La Perla, 20 Bal 2009 - 18:34, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:
La Perla, 20 Bal 2009 - 18:34, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”: mano gavosi tokie:
kai numezgi jaunaja, vyruka megzti labai paprasta, jaunajai buvo parasyta 70 akiu pynele, tai man teko gerokai pratampyti nes ta apatine eile gaunasi nelabai tampri tai vyrukui dariau 76 akiu pynute ir neriau stulpeliais su uzmetimu i virsu, matavau ant butelio kur jau jis pradeda siaureti kelias eiles kas 10 po to kas 9 ir kas 8 stulpeli sumegzdavau du i viena. jei kil klausimu galit parasyti, pakonsultuosiu
kai numezgi jaunaja, vyruka megzti labai paprasta, jaunajai buvo parasyta 70 akiu pynele, tai man teko gerokai pratampyti nes ta apatine eile gaunasi nelabai tampri tai vyrukui dariau 76 akiu pynute ir neriau stulpeliais su uzmetimu i virsu, matavau ant butelio kur jau jis pradeda siaureti kelias eiles kas 10 po to kas 9 ir kas 8 stulpeli sumegzdavau du i viena. jei kil klausimu galit parasyti, pakonsultuosiu
sveikutes, noreciau sios poros schemuciu, gal galetumet kokia nuorodele pasakyt, ACIUKAS
silsta, 08 Lie 2010 - 09:31, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:
silsta, 08 Lie 2010 - 09:31, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”: Kaip jums taip apnerti buteliai?
man tai baisuokliska aplamai nesuprantu KAM juos apnerineti
salota8871, 09 Lie 2010 - 13:41, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:
salota8871, 09 Lie 2010 - 13:41, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”: sveikutes, gal kartais zinote kokias scemutes kur pavaizduota kaip apnerti graziai taures vestuvems, aciukas
netycia radau,klaidziodama.bet be schemu