Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

QUOTE(virgonca @ 2008 06 03, 10:12)
merginos patarkite - kokia puokste tiktu prie aukso ir kremines spalvos siulais siuvinetos vestuvines sukneles? taip atrodo baltos geles nelabai jau ir tinka, tiktu gal kremines, arba tada kokios ryskios (rausvos, rusvos???), tik zinau, kad roziu tikrai nenoriu  lotuliukas.gif , grazu bijunai, bet ju jau nebus tuo metu, o kazin hortenziju visada buna?

rinkčiaus kažką bordo

QUOTE(vaidule17 @ 2008 06 03, 11:11)
SUPER!ACIU UZ NUORODA! CIA TIEK GERU IDEJU smile.gif
AS PATI TIESIOG PAMISUSI DEL KALIJU IR RINKSIUOSI KALIJU PUOKSTE. MAN JOS TOKIOS SUBTILIOS GELES thumbup.gif

prašom
Papildyta:
ar kažką tokio
user posted image
Atsakyti
Užsisakiau jau puokštę,bet rytoj važiuosiu atšaukti,nes per brangu man sad.gif Aš gi suvalkietė laugh.gif Nueit reikės į paprastą gėlių parduotuvėlę ir pasiklausti kaip ten kainos..Galėčiau ir pati pasidaryti,bet kažin ar parduotų tų žalumynų visokių g.gif
Atsakyti
QUOTE(Almita @ 2008 06 03, 11:42)
Užsisakiau jau puokštę,bet rytoj važiuosiu atšaukti,nes per brangu man  sad.gif  Aš gi suvalkietė  laugh.gif  Nueit reikės į paprastą gėlių parduotuvėlę ir pasiklausti kaip ten kainos..Galėčiau ir pati pasidaryti,bet kažin ar parduotų tų žalumynų visokių  g.gif

Manau kad parduotu, susitartum tikrai smile.gif as esu taip anksciau darius, kai reikejo man puokstes kitai progai.
Beja, tuoksimes ta pacia diena drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos,buvau florisimoje,kataloguose neradau nieko patinkancio.norejau paprastos,ne vestuvines puokstes,issidraikus
ios visos smile.gif tad parode man kaip galetu padaryt,is kazkokios rusies orhideju,balti ziedai,ant nusvirusiu sakeliu,dar prides kazkokiu zoliu netvarkingu,ir kelis karoliukus ant ju,gatava puokste bus,kaina apie 100lt,bet kadangi nieko imantraus ten,nueisiu i koki turgeli ir padarys man ta pati smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Smilga222 @ 2008 06 03, 12:16)
Sveikos,buvau florisimoje,kataloguose neradau nieko patinkancio.norejau paprastos,ne vestuvines puokstes,issidraikus
ios visos smile.gif tad parode man kaip galetu padaryt,is kazkokios rusies orhideju,balti ziedai,ant nusvirusiu sakeliu,dar prides kazkokiu zoliu netvarkingu,ir kelis karoliukus ant ju,gatava puokste bus,kaina apie 100lt,bet kadangi nieko imantraus ten,nueisiu i koki turgeli ir padarys man ta pati smile.gif

manau bus thumbup.gif
Atsakyti

Beja, tuoksimes ta pacia diena drinks_cheers.gif
[/quote]

Aha 4u.gif
Atsakyti
sveikos, as noreciau baltu kaliju su keletu raudonu roziu puokstes wub.gif kaip manot, ar grazu butu? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Inga777 @ 2008 06 03, 22:06)
sveikos, as noreciau baltu kaliju su keletu raudonu roziu puokstes  wub.gif kaip manot, ar grazu butu? ax.gif

Siaip manau, kad visai nieko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Smilga222 @ 2008 06 03, 13:16)

pritariu drinks_cheers.gif turgelis geliu nera blogai ten kartais dar graziau padaro nei floristikos salonuose... thumbup.gif as tai pati viska darysiu kas susieje su pamergiu puokstelem,papuosimais is geliu,tik jaunosios puokste patikesiu pazystamai floristei 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes,
neseniai dariau puokste geliu salone Zveryne (Seliu - Saltoniskiu g. sankryza). Labai patiko aptarnavimas, savininke patarinejo kas graziau, kas ilgiau issilaiko. Puokste padare nepriekaistinga thumbup.gif Jeigu vestuves butu Vilniuje, pati uzsakineciau tik ten smile.gif
Oi, gavosi kaip reklama, nors to nenorejau doh.gif
Atsakyti
Merginos, atejau ir as patarimo blush2.gif Aisku, kaip ir visos, metausi tarp ivairiausiu geliu, nuo kaliju, bijunu, hortenziju ir pan. doh.gif
Buvau cia nutarusi, kad ramunytes man labai labai wub.gif Dabar vis dazniau apie saulegrazas pagalvoju lotuliukas.gif
Ir tokia sove mintis: jeigu jau pvz darausi ramunyciu puokste arba saulegrazu, tai tokiu atveju, kas vyrui i kostiuma butu segama? blink.gif Niu ramunytes dar galima pakomplektuoti, kelias suristi. Bet ir tai, neisivaizduoju, ar graziai gautusi g.gif o kaip su saulegrazomis? Ir ka tokiu atveju su liudininkais daryti. Liudininkei irgi tokia pacia tik mazesne puokstele daryti? Puoksciu nuotrauku cia buvo daug prideta, ale, kaip vyras tokiu atveju atrodys, pavyzdziu nemaciau schmoll.gif

Ir dar, isreikskite savo nuomone, ar prie tokios ale sampanines (na daugiau i baltuma tik ne toki skaistu) sukneles saulegrazos arba ramunes tiks? Visas mano stilius toks "romantic" ciut ciut tongue.gif . Svelniai garbanoti plaukuciai, negriezta, nepusta suknele...
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2008 06 04, 12:05)
Merginos, atejau ir as patarimo  blush2.gif  Aisku, kaip ir visos, metausi tarp ivairiausiu geliu, nuo kaliju, bijunu, hortenziju ir pan.  doh.gif
Buvau cia nutarusi, kad ramunytes man labai labai  wub.gif  Dabar vis dazniau apie saulegrazas pagalvoju  lotuliukas.gif
Ir tokia sove mintis: jeigu jau pvz darausi ramunyciu puokste arba saulegrazu, tai tokiu atveju, kas vyrui i kostiuma butu segama?  blink.gif  Niu ramunytes dar galima pakomplektuoti, kelias suristi. Bet ir tai, neisivaizduoju, ar graziai gautusi  g.gif  o kaip su saulegrazomis? Ir ka tokiu atveju su liudininkais daryti. Liudininkei irgi tokia pacia tik mazesne puokstele daryti? Puoksciu nuotrauku cia buvo daug prideta, ale, kaip vyras tokiu atveju atrodys, pavyzdziu nemaciau  schmoll.gif
Ir dar, isreikskite savo nuomone, ar prie tokios ale sampanines (na daugiau i baltuma tik ne toki skaistu) sukneles saulegrazos arba ramunes tiks? Visas mano stilius toks "romantic" ciut ciut  tongue.gif . Svelniai garbanoti plaukuciai, negriezta, nepusta suknele...

Na pavyzdziui mano puoksteje bus zaliai salotini santini, chrizantemos geltonos (na jos kaip ramuneles) ir purpurines (lyg ruzavai) rozes, tai vyrui i atlapa bus segama rozyte ir santini smile.gif bus grazu wub.gif
Atsakyti