QUOTE |
mokiausi vairuot, tai man vairavimo instruktorius ilgam atmuse nora vairuoti, teisiu taip ir neissilaikiau ir dar fobija vairavimui igijau |
uzmust tokius intruktorius!
Nuo kitos savaitės ir aš pradedu vairuoti (teorija jau baigta). Tai kažkaip neramu, koks instruktorius bus..Draugė truputį pamokino kaip iš vietos pajudėti Įdomu, kaip bus toliau
Taigi, nuo pirmadienio - atsargiai po gatves vaikščiokit
Taigi, nuo pirmadienio - atsargiai po gatves vaikščiokit
Aš mokiausi vairuoti firmoj "Mobilūs žmonės" Kaune. Pasiūle labai gerą instruktorių, Valdas jo vardas. Tikrai puikus, gerai paaiskina, nekelia balso, jei nesiseka ir pan. Turiu jo mobilų telefoną, galiu duoti jei reikia.
Moketi reikejo po 15 Lt uz 1 valanda. Beje, as tik mokiausi vairuoti, teises jau turejau anskciau.
Moketi reikejo po 15 Lt uz 1 valanda. Beje, as tik mokiausi vairuoti, teises jau turejau anskciau.
QUOTE (Russne @ 2004 06 01, 07:41) |
O mane vyras po truputi moko vaziuoti. Tai va iskilo problema. Man labai sunku suprasti, kada ta prakeikta sanakba reikia minti. Nu jau labai daznai tai reikia daryti O vyras sako, kad jei as nesuprasiu masinos veikimo mechanizmo, bus labai sunku su ta sankaba ir begiu metymu man susigaudyti.Sako, neisivaizduoju, kaip is viso nesuprantant to galima ismokti vairuoti. (nu jis pas mane toks truputi prie fizikos, o man fizika ir visokios mechanikos- kryzius ) Nu ir pradejo aiskinti, kaip ten viduje viskas veikia, apie varikli, krumpliaracius kazkokius, zodziu, kas nuo ko priklauso Man tai tamsi naktis tas masinos mechanizmas. Tai va, noreciau vairuojanciu mamku paklausti, ar mano vyras teisus? Nu bliamba, gal as tik viena tokia tupa, kad nesuprantu, kam ta sankaba reikalinga O gal suprasti to visai nereikia, automatiskai viska ipranti daryti? Gal cia ir ne i tema pavariau, bet dabar man tai labai aktualu |
Rusne, sankaba reikalinga tam, kad galetum perjungti pavaras. Jei sankabos nenuspausi, pavara nepersijungs (gali isbandyti stovincioj masinoj) Tu visiskai teisi - ipratusi del to nesuksi sau galvos. Net negalvosi, ar ja spaudi, ar ne
O del masinos suvokimo mechanizmo, jei jau pradesi gilintis, pirmiausia pradek aiskintis, kaip benzas patenka i varikli. Jei nesuprasi, kaip veikia variklis, tai kaip vaziuosi?
firma mobilus zmones
tel 320807 Edita -l> abai gera instruktore /profesionale/ kaunas
tel 320807 Edita -l> abai gera instruktore /profesionale/ kaunas
as teises turiu jau seniai, bet va nevazinejau jau 3 metus ir viska pamirsau, butinai reikes su instruktorium pavazinet, maciau kad tai imanoma turint teises
jau ''išbandžiau''instruktoriu Valdą tikrai vertas pagyrimo instruktorius,turintismilžiniška kantrybe(štai toks mano pirmas įspūdis).nors teises jau turėjau senai,bet po miesta važinėti bijojau net pagalvoti.tikiuosi kad jis padės atsikratyt tos baimės.tiesa,jis kiek suprantu įkūres savo vairavimo mokykla''noriu vairuoti'',ji randasi Vytauto pr.
