Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjos

QUOTE(Debesiene @ 2008 05 28, 16:10)
a as skaiciau cia kaskuri rase kad reik sodint tik y kiminus, nes saknys kitokios... g.gif

As lygiai taip pat kaip jus buvau pagaminus smulku substrata su kiminais, nedejau gi gabalais smile.gif Ir man numire tas mazius. Neatkalbineju as jusu nuo persodinejimo, bet ir kiminuose auginama galima su protu laistyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Taniushka @ 2008 05 29, 12:16)
na jeigu ne viena tai sutinku kad pastu pigiau o jeigu viena  biggrin.gif nes nezinau kiek dabar sintimas pastu kainuoja nes kaip siunciausi buvo akcija virs 20 lt perki ir siuntymas nemokamas smile.gif gal kas zino kiek siuntimas kainuoja? nes ir man greit reikes substrato bet maiso tikrai uzteks tai dabar galvoju ka geriau ar siustis ar i ermitaza nuvaziuoti, nors jeigu dap paskaiciuoti benza tai jauciu siustis pigiau bet kokiu atveju
g.gif dilema

na as paziurejau jei tau viena maisa siustis i Klaipeda +5Lt Du maisus perkant +6Lt. Taigi manau kad ermitaze jeigu rasi,tai bus pigiau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2008 05 29, 13:54)
As lygiai taip pat kaip jus buvau pagaminus smulku substrata su kiminais, nedejau gi gabalais  smile.gif Ir man numire tas mazius. Neatkalbineju as jusu nuo persodinejimo, bet ir kiminuose auginama galima su protu laistyti smile.gif

tai niekas ir nesako, as juk sakiau cia kazkur, kad tai nerasyta, taisykle, vienom taip atsitinka kitom kitaip g.gif
kolkas as irgi miniukes nejudinu schmoll.gif ji pas amne kiminuose auga dabar ma kolkas nieko jai nei blogyn nei geryn, zydi sau grazuole ir tiek bigsmile.gif kolkas as ja taip ir auginsiu, o persodineju as visada jei reikalas yra, o siaip parsinesus gelytes niekada neskubu su persodinimu, juk joms dar ir aplinkoje reik adaptuotis g.gif
Atsakyti
niu bandau parodyti savo lobyno dali ir jo bedas
http://public.fotki....knisk/100msdcf/
Atsakyti
MAČIAU kAUNE , PRIE ONKOLOGINIO vANDAS MĖLYNAS, TIK KAINŲ NEBUVO UŽDĖTA 4u.gif
Atsakyti
Lauksiu komentaru blush-anim-cl.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 05 29, 14:29)
o persodineju as visada jei reikalas yra, o siaip parsinesus gelytes niekada neskubu su persodinimu, juk joms dar ir aplinkoje reik adaptuotis g.gif

tikra teisybė drinks_cheers.gif manosios, kai nusiperku kokią, apskritai pora mėnesių jokio veiksmo nerodo, pasidžiaugiu, jei nors turimus pumpurus išskleidžia blink.gif ir tik vėliau pradeda rodytis jog gyvos (šiaip dėl tokio lėtumo ant kiekvienos naujokės vazonėlio jau užsirašau pirkimo arba persodinimo datą doh.gif )

QUOTE(merga @ 2008 05 29, 14:30)
Lauksiu komentaru blush-anim-cl.gif

kad aš nieko blogo nematau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(gekoniuke @ 2008 05 29, 14:41)
kad aš nieko blogo nematau unsure.gif

as irgi g.gif
Atsakyti
Matau, kad saknis lenda g.gif
Atsakyti
o nuo ko cia tokie lapai gali buti?
http://public.fotki....f/dsc00193.html

Sia gelyte nusipirkau su tokiais lapais.Cia ta didzioji (kur i remus neitilpo) laugh.gif Ir kelis pumpurus numeti,o kiti matosi dar laikosi,ir net nezinau ar suzydes ar ir numes.Paguoda tik ta,kad antra sakele sparciai auga ,o ir is pazasties ant didzioj stiebo lenda nuja atsakele.
Papildyta:
QUOTE(laurindre @ 2008 05 29, 15:02)

Matau, kad saknis lenda g.gif

Nu ir aciu dievui 4u.gif .Saku gi ,kad gi persigalvojo galus atiduoti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2008 05 29, 13:29)
niu bandau parodyti savo lobyno dali ir jo bedas
http://public.fotki....knisk/100msdcf/

O lapai visi tokie taskuoti ar tik tas vienas
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2008 05 29, 13:54)
As lygiai taip pat kaip jus buvau pagaminus smulku substrata su kiminais, nedejau gi gabalais  smile.gif Ir man numire tas mazius. Neatkalbineju as jusu nuo persodinejimo, bet ir kiminuose auginama galima su protu laistyti smile.gif

na aisku, a tai kaip tada reikia tokia trest kur kiminuos? jei pripilsiu su trasom tai ten paskes ji su viskuom g.gif
Atsakyti