Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

QUOTE(@zemuoge@ @ 2008 06 04, 15:50)
Na pavyzdziui mano puoksteje bus zaliai salotini santini, chrizantemos geltonos (na jos kaip ramuneles) ir purpurines (lyg ruzavai) rozes, tai vyrui i atlapa bus segama rozyte ir santini  smile.gif  bus grazu  wub.gif

Niu tai va... Taip iseina, kad vis tiek puokste turi buti su keletu geliu, kad jaunikiui lengviau butu kompozicija padaryti ax.gif nors aisku, cia nuo isradingumo ir fantazijos priklauso.

Siaip ar taip, aciu uz atsiliepima 4u.gif

Kas dar kokiu patarimu turesit, man jie labai svarbus, nes si savaitgali planuoju vaziuoti pasidometi del puoksciu i salonus g.gif
Atsakyti
http://photofile.ru/...osca81/3513957/
gal kam pravers
Atsakyti
buvau laidotuvese, tai visa suknele issitepiau su tom kalijom, ju galai tokie tepus:(
Atsakyti
Nusprendžiau,kad vestuvių dieną nusipirksiu visko ko reikia ir puokštę pasidarysiu pati.Kad ir kaip lievai išeis,bet bus su meile ir savomis rankomis daryta wub.gif Juk vistiek tik vienai dienai pasidžiaugti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Almita @ 2008 06 04, 20:37)
Nusprendžiau,kad vestuvių dieną nusipirksiu visko ko reikia ir puokštę pasidarysiu pati.Kad ir kaip lievai išeis,bet bus su meile ir savomis rankomis daryta  wub.gif Juk vistiek tik vienai dienai pasidžiaugti  smile.gif

drinks_cheers.gif as irgi taip darysiuos smile.gif wub.gif
Atsakyti
kokios norejau tokia ir gavau smile.gif 100 proc biggrin.gif
(zr avatare biggrin.gif
Atsakyti
Nu zinokit uzsakiau puokste, taip norejau orchideju, bet kai pamaciau ta kita ju kataloge tai isimylejau, ten chrizantemines ramunes, baltos ir raudonos rozytes, dar kazkokios zalios gelytes bet jos idomiai taip atrodo ir perliukai nu fantastika zinokit wub.gif
Atsakyti
Kaip aš pavydžiu toms kurios sako <pamačiau ir įsimylėjau>. Aš tai kaip kokia dūūūra blaškausi dėl kažkokios puokštės, suknelę išsirinkau gal per 10 min.o čia jau kiek laiko ir nieko nematau, kad kas labai labai patiktų. Na gal šita patinka labiausiai, bet ji turėtų būti žalios spalvos, nežinau ar gausiu žalių rožių, gal bus. Be to bus labai patogu mest pamergėms smile.gif
Atsakyti
as ir galvoju pati pasidaryti kad ir kokia gausis bet ji bus vis tiek miela ir grazi tau smile.gif
Atsakyti
jo, gražus burbuliukas... biggrin.gif tik aš tai kažkaip nesugebėčiau turbūt tokio pasidaryti... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lars @ 2008 06 05, 15:15)
Kaip aš pavydžiu toms kurios sako <pamačiau ir įsimylėjau>. Aš tai kaip kokia dūūūra blaškausi dėl kažkokios puokštės, suknelę išsirinkau gal per 10 min.o čia jau kiek laiko ir nieko nematau, kad kas labai labai patiktų. Na gal šita patinka labiausiai, bet ji turėtų būti žalios spalvos, nežinau ar gausiu žalių rožių, gal bus. Be to bus labai patogu mest pamergėms  smile.gif

tikrai grazi puokstyte thumbup.gif bet man atrodo ji turetu buti sunkoka.... visgi kad geles isilaikytu, oaze turetu buti gerai prisisunkusi vandens....
Atsakyti
Tai as irgi labai meciausi is neto fotkiu buvau atsiuntusi ir nesiau kad parodyt tai floristei, bet kai buvom ten kazkodel uzsimaniau ju kataloga paziuret (turbut zenklas is virsaus lotuliukas.gif ) ir vsio radau ta 4u.gif
Atsakyti