Šiandien buvaum pirmam vairavime
Ačiū Dievui, kad buvau jau šiek tiek sėdėjus už vairo.. Nes tas instruktorius būtų turbūt mane namo parsiuntęs. Prigąsdino, kad vairavimo egzą iš pirmo karto labai mažai kas išlaiko, žiauriai nupasakojo ką turėsiu daryti per tą egzą ir tuo pačiu bumbėjo, kad neparodžiau posūkio ar per daug gazuoju
Ačiū Dievui, kad buvau jau šiek tiek sėdėjus už vairo.. Nes tas instruktorius būtų turbūt mane namo parsiuntęs. Prigąsdino, kad vairavimo egzą iš pirmo karto labai mažai kas išlaiko, žiauriai nupasakojo ką turėsiu daryti per tą egzą ir tuo pačiu bumbėjo, kad neparodžiau posūkio ar per daug gazuoju
QUOTE (Russne @ 2004 06 01, 06:41) |
O mane vyras po truputi moko vaziuoti. Tai va iskilo problema. Man labai sunku suprasti, kada ta prakeikta sanakba reikia minti. Nu jau labai daznai tai reikia daryti O vyras sako, kad jei as nesuprasiu masinos veikimo mechanizmo, bus labai sunku su ta sankaba ir begiu metymu man susigaudyti.Sako, neisivaizduoju, kaip is viso nesuprantant to galima ismokti vairuoti. (nu jis pas mane toks truputi prie fizikos, o man fizika ir visokios mechanikos- kryzius ) Nu ir pradejo aiskinti, kaip ten viduje viskas veikia, apie varikli, krumpliaracius kazkokius, zodziu, kas nuo ko priklauso Man tai tamsi naktis tas masinos mechanizmas. Tai va, noreciau vairuojanciu mamku paklausti, ar mano vyras teisus? Nu bliamba, gal as tik viena tokia tupa, kad nesuprantu, kam ta sankaba reikalinga O gal suprasti to visai nereikia, automatiskai viska ipranti daryti? Gal cia ir ne i tema pavariau, bet dabar man tai labai aktualu |
Maniskis lygiai taip pat bande paaiskinti bet as tai supratau tik kaip nora pasikalbeti ir neleidau ta tema pasireiksti Nu nervina mane tie mechanizmai, as kazkiek isivaizduoju kaip ten viskas vyksta ir man to kazkiek uztenka. Nenoriu sukt sau galvos del visu ten plonybiu. ziuriu daznas variantas, kad moteris turi teises, bet nepatenkinta savo vairavimo igudziais ir mokosi is naujo. As irgi viena is jusu ir ko noret jei 6metus uz vairo beveik nesedejau
Aš ir "Rigvedoj" mokiausi vairuoti, patekau pas tokį instruktorių Jurijų. Na visko buvo, vieną kart , kai ketvirta pavara dariau posūkį, tai vos į galvą nuo jo negavau, sustabdė ir liepė lipti lauk, kažkur Petrašiūnuose(o aš ne Kaunietė, tik studijavau ten), už 10 minučių vėl visaip gyrė ir sakė, kad aš pati šauniausia. Važiuodavom į autostradą ir tada jis sakydavo spausk, kiek eina Beje esam Kaune vaikęsi jo buvusią mokinę, t.y. lenktyniavę mieste, žodžiu ekstremalas, bet miniu geruoju, išmokė.
Su nuosavu vyru geriau neprasidėti, nes jam vis blogai, paskutinis jo bajeris, kad aš furų bijau, jei dar ilgiau tai man teigs, tikrai įtikėsiu, kad bijau.
Na viskas tapau patyrusia dalyve, einu miegoti, blogas oras, tai įsismaginau šiandien, labanakt
Su nuosavu vyru geriau neprasidėti, nes jam vis blogai, paskutinis jo bajeris, kad aš furų bijau, jei dar ilgiau tai man teigs, tikrai įtikėsiu, kad bijau.
Na viskas tapau patyrusia dalyve, einu miegoti, blogas oras, tai įsismaginau šiandien, labanakt
QUOTE (SuperBaba @ 2004 05 24, 10:43) |
Galiu rekomenduot savo teva ir ne todel, kad jis mano tevas, o tiesiog kas mokesi pas ji, tas nenusivyle Jis moko firmoje "DORKANAS" su nauju Opel Astra lygtais |
va galiu parekomenduoti is "DORKANO" dar viena zmogu - auksinis mano instruktorius....vazineja su 206 pezuku.
visa mokymosi laika neprarasdavo saltu nervu, juokaudavo, man padarius kvailyste - ramiai paaiskindavo. pvz:
suku nerodydama posukio - nusikeikiu, o jis sypsosi..., kad tokia grazi mergina moka taip keiktis
nepristabdziusi lauziu posuki su 3 pavara....jis , aisku pats pristabdo su savo stabdziu, bet jokio ten rekimo...paaiskina, kad noredama sukti, turiu pristabdyti ir 2 isijungti....sako, kad esu tikrai raliste....
kamsciuose labai nervuodavausi, nes tas letas judejimas mane gasdindavo, - neduok dieve greiciau is vietos pajudesi ir isibesi i priesais esanti...bet tas instruktorius mane ramindavo, kad juk ir jis turi stabdziu pedala ir tikrai neleis mums isibesti...
dieviskas instruktorius!!!!!
As irgi turejau problemu su instruktoriumi! JEzau jis labai rekdavo ant manes, pasikalbejusi si kitais padariau isvadu jis mano kad merginoms prie vairo nevieta(be teisiu nuo 14 iki 20 m vazinejau tai jam nepatiko tas labai)........dieve kiek nervu sugadinau kol pas kita neuzsirasiau! Patariu iskarto jeigu instruktorius nepatiko eikite pas kita