maniske puokste buvo is violetiniu orchideju, vyniojama apie ranka. labai patogu ir grazu. aisku del skonio nesigincijama, bet manau originalu tai tikrai

QUOTE(iingutte @ 2008 07 28, 10:17)
maniske puokste buvo is violetiniu orchideju, vyniojama apie ranka. labai patogu ir grazu. aisku del skonio nesigincijama, bet manau originalu tai tikrai 

Labai noreciau pamatyti , gal galima nuotraukyte , nes pati noriu kazko panasaus

QUOTE(iingutte @ 2008 07 28, 12:17)

ir aš norėčiau pamatyti

QUOTE(jowiciukas @ 2008 07 24, 13:12)
sita buvo mano brangiausiojo brolio zmona pasidabinus sita puokstyte, tikrai fantastiska, bet as nenoriu kartotis kaip ji, nors labai noreciau man jos fantastiskos
o kokia tj gele, kazkaip nedaskaiciau arba neminejo mergaites

QUOTE(aleks@ndra @ 2008 06 10, 15:26)
matyt neauksta esi, nes jei as numesciau iki 52 tai atrodyciau tikrai keistai (baugiai, tiksliau), nes mano ugis nemazas- 175 

aš tai nusprendžiau nieko neužsakinėti, kokią maniškis atneš tokią

tiesa pradžioj jam buvo naujiena kad jaunikiai jaunosiom gėles neša

Merginos, prašau patarimo
Vestuvės ne už kalnų
Tekėsiu su kremine siauroka suknele (į apačią platėjanti), kaip manot, kokios spalvos puokštė ir iš kokių gėlių gražiai žiūrėtųsi? Plaukai šviesiai rusvi, įsidėsiu žalsvas linzes.
Preliminariai užsisakiau salone smulkiažiedžių baltų kalijų su raudonom uogytėm puokštelę ilgu kotu, bet dabar abejoju dėl pačių gėlių
Juk čia laidotuvių gėlės... Nežinau. Kokios gėlės patvarios?

Vestuvės ne už kalnų

Preliminariai užsisakiau salone smulkiažiedžių baltų kalijų su raudonom uogytėm puokštelę ilgu kotu, bet dabar abejoju dėl pačių gėlių

iingutte,maniske puokste buvo is violetiniu orchideju, vyniojama apie ranka. labai patogu ir grazu. aisku del skonio nesigincijama, bet manau originalu tai tikrai 
Puokštelė

Fleurette žinok visos šviežios gėlės gerai laikosi
O kalijos dabar jau nėra vien tik kapų gėlės
Bet tada jei nori kalijų rinkis spalvotas, kurios daba ant bangos pas mus, gerberos (yra įvairių spalvų ir dydžių), tradicinės rožės...

Puokštelė

Fleurette žinok visos šviežios gėlės gerai laikosi

QUOTE(Fleurette @ 2008 07 29, 09:56)
Merginos, prašau patarimo
Vestuvės ne už kalnų
Tekėsiu su kremine siauroka suknele (į apačią platėjanti), kaip manot, kokios spalvos puokštė ir iš kokių gėlių gražiai žiūrėtųsi? Plaukai šviesiai rusvi, įsidėsiu žalsvas linzes.
Juk čia laidotuvių gėlės... Nežinau. Kokios gėlės patvarios? 

Vestuvės ne už kalnų

Pas mane bus kremine zuvytes formos labai puosni suknele, todel rinkausi puokste labai paprasta...tik kremines rozes

man roze visada isliks klasika, kadangi nei lelijos nei kalijos nepatinka tad sunku issirinkti man nebuvo

na jai tau kalijos grazios, tai jas ir rinkis, juk neparasyta ant ju, kad jos laidotuviu geles, dar gali pamaisyti rozes su kalijom, labai graziai ziurisi...

QUOTE(Fleurette @ 2008 07 29, 10:39)
Aš norėčiau ryškesnės puokštės, manau, gražiai žiūrėtųsi oranžinės-ryškiai raudonos derinys. Gal pamaišyt smulkiažiedes oranžines kalijas su raudonom rožėm
Tik kažin kaip atrodytų 

orandžinės kalijos ir šeip iš savęs gražios, nebent kokių uogyčių įterptum, karoliukai ar šiek tiek žalumos

QUOTE(Fleurette @ 2008 07 29, 10:39)
Aš norėčiau ryškesnės puokštės, manau, gražiai žiūrėtųsi oranžinės-ryškiai raudonos derinys. Gal pamaišyt smulkiažiedes oranžines kalijas su raudonom rožėm
Tik kažin kaip atrodytų 

na jai pas tave yra pamerges, tai derink puokste prie ju, jai nenori kremines...arba jai vestuvese dominuoja kokios nors spalvos , tai kazka is tu spalvu gali rinktis