Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjos

QUOTE(gekoniuke @ 2008 05 19, 17:30)
ohmy.gif pypagiuke,aš truputi ne į temą, bet kur tokį vazoniką pirkai?!  blush2.gif ir aš tokio noooriu ax.gif

ne mano tas vazonas schmoll.gif sita fotke radau internete lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pyragiuke @ 2008 05 19, 19:18)
jau kaip ir apsisprendziau imt viena gelyte, tik atsakykit man i pora klausimu ax.gif
1. ar mano uszisakytas dendrobis bus nors kiek panasus i sita?
user posted image

2. kaip man reikes gelyte parsigabent i namus? i vilniu nuvaziuot galimybes neturiu, o draugas manes tikrai ten neves del geles lotuliukas.gif turbut teks siust pastu, kurios uzsiims uzsakymu drinks_cheers.gif

atsiprasau uz tokius gal ir kvailus klausimus, bet man jie svarbus blush2.gif

Del dendriko nepasakysiu,o persiusti gėliuka tikrai nebus problemu,per autobusu stoti dar ta pačia diena bus pas tave 4u.gif
Tai ka mergicos renkam renkam 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kilka @ 2008 05 19, 18:01)
Del dendriko nepasakysiu,o persiusti gėliuka tikrai nebus problemu,per autobusu stoti dar ta pačia diena bus pas tave 4u.gif

tai gal kitos atsakys i mano 1 klausima ax.gif nes nuo jo atsakymo viskas priklauso bigsmile.gif o gal tas diedukas turetu netycia dendrobium stardust wub.gif bet greiciausiai kad nea...
gerai, laukiu atsakymo i savo klausima smile.gif

kilka, o kokios kitos orchidejos buna is to ruso?
Atsakyti
QUOTE(kilka @ 2008 05 19, 21:01)

Tai kuri čia dabar organizatorė, kam užsakymą siųsti. Noriu dar truputį paskaitinėti apie priežiūrą, nors jau beveik beveikk apsisprendžiau.
Atsakyti
quote=--rita,2008 05 19, 22:00]
Tai kuri čia dabar organizatorė, kam užsakymą siųsti. Noriu dar truputį paskaitinėti apie priežiūrą, nors jau beveik beveikk apsisprendžiau.
[/quote]

Organizatore RENA
Atsakyti
Registruojuosi naujoje temoje ax.gif ir ryt lekiu i Vilniu, na tikiuosi parsivezti kokia nauja augintine mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aneizza @ 2008 05 19, 22:33)
Registruojuosi naujoje temoje  ax.gif  ir ryt lekiu i Vilniu, na tikiuosi  parsivezti kokia nauja augintine  mirksiukas.gif

Linkiu sekmes"zvejyboje".Linkiu parsivesti gera laimiki blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2008 05 19, 19:05)
Klausimas:-kokia orchideja vestuviu proga dovanoti geriausia? g.gif

Asbuciau uz balta phaliuka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lucky @ 2008 05 19, 22:49)
Asbuciau uz balta phaliuka biggrin.gif

Aciu uz patarima.Vadinasi rytoj sau pasidovanosiu balta grazuoli ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2008 05 19, 22:52)
Aciu uz patarima.Vadinasi rytoj sau pasidovanosiu balta grazuoli ax.gif  4u.gif

tai kelinta val. man but su tom gelem prie baznycios lotuliukas.gif thumbup.gif jei gargzduose tai be problemu biggrin.gif
Atsakyti

Sveikos visos!

QUOTE(gekoniuke @ 2008 05 19, 19:30)
ohmy.gif pypagiuke,aš truputi ne į temą, bet kur tokį vazoniką pirkai?!  blush2.gif ir aš tokio noooriu ax.gif

yra panasiu vazonu uzsakyti http://orchidejos.lt...php?id=36&cid=2. tik kad jie yra apvalus ir neglazuruoti, bet ideja ta pati
Atsakyti
QUOTE(Mazoji_s @ 2008 05 19, 22:56)
tai kelinta val. man but su tom gelem prie baznycios  lotuliukas.gif  thumbup.gif  jei gargzduose tai be problemu  biggrin.gif

O kaip butu faina vel stoveti prie baznycios vartu ir drebint kinkom ax.gif .Rytoj 13 metu kaip gyvenu laaaaaamingooooja santuokoj(isskyrus nekalbadienius del pilnai okupuotu palangiu) lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti