sveikos visos esamos ir busimos vairuotojos gal kuri turit ir galit atsiusti instruktoriaus Lino tel nr Reikia paildomo pravaziavimo, nes egzaminas jau cia pat
o pas ka kur vilniuj nueit. reik papildomu pamoku, notrtus normalaus instruktoriaus. kad ismokintu ko dar nemoku. ir kad masina butu polo/golfas5
Sveikos, merginos, jau tiek prisikaiciau cia, kad nebezinau ka daryt Skambinau siandien i kelias mokyklas Kaune. Tikrai kainos apie 750. Na, ARV gal kiek didesnes - 890, jeigu su nauja masina, bet jei uzsiregistruoji is anksto taiko nuolaidas. Kitur nera skirtumo ar su nauja ar su sena, ar is karto registruojiesi, ar ne is karto. O man skirtumas yra. Nenoriu mokytis vaziuoti su kokia griuvena ir nenoriu tikrai sedeti paskaitose kokioj skylej. Tai ka daryt? Kaip viska suderinti? O jus ejot apsiziureti ar tik telefonais skambinote? Pasakykite, plyyyzzzzzzzzz
Dar, ar gerai pradeti rudeni? Nebaisu vaziuoti kai lietus lyja ir siaip prastas oras?
Dar, ar gerai pradeti rudeni? Nebaisu vaziuoti kai lietus lyja ir siaip prastas oras?
QUOTE(Klementina @ 2006 08 22, 11:50)
Och tu bėda ...aš pirma kažkaip pažįstamų rekomendacijų pasiklausinėjau, galiausiai skambinom į dvi. Baigės tuo, kad nuėjau į "Zebrą" ir pasilikau kuo nė kiek nesigailiu. Mašiniukai Polo ir Golfas nauji. Aplinka jauki. Direktorė ir vadybininkė malonios. Instruktorius (tas pats teorijos dėstytojas) geras.
Ir kavos duoda kai sprendi Žodžiu neturiu prie ko prikibt kas su manim būna gana retai Ai liftas stiklinis pakilt į trečią aukštą - va jo aš bijau (nu kad kiaurai šviečia) Užtat lipu laiptais
QUOTE(Klementina @ 2006 08 22, 11:50)
O jus ejot apsiziureti ar tik telefonais skambinote? Pasakykite, plyyyzzzzzzzzz
Sveika. Skambinausi telefonu, po to nuėjau apsižiūrėti. Ten viską išsamiai ir maloniai man paaiškino ir net nesvarstydama pasirinkau tą mokyklą. Tikrai apie "Zebrą" tik patys geriausi atsiliepimai! Visa, ką čia jau išvardino (nuostabios direktorė ir vadybininkė, geras dėstytojas bei instruktorius, kava/arbata ar šaltas vandenukas besprendžiant, šiuolaikiška graži aplinka ir t.t.) PLIUS labai malonus mikroklimatas, šiltas bendravimas, jokio streso. Ne tik nesigailiu pasirinkusi šią vairavimo mokyklą, bet ir labai džiaugiuosi, kad joje mokausi!
QUOTE(Klementina @ 2006 08 22, 12:50)
Sveikos, merginos, jau tiek prisikaiciau cia, kad nebezinau ka daryt Skambinau siandien i kelias mokyklas Kaune. Tikrai kainos apie 750. Na, ARV gal kiek didesnes - 890, jeigu su nauja masina, bet jei uzsiregistruoji is anksto taiko nuolaidas. Kitur nera skirtumo ar su nauja ar su sena, ar is karto registruojiesi, ar ne is karto. O man skirtumas yra. Nenoriu mokytis vaziuoti su kokia griuvena ir nenoriu tikrai sedeti paskaitose kokioj skylej. Tai ka daryt? Kaip viska suderinti? O jus ejot apsiziureti ar tik telefonais skambinote? Pasakykite, plyyyzzzzzzzzz
Klementina, ateik šiandien 18 val, bus teorijos paskaita, galim Tave pasitikti, kad drąsiau būtų, ir pati apsižiūrėsi. man rodos, bus kaip mums visoms - atėjom, pamatėm, patiko, pasilikom
Sveikos,
As tai baigiau ABC mokykla Kaune.
Visai man patiko.
Egzaminus islaikiau is pirmo karto.
Valio.
As tai baigiau ABC mokykla Kaune.
Visai man patiko.
Egzaminus islaikiau is pirmo karto.
Valio.
QUOTE(birgiolita @ 2006 08 21, 10:39)
sveikos visos esamos ir busimos vairuotojos gal kuri turit ir galit atsiusti instruktoriaus Lino tel nr Reikia paildomo pravaziavimo, nes egzaminas jau cia pat
Labai dekoju visom sureagavusiom i mano prasyma numeriuka jau turiu laukiu pravaziavimo
QUOTE(sauluciukas @ 2006 08 21, 14:46)
o pas ka kur vilniuj nueit. reik papildomu pamoku, notrtus normalaus instruktoriaus. kad ismokintu ko dar nemoku. ir kad masina butu polo/golfas5
Va BaBos paklausk jei dar reik
QUOTE(SuperBaba @ 2006 08 17, 12:25)
Galiu rekomenduoti instruktoriu. Vairavimo masina 2006m, 5 Golfas. Kainu nenurodysiu, nebent galiu telefono numeriuka. Kreipkites per az
QUOTE(Klementina @ 2006 08 22, 10:50)
Sveikute, as tai nusprendziau turbut i ARV, nes irgi daug geru atsiliepimu
Planuoju pradeti nuo rugsejo vidurio, reiketu jau uzsirasyti
Jeigu pasirinksi sita mokykla, gal kartu lankysime?
Sekmes!
Aciu visoms , kas padedat patarimais. Uzteks cia prie kompo sedet su telefu rankoj. Nueisiu siandien i tas abi mokyklas apsizvalgyti. Aisku, kad svarbu ir kokioj auditorijoj paskaitos, ir masinos, ir instruktorius, ir kaina. Pigia mesa - sunys eda , bet moketi uz etikete irgi nesiruosiu. Masinu kiekis visai nesvarbu.Koks man skirtumas 14 -ka ju ar 4? Vaziuosiu tai su viena . Bijau
Papildyta:
Nusprendei ? Ar "turbut"? Sunku, ane? Man irgi. Reikia nueiti ir pasiziureti.Bus lengviau apsispresti.
Papildyta:
QUOTE(Zaneta76 @ 2006 08 22, 20:10)
Sveikute, as tai nusprendziau turbut i ARV, nes irgi daug geru atsiliepimu
Sekmes!
Sekmes!
Nusprendei ? Ar "turbut"? Sunku, ane? Man irgi. Reikia nueiti ir pasiziureti.Bus lengviau apsispresti.
QUOTE(Klementina @ 2006 08 23, 09:09)
Koks man skirtumas 14 -ka ju ar 4? Vaziuosiu tai su viena . Bijau
O aš važiavau su dviem Nesinervink, ne viena gi važiuosi