Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo mokyklos ir instruktoriai

Norėčiau paklausti neseniai išmokusių vairuoti, gal galite parekomenduoti gerą vairavimo instruktorių Vilniuje g.gif Vairuotojo pažymėjimą jau turiu 10 metų tongue.gif , bet dabar noriu pradėti vairuoti blush2.gif Reikėtų keleto privačių pamokėlių. Domina ir kainos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ajas @ 2005 03 23, 11:15)
Norėčiau paklausti neseniai išmokusių vairuoti, gal galite parekomenduoti gerą vairavimo instruktorių Vilniuje g.gif  Vairuotojo pažymėjimą jau turiu 10 metų tongue.gif , bet dabar noriu pradėti vairuoti blush2.gif Reikėtų keleto privačių pamokėlių. Domina ir kainos ax.gif

O as tau patarciau vel issilaikyt teises,mano teta pries 10 metu isislaike, kaip nesedo iskart prie vairo,taip dabar is desines visa laiko sedi biggrin.gif negali prie vairo atsisest bijo ir taip sako nesaugiai jauciasi g.gif
Atsakyti
QUOTE(jalina @ 2005 03 23, 11:09)
HELP!!! uzsirasiau i kursus i vairavimo mokykla Vilniuje geliu g., kuri vadinasi SVIESOFORAS. ir jau taip bijau uzsiraut ant pikto dedes, kad sakes  verysad.gif !!! nezinau ka daryt  g.gif , gal kas turi kokio info apie sia mokykla ir joje dirbancius instruktorius?

Merginoms visada lengviai teises islaikyt:D jeigu dede instruktuoja,nes jis ne i klaidas padarytas ziuri o i kojas,taigi nebijos tik sipsokis ir dede nesupiks biggrin.gif
Atsakyti
Atejo ir man laikas laikyt teise... Buvau lyg ir nutarus pas Ikonikova eit, bet prisiskaiciau kad nelabai, nelabai ten...

Gal galite kas parekomenduoti Pasilaiciuose/ Fabuose (vilniuje) kokia mokyklele, kuri savaitgaliais priima i paskaitas?
Atsakyti
Aš galėčiau rekomenduoti Dorkano vairavimo mokyklą. Jų filialai yra Moksleivių rūmuose(Konstitucijos pr.), Karoliniškėse, Antakalnyje. Yra šeštadieninės grupės.
Atsakyti
QUOTE(Gunda @ 2005 04 04, 12:37)
Aš galėčiau rekomenduoti Dorkano vairavimo mokyklą. Jų filialai yra Moksleivių rūmuose(Konstitucijos pr.), Karoliniškėse, Antakalnyje.  Yra šeštadieninės grupės.

O gal ir instruktorių galėtum rekomenduoti? 4u.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jalina @ 2005 03 23, 08:09)
HELP!!! uzsirasiau i kursus i vairavimo mokykla Vilniuje geliu g., kuri vadinasi SVIESOFORAS. ir jau taip bijau uzsiraut ant pikto dedes, kad sakes  verysad.gif !!! nezinau ka daryt  g.gif , gal kas turi kokio info apie sia mokykla ir joje dirbancius instruktorius?

Gali drąsiai mokytis, ten tikrai neturėtu būti " piktų dėdžių".
Aš "Šviesofore" vairuoti mokiausi prieš 7 metus, tai viskas buvo labai thumbup.gif labai gerai paruošia. Beveik visi išlaiko iš pirmo karto tiek teorija tiek vairavimą. Instruktoriai aišku jau bus pasikeitę, bet aš mokiausi pas 2 tai abu labai normalūs jokių isterijų ir jokių nesąmonių, vienas tai ateidavo iš policijos mokinti vairuoti, tai per egzaminą kažkaip psichologiškai lengviau būdavo, pasakydavo į ką atkreipti dėmesį, papasakodavo apie avarines situacijas ir t.t.
Daug kam rekomendavau ir niekas nieko blogo nepasakė, dabar kaip tik sesuo ten lanko tai nieko blogo irgi nesakė - manau viskas gerai.
Atsakyti
Labux vairuotojos hi.gif Norėjau paklausti gal ką nors žinote apie Jasučio vairavimo mokyklą? O dėl Femina mobile mokyklos norėjau paklausti - kokį konkretų instruktorių rekomenduotume? Gal žinote kitų gerų mokyklų/instruktorių pašilaičiuose, justiniškėse, centre? Rašykyt, please
Atsakyti
mokaus Gineidoj, ir esu labai patenkinta - butinai siulyciau imt ir paskaitas - kai paaiskina su bajeriais, tai is kart isidemi
ir po poliklinikas lakstyt nereikia - pas save pasikviecia gydytojus, tik 10lt daugiau iseina - pravaro konvejeriu - ir pazyma uz 2dienu rankose thumbup.gif
be to labai patinka administracijos darbas - pirma kart atejus pravaziuot, instruktorius man tik plepejo ir plepejo, tik 3 ratus aikstej padariau ir vsio...
tai pasiskundus dar viena pravaziavima nemokamai skyre tongue.gif
o kai isaiskejo, kad is pradziu visiems paskaitele apie masina praveda ir tik pabandyt leidzia doh.gif tai visai gerai man gavos biggrin.gif
instruktoriu Valda turiu - irgi nesiskundziu - nerekia zmogelis, nors su manim nervu turbut kainuoja - pirma kart vos i masina neisivariau, vietoj stabdzio greiti spausdama, kita karta avarine situacija sudariau - ir 4 masinos BUMPT doh.gif bet as sveika blush2.gif
ir prie kompu turi naujausias programas - is regitros pirktas
ir kavos, kapucino bei arbatos keliu rusiu visada gali pasidaryt ax.gif
tikrai siulyciau
geriausi atsiliepimai ten apie instruktoriu Lauryna

nete - http://www_vairuok_lt
Atsakyti
atlikit testa, ne tik vairuojancios thumbup.gif
http://www_vairuok_lt/next.php?nr=68
Atsakyti
QUOTE(vituly @ 2005 04 06, 12:34)
O gal ir instruktorių galėtum rekomenduoti?  4u.gif  ax.gif

Galiu as rekomenduoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(SuperBaba @ 2005 04 06, 13:02)
Galiu as rekomenduoti smile.gif

parašyk vardą instruktoriaus ir prieš kiek laiko mokinaisi vairuoti? 4u.gif ax.gif
Atsakyti