Įkraunama...
Įkraunama...

Auklės žalingi įpročiai

QUOTE(I`m witch @ 2010 01 27, 21:00)
jei labai nori darbo sugebes iskenteti... ne stresines situacijos kad nepakentetu

o kodel manot, kad ji kentes?
Mano kaimyne kazkada samde aukle (irgi ieskojo nerukancios). Kai vandeniu vonia uzliejo, nuejau pas ja (aukle tik su 6 men. kudikiu buvo), isileido i buta, kad apziureciau. Ir ka manot? Vos praverus duris ir jautesi dumu kvapas ir dumai aiskiai matesi. Paskui ji iskart puole virtuves langa atidarinet. Pasakiau kaimynei apie tai. Kaimyne buvo nustebus, sake, kad kai grizta is darbo, tai tikrai dumu nesijaucia, tik aukles kvepalai (!), net nezinojo, kad aukle ruke.
O ar buti geriau, jei aukle paliktu vaika ir eitu parukyt i balkona ar laiptine? As to nenoreciau schmoll.gif
Atsakyti
Rūkymas rūkymui nelygus.Aš parūkau prie taurės vyno,bet niekad nesu rūkius nei darbe,nei,tuo labiau,eidama gatve.Cigarečių rankinėj nesinešioju ir tuo stebinu tuos,kurie kažkokia proga matė mane rūkančią.
Dabar kaip tik ieškau auklės darbo.Jei sakysiu,kad nerūkau-meluosiu.Pasakysiu,kad tik tam tikrose situacijose-sakys:visos taip sako...
Atsakyti
QUOTE(Skiautelė @ 2010 01 31, 18:16)
Jei sakysiu,kad nerūkau-meluosiu.Pasakysiu,kad tik tam tikrose situacijose-sakys:visos taip sako...

tas tai tiesa unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2010 01 27, 22:56)
drinks_cheers.gif butent kad vistiek jauciasi kvapas ir nuo rubu ir nuo ranku ir nuo pacio zmogaus..smirda tam kas nerukantis..as is tolo uzuodziu rukanti zmogu,kai pati nerukau 4u.gif

nelygu ką rūkai ax.gif o jei taip smirda, šeimininkė būtų iškart užuodus.

smile.gif+2010 01 29, 22:59-->
QUOTE(kristinukas smile.gif @ 2010 01 29, 22:59)
suprantu, kad tai asmeninis kiekvieno reikalas. bet kalba eina apie pasitikejima. kaip galima pasitiketi zmogum, kuris meluoja? lygiai taip pat ji sakys, kad neruko darbo metu, ir ka, reikes tiketi schmoll.gif ?

būtų pasakius tiesą, nebūtų priimta. kokį dar pasitikėjimą reikia pelnyt?
Atsakyti
Iš pradžių pasirodys, kad rūko, po to, kad ir išgėrinėja, o po to, kad ir į nosytę kai ko patraukia ir kas čia tokio, moteriškė gi dirbt labai norėjo. Jeigu jau taip norėjo dirbt toje šeimoje, galėjo ir neišsiduot, kad rūko. O jei negali pabūt nerūkius, tai pilna rūkančių žmonių, kuriem dzin rūko jų auklė, ar ne. ax.gif
O su melagėm tai iš viso geriau jokių reikalų neturėt. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(sena niekšė @ 2010 02 01, 18:55)
nelygu ką rūkai  ax.gif o jei taip smirda, šeimininkė būtų iškart užuodus.
būtų pasakius tiesą, nebūtų priimta. kokį dar pasitikėjimą reikia pelnyt?

Jeigu mama ieško būtent nerūkančios auklės, tai aišku, kad nepriimtų. Ir susirastų nerūkančią. Jeigu auklė rūko, tai tegul pasieško darbo, kur į tai nekreipiamas dėmesys. O ne meluoti iš pat pirmos dienos.
Atsakyti
Rukimas zmogaus asmeninis reikalas, kazkaip man atrodo 'ribota', ieskot nerukancios aukles.Idomu nuo ko, neskaitant nuolatinio lakstymo parukyt, tokiu budu siekiama apsaugoti vaikuti?
Manau, kurkas svarbesne aukles savybe turetu buti pareigingumas, ir kokybiskas darbas.
Atsakyti
QUOTE(VAIDILUTE~ @ 2010 03 27, 19:45)
Rukimas zmogaus asmeninis reikalas, kazkaip man atrodo 'ribota', ieskot nerukancios aukles.Idomu nuo ko, neskaitant nuolatinio lakstymo parukyt, tokiu budu siekiama apsaugoti vaikuti?

Rukymas, aisku, kad zmoguas asmeninis reikalas. Tegul sau prie vaiko ruko. Ir nebutinai cigaretas, gali ir zolyte parukyt. Gali ir aluciu uzsigert. O koks kieno reikalas?! Dar tegul i vena ka nors susileidzia - cia gi kiekvieno asmeninis reikalas!
Jei pati megstat parukyt, tai nereiskia, jog kiekviena mama turi toleruoti aukle, kuri ruko prie jos vaiko. O juolab, nuolatini lakstyma parukyt. Gi mama ne uz tai moka, kad aukle kas valanda lektu i balkona ir kokias 10 minuciu ten su cigarete dantyse tupetu.
Kazin is 100 rukanciu ar atsirastu nors dvi, kurios gali visa diena nerukyt, kol vaika priziuri g.gif O ir kam ten kentet visa diena nerukius, jei mama ir taip nesuzinos, svarbu tik kambari gerai isvedinti.
Atsakyti
Man tai labai svarbu wink.gif Mano namuose ir aplinkoje niekas nerūko, tai kodėl kažkas svetimas kam aš moku pinigus turi rūkyti mano namuose ar prie mano vaiko? g.gif O jau nekalbu apie svaigiuosius gėrimus ar kitus malonumus... doh.gif
Atsakyti
As taip pat visu 100% uz nerukyma, pati neberukau 3 metus ir kitiems nesiulyciau. Taciau neimanoma nuo to visiskai atsiriboti, nes ruko gydytojai , mokytojai ir t.t. Rukaliai yra neisvengiama visuomenes dalis smile.gif Vistik manau, sioje situacijoje reiketu rodyti truputi daugiau tolerancijos.
Tikrai ne visi rukantieji yra svaigiuju gerimu ar kitu 'malonumu' megejai.
Atsakyti
Pasakysiu aš iš savo varpinės,teko dirbti 2 šeimose,ten žmonės nerūkantys buvo,aš taip pat nerūkau,prieš atvažiuojant visus savo rūbus iperskalbiau,bet kadangi mano vyras rūko patikėkit,rūbai ilgokai nors nestipriai bet smirdėjo dūmais,tad manau gali būti tik vienareikšmiškas atsakymas tik nerūkanti auklė.O mamyčių reikalas ar jos rūko ar ne,juk darbdaviams neaiškinam ką jie turi daryti ko ne.
Atsakyti
QUOTE(VAIDILUTE~ @ 2010 04 18, 07:39)
As taip pat visu 100% uz nerukyma, pati neberukau 3 metus ir kitiems nesiulyciau. Taciau neimanoma nuo to visiskai atsiriboti, nes ruko gydytojai , mokytojai ir t.t. Rukaliai yra neisvengiama visuomenes dalis smile.gif Vistik manau, sioje situacijoje reiketu rodyti truputi daugiau tolerancijos. Tikrai ne visi rukantieji yra svaigiuju gerimu ar kitu 'malonumu' megejai.

Kurioje situacijoje? Ka konkreciai turite mintyje? Kad rukancia aukle reikia toleruoti, ar ka? NETOLERUOCIAU!
Ir nelyginkit gydytoju ir mokytoju su auklem, kurias mamos samdo. Abejoju ar mokytoja klasej ruko, o aukle kur? Laiptinej? Balkone? Ir dar jai uz tai pinigus moket doh.gif
Atsakyti