Įkraunama...
Įkraunama...

Auklės žalingi įpročiai

QUOTE(Skiautelė @ 2010 01 31, 18:16)
Rūkymas rūkymui nelygus.Aš parūkau prie taurės vyno,bet niekad nesu rūkius nei darbe,nei,tuo labiau,eidama gatve.Cigarečių rankinėj nesinešioju ir tuo stebinu tuos,kurie kažkokia proga matė mane rūkančią.
Dabar kaip tik ieškau auklės darbo.Jei sakysiu,kad nerūkau-meluosiu.Pasakysiu,kad tik tam tikrose situacijose-sakys:visos taip sako...

Taip ir nepatarėt man,ką sakyti darbdaviams?
Atsakyti
QUOTE(Skiautelė @ 2010 04 18, 15:47)
Taip ir nepatarėt man,ką sakyti darbdaviams?

Jei nesiruosiat pas mama rukyt net ir prie taures vyno, tai sakykit, kad nerukot! Nes jei man pasakytumet, kad rukot tik kartais, nepatikeciau ir nepriimciau blush2.gif Juolab jei cigareciu nesinesiojat. Nes jei pasakysit, kad nerukot, o cigareciu pakelis iskris is rankinuko, tai nono.gif nono.gif nono.gif aukle melage.
Atsakyti
QUOTE(Lady Dy @ 2010 04 18, 13:45)
Pasakysiu aš iš savo varpinės,teko dirbti 2 šeimose,ten žmonės nerūkantys buvo,aš taip pat nerūkau,prieš atvažiuojant visus savo rūbus iperskalbiau,bet kadangi mano vyras rūko patikėkit,rūbai ilgokai nors nestipriai bet smirdėjo dūmais,tad manau gali būti tik vienareikšmiškas atsakymas tik nerūkanti auklė.O mamyčių reikalas ar jos rūko ar ne,juk darbdaviams neaiškinam ką jie turi daryti ko ne.

rubai smirda nebent jusu vyras ruko namie,tada uzjaciu jus esate pasyvi rukale verysad.gif Bet jei kitas artimas zmogus ruko lauke,balkone tai nei rubai,nei plaukai niekas neprasmirs schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2010 04 18, 16:11)
rubai smirda nebent jusu vyras ruko namie,tada uzjaciu jus esate pasyvi rukale  verysad.gif Bet jei kitas artimas zmogus ruko lauke,balkone tai nei rubai,nei plaukai niekas neprasmirs schmoll.gif

bet tai pasyviai rukalei kenkia labiau, nei paciam rukanciam doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2010 04 18, 15:33)
bet tai pasyviai rukalei kenkia labiau, nei paciam rukanciam  doh.gif

deja bet taip unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Skiautelė @ 2010 01 31, 19:16)
Rūkymas rūkymui nelygus.Aš parūkau prie taurės vyno,bet niekad nesu rūkius nei darbe,nei,tuo labiau,eidama gatve.Cigarečių rankinėj nesinešioju ir tuo stebinu tuos,kurie kažkokia proga matė mane rūkančią.
Dabar kaip tik ieškau auklės darbo.Jei sakysiu,kad nerūkau-meluosiu.Pasakysiu,kad tik tam tikrose situacijose-sakys:visos taip sako...

as tik uz tiesa geriau karti tiesa nei saldus melas nes melas turi savybe islysti ,o tada jau tikrai nieko gero ax.gif
Atsakyti
QUOTE(tinneorama @ 2010 04 19, 07:40)
as tik uz tiesa geriau karti tiesa nei saldus melas nes melas turi savybe islysti ,o tada jau tikrai nieko gero ax.gif

kažin,ar čia karti tiesa-namie nerūkoma,pati nedvokiu dūmais,o tos kelios cigaretės per mėnesį kenkia tik man... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Skiautelė @ 2010 04 19, 08:13)
kažin,ar čia karti tiesa-namie nerūkoma,pati nedvokiu dūmais,o tos kelios cigaretės per mėnesį kenkia tik man... ax.gif

Jei rukot tik namuose, ne kavinese, ne gatveje, tai niekas ir nesuzinos, kad rukot.
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2010 04 19, 09:09)
Jei rukot tik namuose, ne kavinese, ne gatveje, tai niekas ir nesuzinos, kad rukot.

na, tikrai nesugalvočiau nieko baisiau,nei einant gatve parūkyt unsure.gif
tiesiog jausčiausi kaip paauglė,meluodama,kad niekad nebandžiau.O jei tėvams tai svarbiausia,ką gi...
Atsakyti
Tiesą sakant,mane erzina šitos temos pavadfinimas cool.gif
Kodėl nėra temos,apie labai blogus įpročius vaikų tėvų?..Prie žalingų įpročių priskirčiau ir atsakomybės primetimą auklei,bei '''atminties praradimą'''...
Ši tema kazkaip keistai skamba,bent man...
Visi turi žalingų įpročių smile.gif Tik viskas priklauso nuo to,kaip ir kur mėgaujasi tais įpročiais
Atsakyti
QUOTE(laukine kate @ 2010 04 19, 14:33)

Kodėl nėra temos,apie labai blogus įpročius vaikų tėvų?..Prie žalingų įpročių priskirčiau ir atsakomybės primetimą auklei,bei '''atminties praradimą'''...
Ši tema kazkaip keistai skamba,bent man...
Visi turi žalingų įpročių smile.gif Tik viskas priklauso nuo to,kaip ir kur mėgaujasi tais įpročiais

Sutinku...
Atsakyti
QUOTE(laukine kate @ 2010 04 19, 15:33)

O as nesutinku smile.gif
Atsakyti