Dabar jau kai praejo mano vestuves galiu parasyti kaip kankinausi del puokstes

buvau susitarusi kad puokste bus is kaliju, trumpa, su daug kaliju, svarbiausia-kad kalijos butu baltos i vos vos geltonuma, nes suknele sampano spalvos. Kaip jus galvojat?atvaziuoju diena pries vestuves i geliu salona, grazuole savininke pasiruosusi daryti mano puokste is tokiu kaliju kad as jas pamaciusi vos nenugriuvau!!!

kalijos gal tik 6, o spalva kazkokios visos zalios! ryskiai zalios!

pradejau aiskinti kad man tokia puokste nereikalinga, tada pradejo man siulyti gelsvas kalijas su raudonais dryziais, tai kam man is viso tas raudonumas?!

galu gale teko vaziuoti ieskoti paciai kaliju! susiradau, sumokejau uz jas 80Lt (!)grizau, aiskinau gal 10min kaip tiksliai padaryti puokste, tai aciu Dievui puokste padare tokia kaip norejau

pasakoju todel, kad isaiskintumet tiksliai salonui kokios spalvos norite! nes salono savininke aiskino kad kalijas butent man veze is Vilniaus (tuokemes zemaitijoj) ir tikino kad mieste daugiau niekur kitu negausiu, taciau vos tik zengiau zingsni ir turguje ju buvo tiek kiek nori!!! netikekit visada tais salonais

aciu dievui kad dar galu gale puokste buvo tokia kaip noriu,bet i ta salona daugiau neiciau niekada!

p.s. fotkes ikelti negaliu, nes fotografas dar nepadare

vestuves buvo tik si savaitgali.