Įkraunama...
Įkraunama...

Auklės žalingi įpročiai

QUOTE(Varliene @ 2010 12 28, 23:23)
aš manau,kad svarbiausia yra sąžiningai prisipažinti ir pasakyti jog rūkai wink.gif
o normalus žmogus supras ir kompromisas visada atsiras  4u.gif

Pritariu visu 100 thumbup.gif drinks_cheers.gif
Manau normalios aukles ar siaip kazkokios moterys save gerbdamos kitam i veida nikotino nepus, tai yra nerukys. Tik nepagalvokit, kad as nerukanti, as taip pat rukau, bet tik vakarais kaip mazoji uzmiega ir niekas nemato bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Waidilute @ 2011 01 11, 15:47)
Pritariu visu 100  thumbup.gif  drinks_cheers.gif
Manau normalios aukles ar siaip kazkokios moterys save gerbdamos kitam i veida nikotino nepus, tai yra nerukys. Tik nepagalvokit, kad as nerukanti, as taip pat rukau, bet tik vakarais kaip mazoji uzmiega ir niekas nemato  bigsmile.gif  bigsmile.gif

O jei aukles aplinkoje yra rukoma? ax.gif
Atsakyti
Pokalbyje viena auklė į klausimą apie žalingus įpročius atsakė, kad rūko. Mano pageidavimas buvo paprastas - ne darbo metu elkis kaip nori, o prie mano vaiko - nerūkyk. Ji atsakė, kad jokių problemų, bet jei susinervina, tai jai būtina parūkyti. Na žinote... schmoll.gif
Atsakyti
Is viso absurdas- dirbant pedagogini darba rukyti ir gerti alkoholinius gerimus. smile.gif
Atsakyti
o dirbant kita darba, tarkim mediko, policininko galima rukyti doh.gif biggrin.gif svrbu, kad medikas apziuros metu neruko, o aukle-savo darbo metu ,kai vaikas miega-jei jai tto reikia-prasau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(MEET @ 2011 03 27, 15:29)
o dirbant kita darba, tarkim mediko, policininko galima rukyti doh.gif  biggrin.gif svrbu, kad medikas apziuros metu neruko, o aukle-savo darbo metu ,kai vaikas miega-jei jai tto reikia-prasau ax.gif

Sutinku, kad rukyti gali ir aukle, ir policininkas, ir mokytojas ir t.t. Bet vaiko miego metu - NE!!! O kur aukle ruosiasi rukyti? Istiklintam balkone ar virtuvej, kad visi namai dvoktu? Laiptinej, kad kaimynai skustusi? Esu kategoriskai pries rukancia aukle darbo metu. Del gerimo g.gif Tai negi aukle turi buti abstinente? Nemanau. Kas cia blogo, jei aukle geria SAVO namuose ar SVECIUOSE NE DARBO METU, nes svencia gimtadieni ar kitas sventes? O jei jau tai toks blogis, tai kazin ar visos mamos yra abstinentes, va labai butu idomu suzinot g.gif
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2011 03 27, 16:57)
Sutinku, kad rukyti gali ir aukle, ir policininkas, ir mokytojas ir t.t. Bet vaiko miego metu - NE!!! O kur aukle ruosiasi rukyti? Istiklintam balkone ar virtuvej, kad visi namai dvoktu? Laiptinej, kad kaimynai skustusi? Esu kategoriskai pries rukancia aukle darbo metu. Del gerimo  g.gif Tai negi aukle turi buti abstinente? Nemanau. Kas cia blogo, jei aukle geria SAVO namuose ar SVECIUOSE NE DARBO METU, nes svencia gimtadieni ar kitas sventes? O jei jau tai toks blogis, tai kazin ar visos mamos yra abstinentes, va labai butu idomu suzinot  g.gif

Ne, žinoma, nei auklės abstinentės, nei mamos. Jeigu žmogus visai negeria, tai arba jis ligonis, arba taip jam kas nors. Bet darbo metu, tai jau niekam nevalia gerti. Tuo labiau būnant su mažiuku.
Atsakyti
QUOTE(Regute131 @ 2011 03 27, 18:27)
1.Ne, žinoma, nei auklės abstinentės, nei mamos.
2.Jeigu žmogus visai negeria, tai arba jis ligonis, arba taip jam kas nors.
3.Bet darbo metu, tai jau niekam nevalia gerti. Tuo labiau būnant su mažiuku.

1. Vat butent.
2. Negeriu, nes man NESKANU, nes NEPATINKA, tai ka, as ligone???!!! Ir kaip suprasti "arba taip jam kas nors"? Tipo nenormalus, nes prisiliuobt iki zemes graibymo nemegsta? Nes zmogus gali linksmintis ir be alkoholio? Ir kur gi dingsta ta aukstinama tolerancija...
3.Apie tai net diskusijos neturetu buti. Jokiam darbe niekas neturetu gerti. Tik kazi, kaip tada su kunigais g.gif biggrin.gif
Atsakyti

3.Apie tai net diskusijos neturetu buti. Jokiam darbe niekas neturetu gerti. Tik kazi, kaip tada su kunigais g.gif biggrin.gif
[/quote]

O degustatoriai? Someljė? biggrin.gif
Atsakyti
[quote=Forget,2011 03 27, 19:20]
[/quote]
O degustatoriai? Someljė? biggrin.gif
[/quote]
kad jie lyg isspjauna, neisgeria g.gif a mazu ir geria g.gif
Va ir radom 2 profesijas, kur oficialiai leidziama (ir privaloma) gerti bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Regute131 @ 2011 03 27, 19:27)
Jeigu žmogus visai negeria, tai arba jis ligonis, arba taip jam kas nors.

Jūs tuo įsitikinus?
Atsakyti
QUOTE(Regute131 @ 2011 03 27, 19:27)
Jeigu žmogus visai negeria, tai arba jis ligonis, arba taip jam kas nors.

Koks idomus poziuris cool.gif
Atsakyti