Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

user posted image
Atsakyti
QUOTE(inesak @ 2008 07 25, 09:25)
jei neklystu šita  ax.gif  4u.gif
user posted image

gal zinote kokia cia gelyte blush2.gif ax.gif
Atsakyti
per savo vestuves turėjau puokštę iš kalijų, likau labai patenkinta wub.gif
Atsakyti
QUOTE(laimita @ 2008 07 30, 14:46)
gal zinote kokia cia gelyte  blush2.gif  ax.gif

lelijos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(inesak @ 2008 07 30, 13:20)

aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laimita @ 2008 07 30, 16:47)

nėr užką mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Plumeria @ 2008 07 22, 20:45)
tekėjau rugpjūtį ir mano puokštė buvo iš orchidėjų, tikrai negaliu teigti, kad orchidėjų nebuvo. kai ieškojau gėlių, tai orchidėjų buvo, tik man spalviniai variantai žiedų netiko, arba rūšis. orchidėjų buvo, tik pasirinkimas labai jau skurdus. o dėl kainos tai tikrai nepasakysiu, nes buvo prieš 5 metus, o ir labai nesidomėjau jomis, nes labiau rūpėjo žiedo forma ir spalva. todėl jas teko rinktis dirbtines.
tikrai neprasčiau atrodė (net ir pačiupinėjus ne visi patikėjo, kad jos dirbtinės)

QUOTE(ingutekk @ 2008 07 22, 22:11)
Ju yra, bet ne sezonas, kaina isauga dvigubai. Man taip floriste pasake 4u.gif

Nuraminote, nes man kazkaip is orchideju puoksteles pacios graziausios wub.gif
Atsakyti
o man puokstes su bijunais labai patiko ax.gif bet kazkuri mergaite cia rase, kad ju neina gaut - tai apsistosiu ties rozem ir frezijom greiciausiai...
Atsakyti
O as issirinkau puokste is austomu ir rozyciu. Austomos sampano spalvos o rozytes baltos, arba atvirksciai, jei negautu sampano spalvos austomu. O i plaukus desiu austomas.
Atsakyti
Gal kuri žinote, ar rugsėjo pradžioje būna kalijų?
Atsakyti
kaip man sakė kas liečia kalijas, tai jų visad turi.Nes ir pačiai reikia kalijų rugsėjo pradžiai 4u.gif Aš perku gėlių bazėje 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inesak: 31 liepos 2008 - 14:01
QUOTE(inesak @ 2008 07 31, 15:00)
kaip man sakė kas liečia kalijas, tai jų visad turi.Nes ir pačiai reikia kalijų rugsėjo pradžiai 4u.gif Aš perku gėlių  bazėje 4u.gif

Tuomet labai šaunu clap.gif O kokioje bazėje, jei ne paslaptis? Ir kokios ten kalijų kainos?
Atsakyti