Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

QUOTE(vaidile @ 2008 05 19, 22:14)
tai ideki ta schemele..arba atsiuski e mailu...sudomino, buciau labai dekinga

http://stitchfanclub...eople.html_1283

QUOTE(wioletukas @ 2008 05 19, 23:06)
Gal galit kuri pagelbėt? Ar turit tokią lanarte schemutę :

http://www.stitchabi.....ach 33787.jpg

http://stitchfanclub...people.html_325

Čia neseniai ta nuoroda buvo įkelta, ten daug grožio
Atsakyti
Jei kalbant apie ta "bucini" tai as jo vis dar nematau net po paaiskinimo blush2.gif na tikriausiai mano vaizduote nevisada perlaki smile.gif
Atsakyti
Merginos, aš truputi nukripsiu nuo temos apie bučinius ir paklausiu: ar jums nebūna taip, kad kai siuvinėjate pvz. su 2 gijų siuliukai, po keliolikos digsnių viena gija sutrumpėja (šiek tiek)? g.gif Gal suprasite ko norėjau paklausti ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(toli @ 2008 05 19, 23:13)
Atsiprasau, kad siandien labai jau reiskiuosi, bet laiko perteklius man... Va sugalvojau gera darba padaryti... blush2.gif Vis arciau dangaus vartu...
Cia man taip tas bucinys atrodo...

nu vistiek aš ten nieko neižiuriu doh.gif blush2.gif
man asmeniškai toks paveikslas nepatiktu gaut dovanų, turėčiau visiem aiškint kas ten, nors ir pati nieko nematyčiau hihihi.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dangiuk @ 2008 05 19, 16:07)
ne visą dar, bet liko labai mažai.
Šiaip jis vadinasi ,,Bučinys" čia dviejų žmonių lūpos, dar truksta antrojo nosies kontūro..... žodžiu, jei nematot ir jūs, ardysiu, nes dar aiškint reiks, kas čia yra... biggrin.gif

As siaip ne taip iziurejau clap.gif manau, kad truksta kaip tik tos dalies kurios ner, kad geriau isiziuretu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Adera777 @ 2008 05 20, 10:37)
Merginos, aš truputi nukripsiu nuo temos apie bučinius ir paklausiu: ar jums nebūna taip, kad kai siuvinėjate pvz. su 2 gijų siuliukai, po keliolikos digsnių viena gija sutrumpėja (šiek tiek)?  g.gif  Gal suprasite ko norėjau paklausti  ax.gif  blush2.gif

Man tai buna, bet paaiskinimo sau dar nesugalvojau. Ta turbut pasitempia kazkaip, o gal koks bildukas naminukas patempia.

QUOTE(Džeinė @ 2008 05 20, 10:38)
nu vistiek aš ten nieko neižiuriu  doh.gif  blush2.gif
man asmeniškai toks paveikslas nepatiktu gaut dovanų, turėčiau visiem aiškint kas ten, nors ir pati nieko nematyčiau hihihi.gif  biggrin.gif

O gal kaip tik idomu toki paveiksla tureti-gali svecius uzimti, kai nebezinai, ka su jais veikti. rolleyes.gif
Atsakyti
Merginos, aš truputi nukripsiu nuo temos apie bučinius ir paklausiu: ar jums nebūna taip, kad kai siuvinėjate pvz. su 2 gijų siuliukai, po keliolikos digsnių viena gija sutrumpėja (šiek tiek)?  g.gif  Gal suprasite ko norėjau paklausti  ax.gif  blush2.gif

buna taip ir man, as kad taip nebutu, uzsirisu pora mazgeliu iir tada nesutrumpeja 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(toli @ 2008 05 20, 00:13)
Atsiprasau, kad siandien labai jau reiskiuosi, bet laiko perteklius man... Va sugalvojau gera darba padaryti... blush2.gif Vis arciau dangaus vartu...
user posted image
Cia man taip tas bucinys atrodo...

o kas ta dėmė su parausvinimu??? liežuvis?

man tai čia labai baisus paveikslas, nepavydžiu tam, kas gaus smile.gif
mesčiau aš jį su visa kanva smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo winia: 20 gegužės 2008 - 09:57
QUOTE(Adera777 @ 2008 05 20, 09:37)

ax.gif man ir taip nutinka, net iki 1 cm sutrumpėja vienas siūlas, bet niekur nerandu to priežasties ax.gif tai nusprendžiau kad taip ir turi buti rolleyes.gif

QUOTE(toli @ 2008 05 20, 09:49)
O gal kaip tik idomu toki paveiksla tureti-gali svecius uzimti, kai nebezinai, ka su jais veikti.  rolleyes.gif

g.gif nu gal ir taip... biggrin.gif
neblogas žaidimas butu, atspėk kas čia biggrin.gif
Atsakyti

dėl nelygių kryželių taip atsitinka greičiausiai.
Atsakyti
QUOTE(toli @ 2008 05 20, 10:49)
Man tai buna, bet paaiskinimo sau dar nesugalvojau. Ta turbut pasitempia kazkaip, o gal koks bildukas naminukas patempia.

QUOTE(etaeta @ 2008 05 20, 10:51)
buna taip ir man, as kad taip nebutu, uzsirisu pora mazgeliu iir tada nesutrumpeja  4u.gif

QUOTE(Džeinė @ 2008 05 20, 10:53)
ax.gif  man ir taip nutinka, net iki 1 cm sutrumpėja vienas siūlas, bet niekur nerandu to priežasties  ax.gif  tai nusprendžiau kad taip ir turi buti  rolleyes.gif
g.gif  nu gal ir taip...  biggrin.gif

QUOTE(winia @ 2008 05 20, 10:58)
dėl nelygių kryželių taip atsitinka greičiausiai.

Ačiū, merginos, už pasisakymus 4u.gif aciuks.gif . Vadinasi ne man vienai taip darosi group.gif , tada busiu rami dėl to irnesakyk.gif , o gal ir aš mazgeli pabandysiu užrišti g.gif

P.S. Dar norėjau paklausti, kur vilnietės perkate tuos vienkartinius užspaudžiamus maišelius siuliukams sudėti? Visur dairausi, niekur nerandu verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Adera777: 20 gegužės 2008 - 10:12
QUOTE(winia @ 2008 05 20, 09:53)
o kas ta dėmė su parausvinimu??? liežuvis?

nugi smakras, nuuu... visai be fantazijos lotuliukas.gif
Atsakyti