Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

QUOTE(srauni_upe @ 2008 06 09, 19:14)
galvoju, kad norėčiau frezijų - jos taip skaniai kvepia smile.gif kaži kaip laikosi

Sako, kad frezijos yra vienos iš gerai besilaikančių wink.gif
Atsakyti
QUOTE(arune.s @ 2008 06 10, 11:54)
čia paukštpienės (ornitogalos ar pan.). jei neklystu ju buna visus metus, o laikosi gana geria, ir todel man kirpeja jas siulo deti i plaukus, nors floriste sake, kad jei laike bus 30 laipsniu karscio, tai geriau ju atsisakyti, nes nuvys

aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(luke @ 2008 06 09, 15:07)
Savo vestuves atsokom pries tris savaiteles wub.gif Labai norejau puokstes is gerberu, o geliu salone pasiule gerberu ir ramuniu puokstes varianta.
Mano puokstyte...
http://public.fotki....ves-2008-05-17/

grazi puokstele 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(luke @ 2008 06 10, 12:53)
Imeciau dar nuotraukyte, kur suknyte visu ugiu matosi mirksiukas.gif
http://public.fotki....-05-17/130.html

thumbup.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

kaip apviniotas kotelis
user posted image

user posted image
Atsakyti
As noriu geliu burbulo, bet kad gaila man moketi 100-150 lt uz toki atsiprasant nieknieki unsure.gif o noreciau tik is roziu baltu ir gal pamaisytu raudionu roziu..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kriiistina 19: 10 birželio 2008 - 19:59
QUOTE(kriiistina 19 @ 2008 06 10, 20:58)
As noriu geliu burbulo, bet kad gaila man moketi 100-150 lt uz toki atsiprasant nieknieki unsure.gif o noreciau tik is roziu baltu ir gal pamaisytu raudionu roziu..

tai cia dar ne niekniekis, viena pazistama uz 5 orchidejas ( tik paprastai sukabintos buvo) 150 suplojo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sweetapple @ 2008 06 09, 23:59)
wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  Labai grazu  wub.gif  wub.gif  wub.gif  Kokios cia gelytes?  4u.gif

sweetapple aciu blush2.gif
cia buvo maisytos geles...orchidejos Phalaenopsis dvieju spalvu zaliais, geltonais ir ruzavais viduriukais ... unsure.gif
tu ruzavu lapelius iskirpo ir i viduri ziedo dejo ornitogalus..
o tos tokios gelytes kaip varpeliai...tai net nezinau kaip jos vadinasi... unsure.gif neprisimenu zinok.. g.gif

QUOTE(juruze @ 2008 06 10, 11:21)
Labai balai grazu  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  O suknele nesitepe nuo ziedadulkiu? Neapsitryne ziedai geliu?

aciu biggrin.gif
ne siaip tikrai nesitepe...net nepagalvojau apie tai... taciau del patvarumo, negaliu pasakyti kad labai jau patvari buvo... orchidejos ir siaip labai "jautrios" geles ir aisku dar priklauso nuo to kaip jos pateiktos...pas mane puse orchideju iskrito iki dienos galo... unsure.gif taciau nei viena nenuvyto... tai susmaigciau atgal ir tiek rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DKNight: 11 birželio 2008 - 22:28
Keletas patarimu:

http://www.lrytas.lt...6...-dieną.htm
Atsakyti
QUOTE(yoyo @ 2008 06 12, 09:34)

Geras straipsnis, bet jau nuotraukose puokstes tai man schmoll.gif Gal tik viena g.gif
Atsakyti
Gal žinot kas čia per gėlytės:

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Šilko Namai @ 2008 06 12, 15:05)
Gal žinot kas čia per gėlytės:

user posted image

man cia bijunus primena biggrin.gif
Atsakyti