Merginos, radau nuostabią servėtėlę ineto platybėse su visa schema.... Pirma reikia gerai susikaupti, o tada gal jau ir pradėsiu nerti, nes ji gana sudėtinga, bet nepaprastai graži ir nematyta...
merginos, gal galetut padet, nu niekaip neikandu sios schemos ka reiskia tie kryziukai, langeliai su stulpeliais ir pan..., as visada nerdavai tik apvalias serveteles o ten tokiu zenklu nebudavo, bet prisireike ir tokia pabandyt... aciu toms kurios man pades
Nu nežinau, tikrai čia keblu... Pagal mane čia visi stulpepiai su vienu užmetimu, tik kur kryžiukas, ten pilnas stulpelis, t.y. trys kojelės su vienu užmetimu. Tik vat man neaišku, tie ilgi tušti... kaip plytos? Tiesiog gal reikia per du langelius tokius tuščius palikti? Ot problema Nu galvojam toliau
Nu gi viskas ten paprasta (laukiau, gal kuri kita paaiškins , bet matau, kad toliau kankinatės)
Tušti langeliai daromi iš st. su 1užm. ir 2 kilpų tarp jų. Langelis X - užpildytas 4 st. "Plytos" - 5 pynelės kilpos tarp stulpelių. Tankesnė vidurinioji dalis neriama: 1st. su užm., 1 pyn. kilpa, 1 st su užm., 1 kilpa ir t.t.. Sėkmės
Nu gi viskas ten paprasta (laukiau, gal kuri kita paaiškins , bet matau, kad toliau kankinatės)
Tušti langeliai daromi iš st. su 1užm. ir 2 kilpų tarp jų. Langelis X - užpildytas 4 st. "Plytos" - 5 pynelės kilpos tarp stulpelių. Tankesnė vidurinioji dalis neriama: 1st. su užm., 1 pyn. kilpa, 1 st su užm., 1 kilpa ir t.t..
Sėkmės