Labai abejoju, kad kas atsilieps, bet gal kuri klaipėdietė pažįsta gerą instruktorių Klaipėdoje ?
Sveikos, supermamos
Išlaikiau teoriją šiandien, galite pasveikinti. Jeigu ką, vieną klaidą padariau tik.
Išlaikiau teoriją šiandien, galite pasveikinti. Jeigu ką, vieną klaidą padariau tik.
QUOTE(Žydrė @ 2006 09 06, 17:20)
Sveikos, supermamos
saunuole
kad dar ir praktini taip pat!
Sveikos, merginos
Ir as nusprendziau laikyti tas teises Baimes pilnos kelnios, bet reikia
Esu Vilniuje, o visai nesigaudau tose mokyklose Gal kas koki ju sarasiuka parasytu? Nuo geros iki nelabai?
Esu Vilniuje, o visai nesigaudau tose mokyklose Gal kas koki ju sarasiuka parasytu? Nuo geros iki nelabai?
QUOTE(Jinney @ 2006 09 07, 08:50)
Sveikos, merginos
ar perskaitei temą nuo pradžios? Jau prirašyta apie mokyklas, instruktorius, tik rinkis
QUOTE(Zaneta76 @ 2006 09 06, 21:04)
Sveika, greit rugsejo vidurys , teks ir tau i mokyklele zygiuoti , bijai, nebijai, niekur nedingsi. Man tai jau patinka mokytis. Teorija - tai kas jau ten idomaus? Turi ismokti ja ir tiek, niekur nesidesi, bet per paskaitas tai idomu. Apie zenkla "Neigalieji" tokia intonacija ir veido israiska pripasakojo, kad bet koks noras statyti aytomobili jiems skirtose vietose praejo. Gal eisiu prie parduotuviu dirbti vaikytoja? Vaikysiu visus, kurie sitaip begediskai elgiasi ir uzima ju vieta.
Nu va, jau mastau kaip vairuotoja , busima kulturinga vairuotoja
QUOTE(Klementina @ 2006 09 08, 09:34)
Sveika, greit rugsejo vidurys , teks ir tau i mokyklele zygiuoti , bijai, nebijai, niekur nedingsi. Man tai jau patinka mokytis. Teorija - tai kas jau ten idomaus? Turi ismokti ja ir tiek, niekur nesidesi, bet per paskaitas tai idomu. Apie zenkla "Neigalieji" tokia intonacija ir veido israiska pripasakojo, kad bet koks noras statyti aytomobili jiems skirtose vietose praejo. Gal eisiu prie parduotuviu dirbti vaikytoja? Vaikysiu visus, kurie sitaip begediskai elgiasi ir uzima ju vieta.
Taip, zygiuosiu . Mane jau uzrase nuo rugsejo 18 d., gal ir man patiks .
Papasakosiu veliau
QUOTE(Klementina @ 2006 09 08, 10:34)
Apie zenkla "Neigalieji" tokia intonacija ir veido israiska pripasakojo, kad bet koks noras statyti aytomobili jiems skirtose vietose praejo.
Kookia? Nors mum irgi gana įtikinamai paaiškino, kad reikėtų ten nestatyt, tik jokių spec. efektų nepastebėjau. Ai bet gal aš nepastabi
Nenoriu labai visu liudinti ir pyktinti, bet paskaitykit
http://www.delfi.lt/...php?id=10663647
Dabar regitrai babkem lis
Esu pasipiktinusi juodai
http://www.delfi.lt/...php?id=10663647
Dabar regitrai babkem lis
Esu pasipiktinusi juodai
Merginos patarkit prašau visą temą perskaičiau ir neradau nei vieno atsiliepimo apie Jasučio vairavimo kursus ir jų instruktorius gal atsiras lankančių ar lankiusių čia iš anksto dėkui
Gal galite padeti, labai skubiai skubiai reikia instruktoriaus kaune, egzai ant nosies o visi uzsieme, skambinau ir i zebra- Linui ir i mobilius zmones- Romui, Arturui, Editai, Reginai dar is kazkokios firmos kestucio kontaktus turejau, bukit geri padekit bedoje, kas su kuo vazinejot, ar vazinejat, atsiuskit kontaktus nes bandziau laikyt is pirmo nepavyko, mokiausi auto abc, su senu lauzu, kuris sugesdavo vos tik isvaziuodavome i gatve
Is anksto dekoju
Is anksto dekoju