziugintu 4u.gif as megstu paklausyti muzikos, pasiemu knyga paskaitineti, is SM neislendu ir visaip kitaip prasilaskau biggrin.gif

Beje begu snustelt kelias valandas vel meginsiu kilti 4 ryto, si kart jau reikes tikrai kilti neskambarioke pas mane miega, jos kambary svecias, tai negalima tinginiauti tongue.gif

Labanakt 4u.gif
Atsakyti
saldziausiu ir aciu.. ax.gif nzn kaip bet padejot 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sachar @ 2008 05 19, 23:09)
Beje begu snustelt kelias valandas vel meginsiu kilti 4 ryto, si kart jau reikes tikrai kilti neskambarioke pas mane miega, jos kambary svecias, tai negalima tinginiauti  tongue.gif

Labanakt  4u.gif

Labanakt..sekmes nakty prie darbelio 4u.gif lekiu ir as grozio miego pamiegot..
Atsakyti
Stai ir labas rytas 4u.gif nors visai jis ne labas g.gif

Salta, miego noriu, BMB atsake i laiska del paskolos, tai biski sudinai jauciuos na ir siaip nelabas tas rytas, ne labas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(sachar @ 2008 05 20, 05:11)
Stai ir labas rytas  4u.gif nors visai jis ne labas  g.gif

Salta, miego noriu, BMB atsake i laiska del paskolos, tai biski sudinai jauciuos na ir siaip nelabas tas rytas, ne labas  unsure.gif

Labas labas 4u.gif Kam rytas prasideda 4, o kam 10 blush2.gif 4u.gif Uzjauciu, kad tenka per nakteles pasedet prie darbu, tikrai ne koks laikotarpis pavasaris buna del mokslu blink.gif O mane tas geras oras nervuoja, kazkaip geriau jauciuosi, kaip apsiniauke, lyja, tada gera ant dusios buna, tad jau neprasidejus vasarai, laukiu rudens biggrin.gif blush2.gif
O del tu atrasymu, tai zinau, kad nekas. Kai tenka bendrauti del tokiu dalyku. Nori nenori sirdele suspaudzia. Tai zodis koks uzkliuna, tai dar kas doh.gif Jau geriau netureti bendru reikalu tokiu isvis.
O as vakar galvojau apie save.. Kad ka as cia vel isdirbineju su savo BMB? Niekur juk tai nenuves.. Niekam nuo to geriau nebus.. Bet kasdien metausi nuo begalines meiles ir noro laukti jo, iki noro gyventi savo gyvenima be jo doh.gif Sunku is tikro.. Vasara planuoju isvaziuoti menesiukui kur nors, kur galeciau viska apmastyti, pabendrauti su naujais zmogeliukais - tikiuos tai man pades apsispresti kas geriausiai man paciai, o ne jam ar dar kam kitam. Daznai per mazai galvoju apie save ir per daug darau del kitu. Laikas matyt keist poziury blush2.gif
Atsakyti
labas rytas 4u.gif

nieko keisto.. manau, visos šią stadiją nuolat išgyvenam - tai esam pasirįžusios laukti ir ilgėtis, tai "supykstam" ir prisižadam bent mintimis jį "paleisti" ir gyventi naują gyvenimą.. lyg Amžinasis Ratas, taip? huh.gif
Atsakyti