Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjos

QUOTE(prunskiene @ 2008 05 29, 10:01)
prisidirbau su savo orchideja doh.gif , porai dienu teko pekelt ja ant palanges (nuo pietu kepina saule), laisciau as ja su meile wub.gif , bet antros dienos vakare keli lapai, kur i saule savo pavirsium atsisuke, kazkaip keistai pabalo(gele iskart nukeliau).. ziedam atrodo nieko. Cia kaip suprantu nuo saules nudege tie lapai? Reiktu kazka specialaus jai padaryti dabar ar apsimest, kad nieko nenutiko? Bijau, kad nebuciau pagadinus savo gelytes, nes dabar nuostabiai zydi, apie 20 ziedu

idomiai, gal fotke gali imesti, butu aiskiau komentuot g.gif

QUOTE(ex-s @ 2008 05 29, 10:11)
Sveikos,

reikia patarimo  biggrin.gif gal kam taip buvo  biggrin.gif pažiūrėkite į nuotrauką - štai kas mums nutiko - apsivaikavome  biggrin.gif apie šitą laimę aš jau senai svajojau, o dabar nežinau ką darytį  g.gif  g.gif  g.gif čia pas mus jau kokie trys-keturi mėnesiai tie dalykai dedasi  biggrin.gif ką daryti - ar laukti kol tas vaikas visai suaugs ir pats nuo motinos nukris  lotuliukas.gif  ar bandyti jį kažkaip atskirti  g.gif  g.gif  g.gif

Žodž., iš anksto dėkoju už patarimus ir linkiu visoms gražios dienos  4u.gif 

na jei tas vaikis turi saknis apie 3-5 cm, tai gali atskirti smile.gif
Atsakyti
vakare imesiu, vaizdelis tai idomus unsure.gif
Atsakyti
Merginos,
norejau patarimo 4u.gif nupirkau miniatiurine orchideja Phalaenopsi, kokiu 16 cm aukscio, vazonelis kokiu 5 cm skersmens. klausiau pardavejo, del persodinimo, tai sake kokius 4-5 metus nereikia persodineti. Galvoju, gal ne taip isgirdau, gal 4-5 men g.gif ar gali buti kad tiek metu jinai istupetu tokiam vazoncike? jeigu is viso tiek isgyvens smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ebi @ 2008 05 29, 10:33)
Merginos,
norejau patarimo  4u.gif  nupirkau miniatiurine orchideja Phalaenopsi, kokiu 16 cm aukscio, vazonelis kokiu 5 cm skersmens. klausiau pardavejo, del persodinimo, tai sake kokius 4-5 metus nereikia persodineti. Galvoju, gal ne taip isgirdau, gal 4-5 men  g.gif  ar gali buti kad tiek metu jinai istupetu tokiam vazoncike? jeigu is viso tiek isgyvens  smile.gif  4u.gif

na jos gi miniukes mirksiukas.gif o kam tu ja persodint nori g.gif
o i kur pas tave yra pasodinta i kiminus ar substrata g.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 05 29, 10:42)
na jos gi miniukes mirksiukas.gif o kam tu ja persodint nori g.gif
o i kur pas tave yra pasodinta i kiminus ar substrata g.gif

galvoju, kad ateity,kaip ir kiekviena gele, po kurio laiko reiks persodinti, kad pagerinti jai gyvenima biggrin.gif
berods kiminuose g.gif ,kaip pirkau, taip ir stovi.
Atsakyti
QUOTE(Taniushka @ 2008 05 28, 23:40)
bet man atrodo man klaipedoje 15 lt bus visvien pigiau nei pastu siustis ar ne?

jei pirkt daugiau nei 1 daiktą, tai paštu tikrai gerokai pigiau g.gif

QUOTE(prunskiene @ 2008 05 29, 10:01)
prisidirbau su savo orchideja doh.gif , porai dienu teko pekelt ja ant palanges (nuo pietu kepina saule), laisciau as ja su meile wub.gif , bet antros dienos vakare keli lapai, kur i saule savo pavirsium atsisuke, kazkaip keistai pabalo(gele iskart nukeliau).. ziedam atrodo nieko. Cia kaip suprantu nuo saules nudege tie lapai? Reiktu kazka specialaus jai padaryti dabar ar apsimest, kad nieko nenutiko? Bijau, kad nebuciau pagadinus savo gelytes, nes dabar nuostabiai zydi, apie 20 ziedu

Vargšė gėlytė, palik ją šviesioj vietoj ir kai laistysi lapų nešlapink, nežinia kaip ji ten atrodo, bet l. tikėtina jog tos vietos merdėja, o šlapios gali pradėt pūti unsure.gif

