Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo mokyklos ir instruktoriai

QUOTE (*kristina* @ 2004 06 26, 19:27)
na sekmes renkantis (...)

beje, kiek kainuoja kursai? (su važinėjimu ir be važinėjimo)
Atsakyti
QUOTE (voveriukas36 @ 2004 06 26, 20:40)
beje, kiek kainuoja kursai? (su važinėjimu ir be važinėjimo)

kai laikiau dar buvau studente,tai buvo kazkokia nuolaida. ten galima moketi dalimis (manau,kad kaip ir visur kitur).atsimenu kazkada susedus skaiciavau kiek man viskas kainavo.ogi su viskuo,su visom pazymom,su sveikata, su varavimu ir tt man kainavo apie 750.kiek kainavo atskirai vaziavimas,nezinau,nes tai iejo i bendra kaina. bet atsimenu kazkas laike be paskaitu ir kompiuterio,tipo viska mokejo,o laike tik vaziavima,tai jei neklystu vienas vaziavimas 10 lt.
Atsakyti
QUOTE (Auge X @ 2004 06 26, 18:25)
Kur yra ta mokykla "Noriu vairuoti"?

www.noriuvairuoti.lt
pasiskaityk ir viska suzinosi, gali net imeilu laiska parasyt su klausimais, man iskart atsake tongue.gif

o siaip bernatoniene pigiau. abc atomobiliai turetu bet geresni
Atsakyti
dar rigveda yra, kurios nelabai rekomenduociau rinktis :]
Atsakyti
QUOTE (braskiuke @ 2004 06 26, 21:07)
dar rigveda yra, kurios nelabai rekomenduociau rinktis :]

Dekui del to apie ja ir neklausiu

Gal ir kvailas tas mano klausimas wub.gif ,nes zinoti negali kur geriau ,bet tikrai galima zinoti kur gera thumbup.gif .tai ir prabalsuokit uz ta mokykla kuri jums gera arba zinot ,girdejot kad geresne
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Auge X: 27 birželio 2004 - 20:02
Na aiskinausi as apie tas mokyklas
AUTO ABC 700 lt. grupe renkas birzelio 30 d. tik vakarine,
Mobilus zmones 600 lt. kada nori gali pradet lankyt ir kada nori paskaitos ar ten kazkas panasaus
Teviskes keliai 600 lt.
NA VA IR ISSIRINK TU
Mobilus zmones pigiau patogiau vazineti ir grafikas kaisvas bet kazkaip idomu kokiu metodu jie ten moko atskyrai kiekviena ?ar mokosi patys is knyguciu ir t.t Kas mokesi papasakokit
Atsakyti
QUOTE (roJus @ 2004 06 25, 21:13)
Mano zmona mokesi pas pona Suleviciu, sake saunus instroktorius smile.gif tik nesuprantu, kam isskirti juos, ar geras ar blogas g.gif juk mokiniesi tik vairuot, ir tiek laugh.gif

kokioje mokykloje jis?
Atsakyti
QUOTE (braskiuke @ 2004 06 26, 21:04)
www.noriuvairuoti.lt
pasiskaityk ir viska suzinosi, gali net imeilu laiska parasyt su klausimais, man iskart atsake tongue.gif

o siaip bernatoniene pigiau. abc atomobiliai turetu bet geresni

Dekui uz informacija ,
Bet deja apie bernotienes mokykla niekas nieko nepapasakojo, zinau kad biski pigiau bet ar nereiks paskui perlaikyt kelis kartus wub.gif nepasitikiu savim o ka jau kalbet apie kitus
Beje jei iskojai mokyklos tai tikriausiai ir ejai mokytis tai gal ne paslaptis kur?
Atsakyti
GAlit uzdaryti tema
Issirikau ir jau mokaus
Atsakyti
Sveikutės!

Labai domiuosi vairavimo mokyklomis Vilniuje, nes noriu pradėti mokytis vairuoti. Radau tokią „Gineida“ senamiestyje...

Žinau, kad panašių temų, skelbtų anksčiau, apie vairavimo mokyklas ir instruktorius buvo jau, peržvelgiau šį bei tą, bet neradau man nieko tinkamo, blink.gif o kadangi labai aktualu, tai ir noriu tiesiog paklausti: gal yra žmogeliukų, kurie mokėsi toje mokykloje ( „Gineida“) ?

O jei mokėsi, tai kokie įspūdžiai iš jos? rolleyes.gif

Gal žinot kokį geresnį instruktorių, dirbantį toje mokykloje? wink.gif

Ir dar... Gal man kaip naujokei galėtute patarti, po kiek laiko geriausia pradėti mokytis vairuoti, kai jau mokaisi teorijos? g.gif
Atsakyti
QUOTE (sauluke @ 2004 05 24, 10:53)
KAUNE  MAN NEPASISEKE "RIGVEDOJE"
TEN TOKS SLYKSTUS DIEDAS YRA mad.gif  mad.gif  mad.gif
SU PISTALIETU VAZINEJA, AISKINA VISISKAS NESAMONES, AIKSTELEJ PALIEKA NUEINA I AUTOSERVIS SALIA-TIPO TU MOKYKIS...
PRIES JI SAVARANKISKAI VAZINEJAU JAU PORA METU(TEISES EKSTERNU LAIKIAU)-TAI KAIP JAM NEPATIKO dry.gif PRISIBLIOVIAU DEL JO mad.gif
TRENKIAU JI..DURNA KAD TIEK NERVU SUSIGADINAU g.gif

PO O PORA KARTUKU SU KITU VYRIOKA PRAVAZIAVAU -IR LUX VISKAS thumbup.gif
RAMUNAS -TAS GERIETIS clap_1.gif

TAIP KAD MORALAS"MIELOS MOTERYS -TIK JUMS"(CIA RIGVEDOS SUKIS)-ABSURDAS...BUKIT DRASIOS biggrin.gif

O man Jurijus, ar koks ten jo vardas, buvo nerealus instruktorius biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Nors firmoj mus iskart perspejo, kad jis savotiskas, bet su drauge mes ji ir po 7 metu atsimenam ir geru zodziu minim.
Ir dar draugam istorijas prikolnas, su juo vairuojant nutikusias pasakojam.
Cia matai kaip kam. Mums tiko 100 proc. laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Giedroocia: 02 liepos 2004 - 11:02
O kai pradedi mokytis teoriją, tai kada geriausia yra jau pradėti vairuoti? Kiek maždaug teorijos paskaitų praėjus?
Atsakyti