QUOTE (nicci @ 2004 07 02, 18:02) |
O kai pradedi mokytis teoriją, tai kada geriausia yra jau pradėti vairuoti? Kiek maždaug teorijos paskaitų praėjus? |
Nezinau kada geriausia ,bet leidzia is karto jei nori ,tik reik tureti medicinine kortele.
Nezinau bet sake neturi skirtumo,taip mokykloj paaiskino
o ash norechiau C kategorija ishsilaikyti. gal kas zhinot kokios kainos mazhdaug, ir kur vilniuje butu pigiausia? ar visur kainos vienodos? ar butina kazhkiek valandu pravazhineti? pamenu, kai A ir B laikiausi, pravazhiavau po pora valandu tiktais, o turejau sumoketi uzh pilna programa ir dar domina su ta teorija kaip ten buna. ar ash galiu namuose ruoshtis? ar tie kursai butini? jei kas ka zhinot, buchiau dekinga uzh info
As labai rekomenduociau Bialo vairavimo mokykla . Ir visai nesutinku su Raganiuke2002, kad uztenka paciai pasimokyti, su kompu pasitreniruot. Juk SAU mokomes, tam, kad pacios ir musu vaikai butu saugus kelyje. Tikrai patarciau nepagaileti laiko paskaitoms, nes ju metu galima suzinoti tokiu niuansu, kuriu nei knygose, nei kompe nesurasi...
Aš nuo pirmadienio pradėsiu lankyti kursus Femina - mobile. Ten mokina moterys. Draugė ten laikė, sakė, kad paaiškina kaip moteriai, kantriai, su smulkmenom. Ji išlaikė iš pirmo karto, tikiuosi, kad ir man pasiseks.
QUOTE (Aja @ 2004 07 07, 21:29) |
As labai rekomenduociau Bialo vairavimo mokykla . Ir visai nesutinku su Raganiuke2002, kad uztenka paciai pasimokyti, su kompu pasitreniruot. Juk SAU mokomes, tam, kad pacios ir musu vaikai butu saugus kelyje. Tikrai patarciau nepagaileti laiko paskaitoms, nes ju metu galima suzinoti tokiu niuansu, kuriu nei knygose, nei kompe nesurasi... |
Pirmadieni kaip tik einu mokytis sioje mokykloje, dziugu kad girdziu gerus atsiliepimus
QUOTE (Silvute @ 2004 02 18, 12:10) |
tada rekomenduoju Femine mobiles - jie specialiai moteris mokina ( vyrai tuoj apie lygias teises prades saukti). Gali pasirinkti instruktoriu - moteri ar vyra. Rinkausi vyra - nei karta negirdejau pakelto balso, toks ramus, savim pasitikintis ir atrodo, kad bendrauji su gejum, toks labai malonus, svelnus, visai neblasko. |
as irgi uz vyra is femina mobile Deja, man teko nelaime su Marija vazineti- tikrai nerekomenduoju vis nervuota, nepatenkinta, staugia... sugebejo mano visus dokumentus pamesti o vairuoti ismoke vaikinas
rekomenduoti galiu A. Zukausko mokykla
QUOTE (raganiuke2002 @ 2004 03 27, 23:18) |
Mokiaus prieš kokius 6 metus. Ikonikovo įmonėj Vilniuj.Nežinau kaip kitur - negaliu nei peikt, nei girt, tiesiog....manau mokėti už teoriją neverta. Galima laisvai išmokt tą teoriją savarankiškai, pasitreniruot su kokia programulka ant kompo. O instruktoriai...man tai kliuvo nekoks (toks psichas Jonas, kad jį kur ), ir šiaip negirdėjau, kad būtų patenkintų būtent instruktoriais Tik tiek, kad vairuot jau truputį mokėjau, tai ne taip ir baisu buvo, nors ir su psichu. Bet šiaip tai fui diedas, o dar rėkt bandydavo |
Aš nuo pirmadienio lankau vairavimo kursus. Atėjo pas mus dvi moteriškės iš Ikonikovo. Buvo siaubingai pasipiktinusios dėstymu ir požiūriu į žmones. Liepė perskaityti teoriją ir tada užduoti klausimus.
O kur aš lankau, tai labai viską smulkiai aiškina, kelis kartus perklausia pačius esninius dalykus. Pvz. kokiu greičiu galima važiuoti gyvenvietėj, koks ženklas įspėja apie sankryžas ir t.t. Tikiuoasi, kad išlaikysiu iš pirmo karto
QUOTE (Ieva-Pieva @ 2004 07 13, 22:28) |
as irgi uz vyra is femina mobile Deja, man teko nelaime su Marija vazineti- tikrai nerekomenduoju vis nervuota, nepatenkinta, staugia... sugebejo mano visus dokumentus pamesti o vairuoti ismoke vaikinas rekomenduoti galiu A. Zukausko mokykla |
Negasdink, man irgi pirmadienį su Marija važinėti. Nelabai ji man patiko. Dar nevažiavau, bet kažkodėl antipatiškai nusiteikusi esu. Man labaiu patiko Gediminas, toks ramus, nekeliantis balso.
Onegalim abus pakeisti instruktoriaus? Jei man nepatiks, nenorėsiu. Ir nesuprantu, kaip gali susirstyti neatsiklausus.
hmm senokai klausei, bet va pri3es kelias dienas pradejau mokytis toje mokykloje. tai ispudziai ir vertinimai bus veliau. bet dirbancios moteriskes malonios tikrai!
Na, o aš mokiausi toje mokykloje prieš 3 metus. Labai patiko teorijos dėstytojas Gintas Jonauskas, tikrai , sako, ir vairuoti pas jį buvo gerai, kurios važinėjo.
O aš važinėjau su instruktoriumi Vytu Šukiu - juodai, baisiai, siaubingai nepatiko , galų gale spjoviau ir susiradau per draugę kitą instruktorių, su kuriuo ir išlaikiau egzus.
Sėkmės
O aš važinėjau su instruktoriumi Vytu Šukiu - juodai, baisiai, siaubingai nepatiko , galų gale spjoviau ir susiradau per draugę kitą instruktorių, su kuriuo ir išlaikiau egzus.
Sėkmės
HELP!!! uzsirasiau i kursus i vairavimo mokykla Vilniuje geliu g., kuri vadinasi SVIESOFORAS. ir jau taip bijau uzsiraut ant pikto dedes, kad sakes !!! nezinau ka daryt , gal kas turi kokio info apie sia mokykla ir joje dirbancius instruktorius?