Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

QUOTE(viktory @ 2008 05 28, 13:23)
tai gal nuotraukyčių turi puokštės... man ir rožių nesinori visai...

O tai orchidėjų nebenori? Rašei kažkada ankščiau, kad nori puokštės iš jų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(drugelisxxx @ 2008 05 28, 09:24)
Mano puokštė buvo iš ramunių, baltų chrizanteminių ramunių, tai atrodė kukliai ir kartu netradiciškai, buvo  thumbup.gif

pasakei chrizanteminės ramunės...o man labai gražios gėlės yra chrizantemos, ypač baltais, tokiais kaip spygliuotais žiedais... rolleyes.gif nu bet jaučiu likčiau nesuprasta tokią puokštę pasidarius lotuliukas.gif nors iš kitos pusės, juk ir kalijos visai neseniai buvo kapinių ir laidotuvių gėlės, o dabar vestuvines puokštes iš jų daromės... rolleyes.gif
Atsakyti
mano nuomonė keičiasi kas minutė... pati nebežinau ko noriu.. prisirinkau puokščių iš orchidėjų bet.. dar vis nerandu tos prie širdies. 4u.gif
Atsakyti
as buvau tarp kaliju ir orchideju,bet kalijos nera tokios grazios kaip paveiksliukuose,tad nuspredziau kad darysiuosi geltonu orchideju, laso formos puokste, nedidele is kokiu 9-11 orchideju blush2.gif
Atsakyti
orchidėjos super man, bet.... vis kažko dar knisuosi po kitas... chi chi... lotuliukas.gif svarbu koks bus galutinis rezultatas.
Atsakyti
Mano puokštė buvo iš ramunių, baltų chrizanteminių ramunių, tai atrodė kukliai ir kartu netradiciškai, buvo  thumbup.gif

O kaip tos chrizantemines ramunes atrodo ax.gif
Atsakyti
Dabar jau kai praejo mano vestuves galiu parasyti kaip kankinausi del puokstes doh.gif buvau susitarusi kad puokste bus is kaliju, trumpa, su daug kaliju, svarbiausia-kad kalijos butu baltos i vos vos geltonuma, nes suknele sampano spalvos. Kaip jus galvojat?atvaziuoju diena pries vestuves i geliu salona, grazuole savininke pasiruosusi daryti mano puokste is tokiu kaliju kad as jas pamaciusi vos nenugriuvau!!! mega_shok.gif kalijos gal tik 6, o spalva kazkokios visos zalios! ryskiai zalios! blink.gif pradejau aiskinti kad man tokia puokste nereikalinga, tada pradejo man siulyti gelsvas kalijas su raudonais dryziais, tai kam man is viso tas raudonumas?! umn.gif fool.gif galu gale teko vaziuoti ieskoti paciai kaliju! susiradau, sumokejau uz jas 80Lt (!)grizau, aiskinau gal 10min kaip tiksliai padaryti puokste, tai aciu Dievui puokste padare tokia kaip norejau doh.gif pasakoju todel, kad isaiskintumet tiksliai salonui kokios spalvos norite! nes salono savininke aiskino kad kalijas butent man veze is Vilniaus (tuokemes zemaitijoj) ir tikino kad mieste daugiau niekur kitu negausiu, taciau vos tik zengiau zingsni ir turguje ju buvo tiek kiek nori!!! netikekit visada tais salonais doh.gif aciu dievui kad dar galu gale puokste buvo tokia kaip noriu,bet i ta salona daugiau neiciau niekada! schmoll.gif
p.s. fotkes ikelti negaliu, nes fotografas dar nepadare blush2.gif vestuves buvo tik si savaitgali.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Invincible: 28 gegužės 2008 - 18:31
QUOTE(Invincible @ 2008 05 28, 19:29)
Dabar jau kai praejo mano vestuves galiu parasyti kaip kankinausi del puokstes  doh.gif  ...

cia kuriam salone taip uzsakei savo puokste? unsure.gif
Atsakyti

o gal gali foto? mat aš pati mąstau iš herberų arba tokių chriz ramunių... biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Cerecita @ 2008 05 28, 21:34)
cia kuriam salone taip uzsakei savo puokste?  unsure.gif

Kazin ar kam cia gresia bendrauti su tuo salonu,cia Taurageje, jei kam reikia parasysiu i az, nenoriu taip gadinti ju vardo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(braziute @ 2008 05 28, 13:14)
bus saulegrazu tikrai,as domejausi tuo,knygas skaiciau,kada sejamos,kada sezonas ju,tai prasideda sezonas liepos vidury 4u.gif as pati noriu daug saulegrazu mirksiukas.gif

tikrai bus, nes mes tuokėmės rugpjūčio 8 ir labai daug jų prinešė sveikintojai
Atsakyti
Invincible, kaip turesi nuotraukeles parodyk mums... mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti