Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjos

QUOTE(Tina* @ 2008 05 30, 18:50)
O rena, paziurek cia  bigsmile.gif

vsio apsisisiojau user posted image ne tik as bet ir mano vaikai doh.gif vaikai tai bart gavo uz myzima i kelnes blush2.gif

QUOTE(merga @ 2008 05 30, 19:11)
Noriu vat sitokio ech,tikkur jis yra???????????
g.gif

grazus, as turiu va toki
user posted image

QUOTE(Garuda @ 2008 05 30, 19:40)
Čia kažkuri dėl baltų svaigsta. Aš nelabai, bet porą netyčia turiu  mirksiukas.gif
O kaip jums šios?
Pirmoji turi dvi tokias kekes žiedų, antroji vieną.

cia as blush2.gif
eia sau koks grozis wub.gif
Atsakyti
Vienas cia smile.gif Gal ne toks ryskus, bet geltonas. Kaip man patinka si spalva 4u.gif
Atsakyti
na va... tik para laiko nepasirodziau ir jau tema beveik baigsa biggrin.gif kokiu cia groziu prisiziurejau.. beto ermitazo laikrastyje maciau extra substrata dabar kainuoja 13 lt tai gal kam prireiks biggrin.gif
Atsakyti
ismaudziau savo grazuoles bigsmile.gif
apziurejau savo geltonaja, nu saknys lauk lenda per vazonciko apacia ir vazoniuko dugnas suluzes jau doh.gif o ji man dabar ziedstiebi augina g.gif ka man daryt g.gif ar galeciau ja persodinti g.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 05 30, 20:51)
ismaudziau savo grazuoles bigsmile.gif
apziurejau savo geltonaja, nu saknys lauk lenda per vazonciko apacia ir vazoniuko dugnas suluzes jau doh.gif o ji man dabar ziedstiebi augina g.gif ka man daryt g.gif ar galeciau ja persodinti g.gif

as tai manau be problemu biggrin.gif bent jau su viskuo istraukti atsarigiai ir i kita didesni vazona ideti (as taip mamai dariau, nes kuria nupirkau buvo nepermatome vazone, tai net neimanoma buvo zinoti, kas ten ir kada laistyti) bet nieko... jau beveik visi ziedai issiklede biggrin.gif
Atsakyti
a as noreciau dalmantinines... wub.gif bet dabar turiu dvi mazulias su kuriom dabar bus darbo kaip su vaikais doh.gif
Atsakyti
prisiziurejau tu groziu ir toks klausimas kylo, kazkokiam puslapyje kur buvo daug orchideju (ivairiu spalvu ir kompoziciju) kur buvo dviratukas... tai va kaip galvojat ar orchidejoms formuoja ziedstebius kad taip geles graziai issiskleidzia i viena puse ir kad vienas ziedstebis i viena puse kitas i kita, nes maniskei jau beveik visi ziedai (apie 20) ant dveju ziedstebiu issikleide bet atrodo betvarkiskai biggrin.gif
Atsakyti
Merdzynos,
ermitaze baltuju miniatiuriniu ispardavimas, po 18 lt. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ebi @ 2008 05 30, 22:26)
Merdzynos,
ermitaze baltuju miniatiuriniu ispardavimas, po 18 lt. 4u.gif

toky nukainuota pirkau ermitaze uz 10 lt tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(ex-s @ 2008 05 30, 00:29)
Nelabai supratau - ar vaikai ant tų stiebų, kur žiedai, išauga?  g.gif  unsure.gif  O kodėl pas mane vaikas išlindo iš apačios  g.gif

tai kad ir aš nežinau lotuliukas.gif , o dar tos pavadinimas keistas Epiden dream, nžn nei kur paskaityti ką aš čia nusiroviau blush2.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti