Įkraunama...
Įkraunama...

Auklės žalingi įpročiai

Susiduriau ir as su dilema. Priemem aukle, man ryt i darba, gyvena ji pas mus dabar. Buvo sakius kad neruko, o pasirodo paruko sad.gif Siaip su vaikuciais labai gerai sutaria, bet tas rukymas ismuse is veziu... Butu pasakius, buciau tikrai nepriemus, o dabar nezinau ar vien del to pyktis. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintarėtarė @ 2010 01 24, 14:24)
Susiduriau ir as su dilema. Priemem aukle, man ryt i darba, gyvena ji pas mus dabar. Buvo sakius kad neruko, o pasirodo paruko sad.gif Siaip su vaikuciais labai gerai sutaria, bet tas rukymas ismuse is veziu... Butu pasakius, buciau tikrai nepriemus, o dabar nezinau ar vien del to pyktis.  g.gif

Manau,kad vien tas faktas,jog pamelavo yra jau didelis minusas...Na,bent aš negalėčiau pasitikėt žmogum,kuris man yra visiškai nepazįstamas ir jau meluoja g.gif
Atsakyti
QUOTE(laukine kate @ 2010 01 24, 06:50)
Manau,kad vien tas faktas,jog pamelavo yra jau didelis minusas...Na,bent aš negalėčiau pasitikėt žmogum,kuris man yra visiškai nepazįstamas ir jau meluoja g.gif

Tai tikriausiai kad meluoja jei tik tokie skelbimai tera, o rukanciu merginu siuo metu daugiau nei rukanciu vyru, o darbo reikia.. nauvu tiketis, kad siuo metu nerukanciu daug yra biggrin.gif

as ir meciau rukyti tik tada kai apie vaikus avo pradejau galvoti, o kad jauna studente niolikine pati savo noru mestu naivu unsure.gif

Atsakyti
QUOTE(Kazanova @ 2010 01 24, 19:11)
Tai tikriausiai kad meluoja jei tik tokie skelbimai tera, o rukanciu merginu siuo metu daugiau nei rukanciu vyru, o darbo reikia.. nauvu tiketis, kad siuo metu nerukanciu daug yra biggrin.gif

as ir meciau rukyti tik tada kai apie vaikus avo pradejau galvoti, o kad jauna studente niolikine pati savo noru mestu naivu  unsure.gif

tegul rūko,bet nemeluoja cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintarėtarė @ 2010 01 24, 13:24)
Susiduriau ir as su dilema. Priemem aukle, man ryt i darba, gyvena ji pas mus dabar. Buvo sakius kad neruko, o pasirodo paruko sad.gif Siaip su vaikuciais labai gerai sutaria, bet tas rukymas ismuse is veziu... Butu pasakius, buciau tikrai nepriemus, o dabar nezinau ar vien del to pyktis.  g.gif

žinokit daug žmonių, kai ieškosi darbo, pasisako kad nerūko, ypač jei nuo to priklauso ar gaus darbą ar ne.
o kaips tas "parūkymas" atrodo? jei nutrukdo ir nesmirda -- nesipykit 4u.gif
Atsakyti
jei pati nerukai o aukle ruko smirdes visteik... nezinau jei nera laiko ieskotis kitos tiesiog perspeciau kad prie vaiku jokiu rukymu... jei labai nori darbo sugebes iskenteti... ne stresines situacijos kad nepakentetu
Atsakyti
QUOTE(I`m witch @ 2010 01 27, 20:00)
jei pati nerukai o aukle ruko smirdes visteik... nezinau jei nera laiko ieskotis kitos tiesiog perspeciau kad prie vaiku jokiu rukymu... jei labai nori darbo sugebes iskenteti... ne stresines situacijos kad nepakentetu

drinks_cheers.gif butent kad vistiek jauciasi kvapas ir nuo rubu ir nuo ranku ir nuo pacio zmogaus..smirda tam kas nerukantis..as is tolo uzuodziu rukanti zmogu,kai pati nerukau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintarėtarė @ 2010 01 24, 13:24)

dar dirbt zmoniskai nepradejo, o jau apsimelavo schmoll.gif . tai kaip tokiam zmogui patiket vaika priziuret? o gal ir dar ka nors slepia? negaleciau tokia pasitiket ir viskas.
Atsakyti
Tikrai, daugelis žmonių, kai ieškosi darbo sako, kad nerūko. Nes darbe gi galima ir nerūkyti, o koks skirtumas, kad laisvalaikiu rūkai. Nes pasakymas, kad rūkai, gali suformuoti įvaizdį, kad rūkai be perstojo, ir be cigaretės negali. Man atrodo, kad šiuo atveju, reiktų vertinti, kaip atliekamas darbas, ir nerūkymą darbo metu, nes vien pats įprotis ar pasakymas, kad nerūkau, blogai žmogaus necharakterizuoja schmoll.gif
Atsakyti
smile.gif+2010 01 28, 00:52-->
QUOTE(kristinukas smile.gif @ 2010 01 28, 00:52)
dar dirbt zmoniskai nepradejo, o jau apsimelavo schmoll.gif . tai kaip tokiam zmogui patiket vaika priziuret? o gal ir dar ka nors slepia? negaleciau tokia pasitiket ir viskas.

Rukymas zmogaus asmeninis reikalas, silpnybe o gal ir beda, todel suprantama, kad apie tai dazaniausiai nutylima...jug eidami i pokalbi del darbo nepasakojame, savo asmeniniu rupesciu, ydu ar ligu g.gif , ypac kaip visuomeje yra suformuotas neigiamas rukanciuju ivaizdis,
Visu pirma vertinciau darbo kokybe, nerukyma darbo metu.
Atsakyti
QUOTE(VAIDILUTE~ @ 2010 01 29, 11:30)
Rukymas zmogaus asmeninis reikalas, silpnybe o gal ir beda, todel suprantama, kad apie tai dazaniausiai nutylima...jug eidami i pokalbi del darbo nepasakojame, savo asmeniniu rupesciu, ydu ar ligu g.gif , ypac kaip visuomeje yra suformuotas neigiamas rukanciuju ivaizdis,
Visu pirma vertinciau darbo kokybe, nerukyma darbo metu.

suprantu, kad tai asmeninis kiekvieno reikalas. bet kalba eina apie pasitikejima. kaip galima pasitiketi zmogum, kuris meluoja? lygiai taip pat ji sakys, kad neruko darbo metu, ir ka, reikes tiketi schmoll.gif ?
Atsakyti
smile.gif+2010 01 29, 21:59-->
QUOTE(kristinukas smile.gif @ 2010 01 29, 21:59)
suprantu, kad tai asmeninis kiekvieno reikalas. bet kalba eina apie pasitikejima. kaip galima pasitiketi zmogum, kuris meluoja? lygiai taip pat ji sakys, kad neruko darbo metu, ir ka, reikes tiketi schmoll.gif ?

Pasitikejimas ateina su laiku smile.gif Slepimo, kad zmogus ruko negaleciau pavadint melu, tai pakankamai asmeninis klausimas.
Rukantis zmogus daznai issivaizduojamas kaip silpnavalis ar kvailys, kenkiantis savo sveikatai, del to rukanciam zmogui labai sunku pasisakyt tiesa doh.gif
Atsakyti