Įkraunama...
Įkraunama...

Auklės žalingi įpročiai

QUOTE(rutakuc @ 2008 07 09, 14:19)
Aš norėčiau pasidalinti savo problemom, iškilusiom dėl auklės.
Atsiųsta firmos ji pas mane dirba jau 3 metus. Tiksliai laikų neprisimenu, tai papasakosiu daugmaž. Tarkim, atidirbo ji pas mane jau kokį pusmetį ir sykį skambina per Naujus (tipo pasveikint), man pasirodė lyg girta, bet kai žmogaus nepažįsti negali spręst iš karto. Po kokių metų vėl su kažkuo sveikino, irgi pasirodė "įkaušus". Šį pavasarį per velykas paskambino ir dar užsikvietė į svečius. Gal ir nebūčiau ėjus, bet vaikas užsispyrė (su ja kalbėjo) einam ir viskas. Ir mes nuėjom...... aš buvau apakus, vos apvertė liežuvį. Buvo labai nemalonu, bet vaikas mano jau nemažas, eina į darželį, jai irgi jokių priekaištų dėl darbo neturiu, padaro ir tokius darbus, kurie auklei nepriklauso, vaikas ją myli, girtos nepastebėjau nei sykio, todėl liko toliau dirbti. Galų gale aš jau kaip nors be jos ir apsieičiau, bet kai ji išeis iš manęs, aišku, prašys rekomendacijos. Ką man daryti? Aš negaliu meluoti, kai manęs paklaus apie ją, bet gali susidaryti įspūdis, kad ji visiška girtuoklė. Kita vertus dirbo gerai šitiek metų ir dabar va, net rekomendacijos negaus ir liks be darbo 65 metų. Ką manote?

Kaip suprantu, darbo metu su aukle neturejote problemu, ir isgerusi ji buvo laisvu nuo darbo metu. Nauji darbdaviai Jusu klaus, kokia aukle buvo kai dirbo pas Jus, ir Jums visai nebutina pasakoti, kokia esate ja mate per sventes. O jei ji pas Jus nebudavo girta, tia cia joks melas jei sakysite kad gerai dirbo, jei is tikruju taip ir buvo. Jei dirbo pas jus toki ilga laika, manau tiko ir girta prie vaiko nebuvo. Be to, ir kai kurios mamos isgeria per sventes, ar siaip, ir nemanau kad del to reikia vaiku apsaugos tarnyba kviesti biggrin.gif Aisku nekalbu apie krastutinumus.

Atsakyti
Ačiū už nuomonę.
Atsakyti
Visiskai sutinku,aukle irgi zmogus,svenciu metu isgerianti..dbr retas kuris neisgeria.beto tai jos laivas laikas..
o kitiems sakyt tikrai nesakyciau apie jos asmeniska laiko praleidima.juk svente.juk nekviecia kasdien ir negeria seipsau. mirksiukas.gif o kaikuriems zmonems mazai reikia ir apgirsta:)
Atsakyti
mūsų kaimynų berniukas net su telefonu nufilmavo auklę, kuri iš tėvų bariuko imdavo gėrimus.
Atsakyti
QUOTE(baltažiedė @ 2008 07 13, 14:30)
mūsų kaimynų berniukas net su telefonu nufilmavo auklę, kuri iš tėvų bariuko imdavo gėrimus.

fui kokia
Atsakyti
nu tikrai pries rukancias aukles esu... juk vaikams lb smirda, bent jau mano sunus taip sako tam kas salia ruko...
Atsakyti
QUOTE(DOMKARINA @ 2008 07 25, 22:14)
nu tikrai pries rukancias aukles esu... juk vaikams lb smirda, bent jau mano sunus taip sako  tam kas salia ruko...

noreciau prie jusu vaiko pabut smile.gif pasakytu ar smirdziu .nepasakytu.nei vienas vaikas nesake:) tik nesakykit,kad ir jie nieko neuzuodzia!
Atsakyti
QUOTE(Lilly @ 2008 07 09, 15:04)
Be to, ir kai kurios mamos isgeria per sventes, ar siaip, ir nemanau kad del to reikia vaiku apsaugos tarnyba kviesti 

Teisingai pastebeta.
Atsakyti
smile.gif Turėjau tokia auklė,kuri rukė.Ji man pasižadėjo prie vaiko nerukyt ir ji niekada to nedarė.KAMERA namie buvo smile.gif tai tikiu šia mergina,kad ji nerūko. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jozyk @ 2008 12 17, 22:56)
smile.gif Turėjau tokia auklė,kuri rukė.Ji man pasižadėjo prie vaiko nerukyt ir ji niekada to nedarė.KAMERA namie buvo smile.gif tai tikiu šia mergina,kad ji nerūko. smile.gif

Aciu wink.gif kad manim nors kazkas patikejo.,kad prie vaikelio niekada nerukau wink.gif
Atsakyti
Rūkymas ir vaiko priežiūra, mano manymu, nesiderina. Apskritai, tai yra žalingas įprotis ir galima sieti tai su valios neturėjimu, nes tik stiprus ir valingas bei užsispyręs žmogus gali (jei nori) mesti tą įprotį. Taigi, rinkdamasi auklę norėčiau valingo ir tvarkingo žmogaus, t.y. nerūkančio... schmoll.gif
Atsakyti
Sveikos, skaitinėju forumą, nes planuoju pasisiūlyti į aukles 4u.gif . Svarstau, ar tikčiau, svarstau - kiek užsiprašyti... Nerūkau, beveik ir neišgeriu drinks_cheers.gif niekad alkoholio... Bet esu, tiesą sakant, priešpensijinė, esu dar priedo ir storoka... neturiu automobilio, tikrai nesugebėčiau paruošti restorano lygio pietų... g.gif Nei viena mamytė, suprantama, taip pat nerūko, niekad jokio šampaniuko po darbo, visos grakščios, greitos, tvarkingos, nuolat filmuojamos ir fotografuojamos savo darbdavio, dauguma - manančios, kad žmogui, kuriam patikimas brangiausias turtas - reikėtų dar užkrauti valymą, virimą, skalbimą, lyginimą, tuo pat metu tas žmogus turėtų ne tik prižiūrėti, bet ir ugdyti Jūsų vaikelį, kai pati motina kažkodėl pasirenka verčiau valdišką darbą, nei savo esminę pareigą. O jei dar tas įtarimas, kad tas valdiškas darbas yra lengviau, nei visa paminėta namų ruoša... Ir dar kuomet išdrįsti, o kažkas sutinka (iš nesusigaudymo ar nevilties) pasiūlyti dirbti po 10 valandų be atostoginių, ir be kitų garantijų už 800 šimtukus - tuomet galima ir "rekomendaciją" kelis metus dirbusiam žmogui parašyti. Jūsų darbdavys jums taip pat neleidžia po darbo elgtis kaip tinkamoms? Piktai aš čia, ar ne?
Atsakyti