Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo mokyklos ir instruktoriai

O mano instruktorius nuo pirmos dienos uz koju grabinetis pradejo.Tai po pirmo pasivazinejimo,namo gryzau apsizliumbus ir zirzenau,kad daugiau su juo nebevaziuosiu.Suprasciau,kad koks jauniklis,bet toks 60 senis su issprogusiom akim.Jezau,Jezau...Jis man visa kelia "atsipalaiduok,atsipalaiduok'...Tai antra diena atsoviau,kad atsipalaiduosiu,kai baigsit grabinetis.Ot seniui sokas buvo,tylejo visa likusi kelia isskyrus pasakydavo kur sukt.Likusi vazinejimu laika viskas buvo gerai,be jokiu grabaliojimusi... wink.gif
Atsakyti
QUOTE (Gata @ 2004 06 09, 19:08)
O mano instruktorius nuo pirmos dienos uz koju grabinetis pradejo.Tai po pirmo pasivazinejimo,namo gryzau apsizliumbus ir zirzenau,kad daugiau su juo nebevaziuosiu.Suprasciau,kad koks jauniklis,bet toks 60 senis su issprogusiom akim.Jezau,Jezau...Jis man visa kelia "atsipalaiduok,atsipalaiduok'...Tai antra diena atsoviau,kad atsipalaiduosiu,kai baigsit grabinetis.Ot seniui sokas buvo,tylejo visa likusi kelia isskyrus pasakydavo kur sukt.Likusi vazinejimu laika viskas buvo gerai,be jokiu grabaliojimusi... wink.gif

labai uzjauciu! As tokiam per veida kad buciau dejus!!! mad.gif mad.gif mad.gif
Atsakyti
QUOTE (ingridele @ 2004 06 09, 21:42)
labai uzjauciu! As tokiam per veida kad buciau dejus!!! mad.gif mad.gif mad.gif

Nebuvo kada det i ta jo mordasa,vaira gi laikiau,o kai pirmas kartas tai isvis vaziavau kaip sustingus,bet uztat kita diena kai uzkaukiau ir visai pamacino thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE (Gata @ 2004 06 09, 22:42)
Nebuvo kada det i ta jo mordasa,vaira gi laikiau,o kai pirmas kartas tai isvis vaziavau kaip sustingus,bet uztat kita diena kai uzkaukiau ir visai pamacino thumbup.gif

VO SAUNUOLE TAIP IR REIKIA TIK DAR PER VEIDA REIKETU DET!!!!! clap.gif clap.gif thumbup.gif
Atsakyti
Pradedu gailėtis, kad nepasidomėjus puoliau prie pirmo pasitaikiusio instruktoriaus doh.gif
Kai ką ne taip darau bumba ir nieko neaiškina, nes jau šiandien "pavargęs", o kai gerai vairuoju, tai gąsdina, kad vistiek mažai kas iš pirmo karto egzą išlaiko doh.gif
Atsakyti
kam kankiniesi su tokiu baisuokliu .dabar vazineju su labai geru instruktoriumi,jis ''noriu vairuoti ''firmos savininkas.kreipkis i ji ir nebus problemu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE (naminukas @ 2004 06 11, 12:29)
kam kankiniesi su tokiu baisuokliu .dabar vazineju su labai geru instruktoriumi,jis ''noriu vairuoti ''firmos savininkas.kreipkis i ji ir nebus problemu thumbup.gif

Kad jau pinigėliai sumokėti nuo pirmo vairavimo, tai jau išnaudosiu iki galo.
Jei bus mažai, būtinai prašysiu tikslesnių koordinačių instruktoriaus rolleyes.gif
Atsakyti
galiu apie rigvedos instruktoriu papasakot tongue.gif

pirmiausiai tai nueje i firma ir sumokeje ten zymiai daugiau nei kitur , tikrai negalvokite kad ismoksite geriau :] tikrai stebuklu nebus.. vienintelis pliusas - nauji automobiliai.

