Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo mokyklos ir instruktoriai

Dabar net nezinau kur geriau: ARV AUTO ar ZEBRE????? g.gif
Jau beveik uzsirasiau i ARV AUTO doh.gif
O del kainos, tai labai panasu, zinokite smile.gif , nera arv auto brangiau.
ZEBRE - 780 lt. o ARV - nuo 720 iki 890 lt, bet jeigu uzsiregistruoti is anksto, tai 100 lt nuolaida (tai bus nuo 620 iki 790)
O tas Kestutis Kuras ir yra Waiduliux vyras?? g.gif Visai susipainiojau blink.gif
Ar jis tikrai geras instruktorius ar tai tik reklama???
Noriu teisybes verysad.gif
Aciu, aciu visom 4u.gif
Atsakyti
mano vyras ten dirba,bet ne vairavimo instruktorium. O Kestutis ne tik mane bet ir dauguma draugu bei giminiu vairuot ismokeir nepatenkintu nebuvo,todel as ji drasiai galiu rekomenduot kaip gera instruktoriu. beje vyras dirbdamas toj pa2ioj firmoj pas bet koki zmonos mokytis neleistu
Atsakyti
As nedirbu Arv-auto ir Kestutis nera nei mano vyras, nei meiluzis, nei dar kas biggrin.gif , bet jis tikrai puikus instruktorius thumbup.gif Siaip vazinejau su kitu, bet pora kartu teko su Kestuciu pavaziuot, tai tikrai jis thumbup.gif
Atsakyti
sveikos,gal turit kas ket bilietus,labai reikia.gal galit atsiusti i ajita@walla.com
Atsakyti
QUOTE(waiduliux @ 2006 08 17, 17:52)
mano vyras ten dirba,bet ne vairavimo instruktorium. O Kestutis ne tik mane bet ir dauguma draugu bei giminiu vairuot ismokeir nepatenkintu nebuvo,todel as ji drasiai galiu rekomenduot kaip gera instruktoriu. beje vyras dirbdamas toj pa2ioj firmoj pas bet koki zmonos mokytis neleistu

O ka tavo vyras dirba vairavimo mokykloj, jeigu jis ne instruktorius? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(waiduliux @ 2006 08 17, 16:52)

Aisku 4u.gif , tada tikrai bandysiu pas ji papulti smile.gif
Nepyk, kad suabejojau 4u.gif
Labai aciu, butinai pranesiu, koks bus rezultatas biggrin.gif , po to ir as ji rekomenduosiu visiems draugams smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Leticija @ 2006 08 17, 18:34)
As nedirbu Arv-auto ir Kestutis nera nei mano vyras, nei meiluzis, nei dar kas  biggrin.gif  , bet jis tikrai puikus instruktorius  thumbup.gif  Siaip vazinejau su kitu, bet pora kartu teko su Kestuciu pavaziuot, tai tikrai jis  thumbup.gif

drinks_cheers.gif gal ir as pavazinesiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zaneta76 @ 2006 08 17, 18:21)
Dabar net nezinau kur geriau: ARV AUTO ar ZEBRE????? g.gif
Jau beveik uzsirasiau i ARV AUTO  doh.gif
O del kainos, tai labai panasu, zinokite  smile.gif , nera arv auto brangiau.
ZEBRE - 780  lt. o ARV - nuo 720 iki 890 lt, bet jeigu uzsiregistruoti is anksto, tai 100 lt nuolaida (tai bus nuo 620 iki 790)
O tas Kestutis Kuras ir yra Waiduliux vyras??  g.gif  Visai susipainiojau  blink.gif
Ar jis tikrai geras instruktorius ar tai tik reklama???
Noriu teisybes  verysad.gif
Aciu, aciu visom  4u.gif

Zebre ne 780, o 770, bet cia dirbantiems, o besimokantiems 730 :-)
Bet kuriuo atveju - sėkmės vairuojant.
Atsakyti
QUOTE(Leticija @ 2006 08 17, 21:17)
O ka tavo vyras dirba vairavimo mokykloj, jeigu jis ne instruktorius?  smile.gif

Taigi, gali buti ir teorijos mokytojas, ir buhalteris ir savininkas. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydrė @ 2006 08 18, 11:56)
Zebre ne 780, o 770, bet cia dirbantiems, o besimokantiems 730 :-)
Bet kuriuo atveju - sėkmės vairuojant.

Gali buti, kad biski sumaisiau kaina ax.gif , bet as jau nesimokau, todel man jokiu nuolaidu verysad.gif
Tik kai skambinejau, tai supratau, kad beveik visur mazdaug 750
Aciu uz palinkejima sekmes man prireiks smile.gif
drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Zaneta76 @ 2006 08 18, 23:56)
Gali buti, kad biski sumaisiau kaina  ax.gif , bet as jau nesimokau, todel man jokiu nuolaidu  verysad.gif
Tik kai skambinejau, tai supratau, kad beveik visur mazdaug 750
Aciu uz palinkejima sekmes man prireiks  smile.gif
drinks_cheers.gif

Parašyk, kai jau kokių rezultatų turėsi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydrė @ 2006 08 19, 12:42)
Parašyk, kai jau kokių rezultatų turėsi  smile.gif

Butinai drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Leticija @ 2006 08 16, 16:37)
Paprastai instruktoriu arba pasirenki arba paskiria ir vaziuoji su viena masina visus vaziavimus  smile.gif

O man su dviem teko (Golfu ir Polu) tongue.gif Bet ar taip visiem tenka tiesą sakant nežinau...gal tiesiog taip "iškrito" smile.gif Instruktorius apskritai tas pats teorijos dėstytojas smile.gif

QUOTE(Žydrė @ 2006 08 17, 11:00)
Gal susitiksime?  biggrin.gif

A vot mum susitikt gal ir buvo šansas tongue.gif

QUOTE(Kastyte @ 2006 08 17, 12:36)
Tas pats  thumbup.gif

Dar viena musėt bigsmile.gif Tuoj kursim klubą lotuliukas.gif
Atsakyti