Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjos

Dzidzeli,dzidzeli,grazu,grazu su trimis sakomis pilnomis ziedu matiau ERMITAZE,o kaina jau jo ir dzidzele,dzidzele-300lt.BET uzatat baltas ohmy.gif tongue.gif smile.gif
Papildyta:
QUOTE(rena @ 2008 05 29, 16:14)
ojojoj unsure.gif mazink dregmes ir karsta dusiuka panaudok, o jei nezydi, gal persodink tu ja g.gif

nu tai cia tas mano eksperimentinis,kuri pries 1 men buvau oersodinusi g.gif .Tik klausimas cia toks biski pasistojo;o vo ko jam truksta? g.gif

nu siandien tai jau tikrai,pasisyldysiu vandeniuka ir darysiu maudimkes assa.gif liezuvis.gif
Atsakyti
QUOTE(Debesiene @ 2008 05 29, 16:20)
bet is subtrato isbega vanduo, a kiminai kai prisigeria tai  isgrest reikia unsure.gif

tai tu pamirkyk trumpesni laika, nei substrate mirksiukas.gif

QUOTE(merga @ 2008 05 29, 16:22)
Dzidzeli,dzidzeli,grazu,grazu su trimis sakomis pilnomis ziedu matiau ERMITAZE,o kaina jau jo ir dzidzele,dzidzele-300lt.BET uzatat baltas ohmy.gif  tongue.gif  smile.gif

nu tai cia tas mano eksperimentinis,kuri pries 1 men buvau oersodinusi g.gif .Tik klausimas cia toks biski pasistojo;o vo ko jam truksta? g.gif

eik kaku su tokia kaina unsure.gif doh.gif geriau as uz dvacoka be ziedu, bet dideli tongue.gif

galiu pasakyt ko per daug biggrin.gif sviesos ir dregmes mirksiukas.gif
Atsakyti
tik norejau atsakyt ir netas nusprogo doh.gif uz tai nagus susitvarkiau, i myta ruosiuos tongue.gif

o tai juk toks pat tresimas ir substrate mirksiukas.gif

ojojoj unsure.gif mazink dregmes ir karsta dusiuka panaudok, o jei nezydi, gal persodink tu ja g.gif

prašom su smulkmenom nail.gif

nu taip, tik nereik laikyt kaži kiek. Įmerki ir ištrauki biggrin.gif

Rena jaučiu kad su tuom tavo karštu dušu aš savają didžkę mažne nudvasinau wink.gif Merga gal verčiau savo kvietkos vazono šonus truputi pragrežiok ir kambarį vėdinimą padidink g.gif maniškei padėjo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 05 29, 16:25)
tai tu pamirkyk trumpesni laika, nei substrate mirksiukas.gif
eik kaku su tokia kaina unsure.gif  doh.gif geriau as uz dvacoka be ziedu, bet dideli tongue.gif

tai kad kiminu net mirkyt nereikia, kiek pili tiek geriasi blink.gif
Atsakyti

maniske tai kur apsamanojus, tai pas pirma seimininke is kurios ir gavau ja palikimo, tai greiciau nedalaistyta buvo, tik kabai sauletai stovejo g.gif jos vieninteles nemegstamos geles orchidejos verysad.gif buna gi zmoniu, buna ir briedziu lotuliukas.gif
Tik ka nudziuvo paskutinis ziedas, o jau nauja kota varo, o vazonas tai siaubas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gekoniuke @ 2008 05 29, 16:26)
prašom su smulkmenom nail.gif

Rena jaučiu kad su tuom tavo karštu dušu aš savają didžkę mažne nudvasinau  wink.gif Merga gal verčiau savo kvietkos vazono šonus truputi pragrežiok ir kambarį vėdinimą padidink g.gif maniškei padėjo mirksiukas.gif

apie ka cia tau smulkiau g.gif

ei ei, palauk, karsta dusas daromas tik tada kai ner puveko, taip kad ir i saknis atsizvelkit g.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2008 05 29, 16:22)
Dzidzeli,dzidzeli,grazu,grazu su trimis sakomis pilnomis ziedu matiau ERMITAZE,o kaina jau jo ir dzidzele,dzidzele-300lt.BET uzatat baltas ohmy.gif  tongue.gif  smile.gif
Papildyta:

nu siandien tai jau tikrai,pasisyldysiu vandeniuka ir darysiu maudimkes assa.gif  liezuvis.gif

a as uosvei pirkau ir didely, gal 1 metro aukcio, jei nedidesnis su 2 sakomis ziedu ir galybe pumpuru ir mokejau apie70lt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Debesiene @ 2008 05 29, 16:27)
tai kad kiminu net mirkyt nereikia, kiek pili tiek geriasi blink.gif

tai tu kibiro nepilk ant tos miniukes g.gif tongue.gif
nenervink as tau isaiskinsiu gyvenima per iseigines lotuliukas.gif

QUOTE(agnir @ 2008 05 29, 16:28)
maniske tai kur apsamanojus, tai pas pirma seimininke is kurios ir gavau ja palikimo, tai greiciau nedalaistyta buvo, tik kabai sauletai stovejo g.gif jos vieninteles nemegstamos geles orchidejos verysad.gif buna gi zmoniu, buna ir briedziu lotuliukas.gif
Tik ka nudziuvo paskutinis ziedas, o jau nauja kota varo, o vazonas tai siaubas doh.gif

o tai kaip jos tas saknynas g.gif sudziuves g.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 05 29, 16:25)
doh.gif geriau as uz dvacoka be ziedu, bet dideli tongue.gif

Nu tai va,kai as daba antra savaite trinuosi KLP darbo reikalais,tai ne viena maximka orchikiu po pigiaja neduoda.Bet vos tik iskelsiu dubcia namolio pusen,sistra tuoj triubys,kad nuo nukainuotu geliuku lentynos luzta. doh.gif lotuliukas.gif

O ta samanotoji,jauciu tikrai kraustysis ukini.Ot tada tai jai bus ir pavesisi ir sausra. lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Debesiene @ 2008 05 29, 16:29)
a as uosvei pirkau ir didely, gal 1 metro aukcio, jei nedidesnis su 2 sakomis ziedu ir galybe pumpuru ir mokejau apie70lt biggrin.gif

geriau butum man padovanojus lotuliukas.gif
Atsakyti

QUOTE(rena @ 2008 05 29, 16:28)

ei ei, palauk, karsta dusas daromas tik tada kai ner puveko, taip kad ir i saknis atsizvelkit g.gif

Žinaauu doh.gif tik kai laisčiau su karštu tai to puviako niekur nemačiau , tik po poros sav. apsireiškė begėdis verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 05 29, 16:30)
tai tu kibiro nepilk ant tos miniukes g.gif  tongue.gif
nenervink as tau isaiskinsiu gyvenima per iseigines lotuliukas.gif
o tai kaip jos tas saknynas g.gif sudziuves g.gif

na bet vistiek, gi nepilsi trasas ant sausu kiminu.... schmoll.gif a jei dar paliet ir po to dar patrest tai tada jau nezinau g.gif

rena nenervuisia lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(rena @ 2008 05 29, 16:31)
geriau butum man padovanojus lotuliukas.gif

kai svesi 63 metu gimtadieny butinai padovanosiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti