[quote=Klementina,2006 09 18, 13:45]
[quote=mantra,2006 09 15, 08:35]
Diskusijos ir liks diskusijomis
Kaip sakant sunys loja, karavanas eina toliau.( As del regitros objektyvumo...)Patieska, tikrai sutinku su tavim, kad labai daug reiksmes turi nusiteikimas egzaminui, jei silpna darysis ir kojele drebes laikant, tai joks egzaminatorius nepades
P.S. as tai pasiemiau 15 vaziavimu, kurie jau eina i pabaiga
ir +Lino paskaita pries egzamina. Nes,mano nuomone 10, vaziavimu mazai kam pakankama.
[/quote
Gal ir tiesa, kad daugiausia neislaikom del baimes.Dar vaziuot nepradejau, o jau kinkos tirta.Ne del vaziavimo , o del egzamino. Bet kur detis? teks laikyti ir reiks islaikyti.
Gal gali pasakyti kokia cia paskaita pries egzamina? Kazkas kas priklauso, ar nervu nuraminimui? Smagu butu, jei instruktorius isaiskintu viso to egzamino ypatumus , kad padrasintu ir nuramintu.
[/quote]
Bijom mes visos. Na bent man jau man taip atrodo. Galiu pasakyti tik tiek, kad su Linu važiuojant daug drąsiau jau po pirmo karto man pasidarė. Ir išlaikiau aš po tų privalomų, daugiau nereikėjo papildomų, taip, kad drąsiau, Klementina.
Ir egzo bijojau žiauriai, ne tik kojelės, bet ir rankelės drebėjo, ir jei būtų pakliuvęs koks rėksnys egzaminuotojas, būčiau neišlaikius tiksliai.
Darau išvadą, kad man labai pasisekė su mokykla, instruktoriumi, ir su egzaminuotoju.