Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

maniske puokste buvo is violetiniu orchideju, vyniojama apie ranka. labai patogu ir grazu. aisku del skonio nesigincijama, bet manau originalu tai tikrai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(iingutte @ 2008 07 28, 10:17)
maniske puokste buvo is violetiniu orchideju, vyniojama apie ranka. labai patogu ir grazu. aisku del skonio nesigincijama, bet manau originalu tai tikrai  4u.gif

Labai noreciau pamatyti , gal galima nuotraukyte , nes pati noriu kazko panasaus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(iingutte @ 2008 07 28, 12:17)
maniske puokste buvo is violetiniu orchideju, vyniojama apie ranka. labai patogu ir grazu. aisku del skonio nesigincijama, bet manau originalu tai tikrai  4u.gif

ir aš norėčiau pamatyti 4u.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jowiciukas @ 2008 07 24, 13:12)
sita buvo mano brangiausiojo brolio zmona pasidabinus sita puokstyte, tikrai fantastiska, bet as nenoriu kartotis kaip ji, nors labai noreciau man jos fantastiskos

o kokia tj gele, kazkaip nedaskaiciau arba neminejo mergaites 4u.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(aleks@ndra @ 2008 06 10, 15:26)
matyt neauksta esi, nes jei as numesciau iki 52 tai atrodyciau tikrai keistai (baugiai, tiksliau), nes mano ugis nemazas- 175  ax.gif

aš tai nusprendžiau nieko neužsakinėti, kokią maniškis atneš tokią smile.gif dabar net įdomu laukti smile.gif Kol kas niekada nėra neįtikęs dėl gėlių tai gal ir šy kart bus gerai. . .

tiesa pradžioj jam buvo naujiena kad jaunikiai jaunosiom gėles neša biggrin.gif biggrin.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Merginos, prašau patarimo 4u.gif
Vestuvės ne už kalnų wub.gif Tekėsiu su kremine siauroka suknele (į apačią platėjanti), kaip manot, kokios spalvos puokštė ir iš kokių gėlių gražiai žiūrėtųsi? Plaukai šviesiai rusvi, įsidėsiu žalsvas linzes.
Preliminariai užsisakiau salone smulkiažiedžių baltų kalijų su raudonom uogytėm puokštelę ilgu kotu, bet dabar abejoju dėl pačių gėlių doh.gif Juk čia laidotuvių gėlės... Nežinau. Kokios gėlės patvarios? 4u.gif
Atsakyti
iingutte,maniske puokste buvo is violetiniu orchideju, vyniojama apie ranka. labai patogu ir grazu. aisku del skonio nesigincijama, bet manau originalu tai tikrai 4u.gif
Puokštelė
user posted image

Fleurette žinok visos šviežios gėlės gerai laikosi mirksiukas.gif O kalijos dabar jau nėra vien tik kapų gėlės biggrin.gif Bet tada jei nori kalijų rinkis spalvotas, kurios daba ant bangos pas mus, gerberos (yra įvairių spalvų ir dydžių), tradicinės rožės... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Fleurette @ 2008 07 29, 09:56)
Merginos, prašau patarimo 4u.gif
Vestuvės ne už kalnų wub.gif Tekėsiu su kremine siauroka suknele (į apačią platėjanti), kaip manot, kokios spalvos puokštė ir iš kokių gėlių gražiai žiūrėtųsi? Plaukai šviesiai rusvi, įsidėsiu žalsvas linzes.
Preliminariai užsisakiau salone smulkiažiedžių baltų kalijų su raudonom uogytėm puokštelę ilgu kotu, bet dabar abejoju dėl pačių gėlių doh.gif Juk čia laidotuvių gėlės... Nežinau. Kokios gėlės patvarios? 4u.gif

Pas mane bus kremine zuvytes formos labai puosni suknele, todel rinkausi puokste labai paprasta...tik kremines rozes ax.gif dar masciau apie persikines, bet apsistojau, ties kremine... o pas liudininke, bus kremines ir geltonos rozes pamaisytos rolleyes.gif
man roze visada isliks klasika, kadangi nei lelijos nei kalijos nepatinka tad sunku issirinkti man nebuvo rolleyes.gif

na jai tau kalijos grazios, tai jas ir rinkis, juk neparasyta ant ju, kad jos laidotuviu geles, dar gali pamaisyti rozes su kalijom, labai graziai ziurisi... mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Perseida: 29 liepos 2008 - 08:29
Aš norėčiau ryškesnės puokštės, manau, gražiai žiūrėtųsi oranžinės-ryškiai raudonos derinys. Gal pamaišyt smulkiažiedes oranžines kalijas su raudonom rožėm g.gif Tik kažin kaip atrodytų g.gif
Atsakyti
QUOTE(Fleurette @ 2008 07 29, 10:39)
Aš norėčiau ryškesnės puokštės, manau, gražiai žiūrėtųsi oranžinės-ryškiai raudonos derinys. Gal pamaišyt smulkiažiedes oranžines kalijas su raudonom rožėm g.gif Tik kažin kaip atrodytų g.gif

orandžinės kalijos ir šeip iš savęs gražios, nebent kokių uogyčių įterptum, karoliukai ar šiek tiek žalumos g.gif
Atsakyti
QUOTE(Fleurette @ 2008 07 29, 10:39)

na jai pas tave yra pamerges, tai derink puokste prie ju, jai nenori kremines...arba jai vestuvese dominuoja kokios nors spalvos , tai kazka is tu spalvu gali rinktis ax.gif
Atsakyti