yra toks rytautas jancauskas.. tai bent jau visus kelius i sancius zinosit biggrin.gif net mat jis ten gyvena, turbut nebuvo vaziavo kurio metu net nebuvo uzsukta. siaip ramus.. bet daugiau sneka apie visokius belekokius dalykus nei vairavima. nerekomenduociau eiti , jei norit greit ir gerai ismokst

o mat kestutis rakaukas man daug labiau patiko clap.gif labiau suinteresuotas gerai ismokyt :] nesisistengia, kad mokiniai firmai pelna darytu pirkdami papildomas valandas :]]] tik labai jam patinka kojos biggrin.gif haha.. jis gripstelna biggrin.gif ir daznai isgirsti "saulyte... " bet taip nelabai ikyriai , as tai nesupykau :] dabar visas ismokimo viltis i ji ir sudejau biggrin.gif
Atsakyti
Papasakosiu ir as.. rolleyes.gif
Teises issilaikiau seniai- is kart po dvyliktos klases.
O vairavimo instruktorius... wub.gif Ech, ir dabar su nostalgija prisemenu. Toks grazuolis simpatukas, o akys.. atrodo paskestum. Komplimentu ne tik apie vairavima negailedavo. biggrin.gif . Ir taip sexovai ranka uzdedavo, kai pavaras mokindavo perjungt.. Ir dar tas nuostabiu vyrisku kvepalu aromatas masinoje..
Zodziu man karsta budavo ne vien tik del to, kad prie vairo sedejau. biggrin.gif
O kai issilaikiau teises, zliumbiau dvi dienas.
Vat tokios tad mano vairavimo pamokeles. wink.gif
Atsakyti
QUOTE (Sara @ 2004 06 09, 09:44)
QUOTE (SuperBaba @ 2004 05 24, 10:43)

Galiu rekomenduot savo teva wink.gif  ir ne todel, kad jis mano tevas, o tiesiog kas mokesi pas ji, tas nenusivyle smile.gif

Jis moko firmoje "DORKANAS" su nauju Opel Astra lygtais wink.gif 

va galiu parekomenduoti is "DORKANO" dar viena zmogu - auksinis mano instruktorius....vazineja su 206 pezuku.

visa mokymosi laika neprarasdavo saltu nervu, juokaudavo, man padarius kvailyste - ramiai paaiskindavo. pvz:
rolleyes.gif suku nerodydama posukio - nusikeikiu, o jis sypsosi..., kad tokia grazi mergina moka taip keiktis laugh.gif laugh.gif

rolleyes.gif nepristabdziusi lauziu posuki su 3 pavara....jis , aisku pats pristabdo su savo stabdziu, bet jokio ten rekimo...paaiskina, kad noredama sukti, turiu pristabdyti ir 2 isijungti....sako, kad esu tikrai raliste....

blink.gif kamsciuose labai nervuodavausi, nes tas letas judejimas mane gasdindavo, - neduok dieve greiciau is vietos pajudesi ir isibesi i priesais esanti...bet tas instruktorius mane ramindavo, kad juk ir jis turi stabdziu pedala ir tikrai neleis mums isibesti...

dieviskas instruktorius!!!!! thumbup.gif

O gal pameni jo varda? wink.gif
Atsakyti
QUOTE (SuperBaba @ 2004 06 23, 09:12)

QUOTE (Sara @ 2004 06 09, 09:44)
QUOTE (SuperBaba @ 2004 05 24, 10:43)

Galiu rekomenduot savo teva wink.gif  ir ne todel, kad jis mano tevas, o tiesiog kas mokesi pas ji, tas nenusivyle smile.gif

Jis moko firmoje "DORKANAS" su nauju Opel Astra lygtais wink.gif 

va galiu parekomenduoti is "DORKANO" dar viena zmogu - auksinis mano instruktorius....vazineja su 206 pezuku.

visa mokymosi laika neprarasdavo saltu nervu, juokaudavo, man padarius kvailyste - ramiai paaiskindavo. pvz:
rolleyes.gif suku nerodydama posukio - nusikeikiu, o jis sypsosi..., kad tokia grazi mergina moka taip keiktis laugh.gif laugh.gif

rolleyes.gif nepristabdziusi lauziu posuki su 3 pavara....jis , aisku pats pristabdo su savo stabdziu, bet jokio ten rekimo...paaiskina, kad noredama sukti, turiu pristabdyti ir 2 isijungti....sako, kad esu tikrai raliste....

blink.gif kamsciuose labai nervuodavausi, nes tas letas judejimas mane gasdindavo, - neduok dieve greiciau is vietos pajudesi ir isibesi i priesais esanti...bet tas instruktorius mane ramindavo, kad juk ir jis turi stabdziu pedala ir tikrai neleis mums isibesti...

dieviskas instruktorius!!!!! thumbup.gif

O gal pameni jo varda? wink.gif

visur ieskojau, bet pavardes neradau.....manau ten paskambinus tikrai pasakys...gal dar dirba ten, nes laikiau teises jau daugiau nei pries 2metus...
Atsakyti
merginos, kas nors parekomenduokit gera instruktoriu vilniuje. jei zinot, tai moteri. labai aciu.
Atsakyti