Ir as taip manau:) nesenai maciau lauke waika...o jis pasiemes pagaliuka prie aukles ideda i burna ir waizduoja ,kad ruko,ir akiwaizdziai ziuri i nagus kaip moteris taip daro.....o aukle sako,BAIK MARTYNAI TUOJ GAUSI I DANTIS...tikiuosi prie teweliu taip nedarai su pagaliukais...ir is kisenes styroja cigareciu pakelis...ka galima pagalwot..kad aukle ruko prie waiko.ir dar taip drista taip sakyt waikiukui..o jam apie 2metukai
QUOTE(AsataN<-- @ 2008 05 23, 20:49)
N a istikruju man nepatinka kai mamytes ar auklytes ruko prie waiko.ar jis pats sau,auklyte ant suoliuko ruko..
jei taip šlykštitės rūkorėm, ir manote kad tai gėda, kodėl pati nemetate?
QUOTE(sena niekšė @ 2008 06 03, 20:50)
jei taip šlykštitės rūkorėm, ir manote kad tai gėda, kodėl pati nemetate?
man tai yra sunku. tikrai sunku.as ryte turiu butinai surukyt cigarete..ir t.t.. as i diena surukau apie 3-5 cigaretes..negaliu atsisakyt.man gera kai parukau.bet man slykstu kai tai daroma prie waiku..
QUOTE(AsataN<-- @ 2008 06 03, 21:28)
man tai yra sunku. tikrai sunku.as ryte turiu butinai surukyt cigarete..ir t.t.. as i diena surukau apie 3-5 cigaretes..negaliu atsisakyt.man gera kai parukau.bet man slykstu kai tai daroma prie waiku..
na sunkumai uzgrudina zmogu,jo valia.linkiu mesti rukyti
QUOTE(pienas @ 2008 06 04, 16:14)
rukymas prie vaiko ar ne prie vaiko yra rukymas.... ir nenoreciau, kad mano vaikus priziuretu rukanti aukle, nes rankos ju smirda
O iš burnos kaip dvokia. Rūkantis žmogus pats to nejaučia, bet nerūkančiam toks šlykštus kvapas. Rūbai ir tie visi būna pradvokę. Nenorėčiau savo vaikui rūkančios.
QUOTE(pienas @ 2008 06 04, 17:14)
rukymas prie vaiko ar ne prie vaiko yra rukymas.... ir nenoreciau, kad mano vaikus priziuretu rukanti aukle, nes rankos ju smirda
Na cia tai dar galeciau pasiginciot..jei nezinot ,kiekwiena aukle rukanti ar ne,atejus i waiko namus wisada turi nusiplaut rankas.ir as ta pati darau..ir rankos mano nesmirda..nes esu swari pana.ir waikas beto neuosto ranku
Papildyta:
QUOTE(Blobse @ 2008 06 04, 18:21)
O iš burnos kaip dvokia. Rūkantis žmogus pats to nejaučia, bet nerūkančiam toks šlykštus kvapas. Rūbai ir tie visi būna pradvokę. Nenorėčiau savo vaikui rūkančios.
O ir is burnos nesmirda..tam yra skirtos kramtoskes jei ka.. ir su rubais tais paciais newaikstau sawaitem,kad taip jau prasmirsciau.mano rubai keiciami kiekwiena diena.mano mama nerukanti ir nieko neuzuodzia ,kad rubai prasmirde.nes nesmirdziu tam ir skirtos priemones skalbimo,kad nesmirdetume,tam ir skirtos kitos priemones,kaip muilas..nusiplaut rankas.nzn apie ka jus cia snekat.
QUOTE(AsataN<-- @ 2008 06 04, 21:43)
Na cia tai dar galeciau pasiginciot..jei nezinot ,kiekwiena aukle rukanti ar ne,atejus i waiko namus wisada turi nusiplaut rankas.ir as ta pati darau..ir rankos mano nesmirda..nes esu swari pana.ir waikas beto neuosto ranku
Papildyta:
O ir is burnos nesmirda..tam yra skirtos kramtoskes jei ka.. ir su rubais tais paciais newaikstau sawaitem,kad taip jau prasmirsciau.mano rubai keiciami kiekwiena diena.mano mama nerukanti ir nieko neuzuodzia ,kad rubai prasmirde.nes nesmirdziu tam ir skirtos priemones skalbimo,kad nesmirdetume,tam ir skirtos kitos priemones,kaip muilas..nusiplaut rankas.nzn apie ka jus cia snekat.
Papildyta:
Na ir naivumas Jei kažkas turi problemų su uosle, tai nereiškia, kad tamsta nesmirdi. Ir nemanau, kad kiekvieną kartą parūkius eini rūbų skalbtis arba turi atskirus rūbus rūkymui. O vaikų uoslė labai nebloga. Ir jeigu jų tėvai nerūko, tai jiems tas kvapas tikrai nemalonus.
QUOTE(Blobse @ 2008 06 04, 17:21)
Kol pati rukiau, nesupratau, koki rukalu dvoka skleidziau... Reikia mesti/nerukyti, kad suprastumei... Nei guma is burnos dvokeeeelio neuzmusa, plaukai bjaurasties prisigeria ir siaip sau pasakeliu prisipasakoji visokiu. Na mesti rukyti yra geris...
QUOTE(toli @ 2008 06 04, 23:59)
Kol pati rukiau, nesupratau, koki rukalu dvoka skleidziau... Reikia mesti/nerukyti, kad suprastumei... Nei guma is burnos dvokeeeelio neuzmusa, plaukai bjaurasties prisigeria ir siaip sau pasakeliu prisipasakoji visokiu. Na mesti rukyti yra geris...
net pauosciau plaukus..uzwakar plkauti..o ne smirda:) jokiais rukalais o sampunu
O an kazaip atrodo, kad tu jau pati nori mesti, jei jau tokia tema uzvedei.
O del smirdejimo apie dienas diskutuoti, tai beviltiska. Nesakau, kad po triju dienu smirda, ar po dienos, tiek kad pats rukalius neuzuodzia to kvapo taip ir jis jam kitaip kvepia.
O del smirdejimo apie dienas diskutuoti, tai beviltiska. Nesakau, kad po triju dienu smirda, ar po dienos, tiek kad pats rukalius neuzuodzia to kvapo taip ir jis jam kitaip kvepia.
QUOTE(pienas @ 2008 06 04, 16:14)
pritariu