QUOTE(ex-s @ 2008 05 29, 10:11)
Sveikos,

reikia patarimo  biggrin.gif gal kam taip buvo  biggrin.gif pažiūrėkite į nuotrauką - štai kas mums nutiko - apsivaikavome  biggrin.gif apie šitą laimę aš jau senai svajojau, o dabar nežinau ką darytį  g.gif  g.gif  g.gif čia pas mus jau kokie trys-keturi mėnesiai tie dalykai dedasi  biggrin.gif ką daryti - ar laukti kol tas vaikas visai suaugs ir pats nuo motinos nukris  lotuliukas.gif  ar bandyti jį kažkaip atskirti  g.gif  g.gif  g.gif

Žodž., iš anksto dėkoju už patarimus ir linkiu visoms gražios dienos  4u.gif 

Kokia šeimynėlė wub.gif wub.gif
O dėl atskyrimo, tai aš neskubėčiau schmoll.gif kol vazonike patelpa, šaknys nepūva ir kitaip akių nedrasko lai stovi ir džiaugias šeimynine laime soske.gif
Atsakyti
QUOTE(ebi @ 2008 05 29, 11:25)
galvoju, kad ateity,kaip ir kiekviena gele, po kurio laiko reiks persodinti, kad pagerinti jai gyvenima  biggrin.gif
berods kiminuose  g.gif ,kaip pirkau, taip ir stovi.

pas mane irgi kiminuose stovi ir kolkas saknys grazios tai ir nesuku sau galvos, o poto sakiau, kaip gotte susmulkinsiu substrata ir persodinsiu g.gif bandysiu sukist i ta pati vazonika, jei ne, teks ieskotis biski didesnio ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gekoniuke @ 2008 05 29, 10:39)
jei pirkt daugiau nei 1 daiktą, tai paštu tikrai gerokai pigiau g.gif
Vargšė gėlytė, palik ją šviesioj vietoj ir kai laistysi lapų nešlapink, nežinia kaip ji ten atrodo, bet l. tikėtina jog tos vietos merdėja, o šlapios gali pradėt pūti unsure.gif
Kokia šeimynėlė wub.gif  wub.gif 
O dėl atskyrimo, tai aš neskubėčiau schmoll.gif  kol vazonike patelpa, šaknys nepūva ir kitaip akių nedrasko lai stovi ir džiaugias šeimynine laime soske.gif

na jeigu ne viena tai sutinku kad pastu pigiau o jeigu viena biggrin.gif nes nezinau kiek dabar sintimas pastu kainuoja nes kaip siunciausi buvo akcija virs 20 lt perki ir siuntymas nemokamas smile.gif gal kas zino kiek siuntimas kainuoja? nes ir man greit reikes substrato bet maiso tikrai uzteks tai dabar galvoju ka geriau ar siustis ar i ermitaza nuvaziuoti, nors jeigu dap paskaiciuoti benza tai jauciu siustis pigiau bet kokiu atveju
g.gif dilema
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Taniushka: 29 gegužės 2008 - 11:16
o čia mano grožis, pirktas parodoje Botanikos sode, gal kuri atpažinsite savo gėlytes
user posted image
Ten kairėje už žydinčios stovi kita be žiedų, tai ji augina jau vaikus ir man nlb aišku, kada juos atskirti? Gal kokios šaknys turi augti ar kaip, neturiu jokio supratimo blush2.gif Parodoje buvo labai daug žmonių ir nepaklausiau augintojos blush2.gif , nes ji labai skubėjo, o visi tik ir klausinėjo
Atsakyti
Sveikutes,tauskalytes.Ziuriu musat rekordus lotuliukas.gif Mano eksperimentine, augina nauja orine saknyte .Nuseprende dar pagyventi.Ir katik apziurejusi pamaciau kazkoki pumpuriuka lendanti is po lapo skroteles.Tas daiktas tokios pat spalvos kaip ir lapo apatine puse.Kas cia gali buti? g.gif yahoo.gif
Atsakyti
QUOTE(gabe60 @ 2008 05 29, 12:42)
o čia mano grožis, pirktas parodoje Botanikos sode, gal kuri atpažinsite savo gėlytes
user posted image
Ten kairėje už žydinčios stovi kita be žiedų, tai ji augina jau vaikus ir man nlb aišku, kada juos atskirti? Gal kokios šaknys turi augti ar kaip, neturiu jokio supratimo  blush2.gif Parodoje buvo labai daug žmonių ir nepaklausiau augintojos  blush2.gif , nes ji labai skubėjo, o visi tik ir klausinėjo

wub.gif Grazi dalmantiniuke flirt.gif
Atskirk tada kai saknytes pauges iki 3-5cm mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Taniushka @ 2008 05 29, 12:16)
gal kas zino kiek siuntimas kainuoja? nes ir man greit reikes substrato bet maiso tikrai uzteks tai dabar galvoju ka geriau ar siustis ar i ermitaza nuvaziuoti, nors jeigu dap paskaiciuoti benza tai jauciu siustis pigiau bet kokiu atveju
g.gif dilema

man prie bendros sumos kazkur 5lt. prisidejo už siuntimą, šiaip gal dar ir nuo svorio priklauso, bet , kad ten tie svoriai vienas juokas irnesakyk.gif
Atsakyti