Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo mokyklos ir instruktoriai

QUOTE(waiduliux @ 2006 08 09, 06:32)
Sveikos. Aš siūlyčiau rinktis vairavimo mokyklą ARV-AUTO,nes ten tikrai gerai ruošia. taip sakau iš savo patirties. Tai kas kad su naujom mašinom ten truputį brangiau, bet užtai tų mašinų yra 14 tai vairuot išmoksi greitai,nes važiuosi 2-3 kartus per savaite,o Zebre dirba tik viena mašina,tai jei susirinks daugiau norinčių mokytis tai pravažiuot teks gal tik kartą per mėnesį.jei reikai galiu parekomenduot ir instruktorių.

As irgi planuoju ismokti vairuoti smile.gif , noriu arba i ARV-AUTO (nes vyras nori C kategorijos, tai butu linksmiau dviese), arba i MZ (mobilus zmones). Gal kas zino apie sita mokykla ka nors??? Isreklamuota tai labai graziai blink.gif
O koki instruktoriu galetum parekomenduot? g.gif
Aciu!
Atsakyti
QUOTE(rys @ 2006 08 05, 16:40)
Galų gale ir aš pribrendau teisėms, nusibodo, kad reik kaulyt vyro nuvežk čia, nuvežk ten. Tai ieškosiuos kokių kursų Klpdoje. Gal kas ką nors parekomenduotumėt? Kad nepapulčiau pas kokius megėjus

siulau J.Gelumbausko vairavimo mokykla thumbup.gif
Atsakyti
Man jau kyla noras mokytis važiuoti. Iki tol visiem rėkaiu nereikia, nereikia, bet dabar pati noriu. Ar žinot kas gerą mokyklą ir instruktorių Pnevėžyje? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zaneta76 @ 2006 08 11, 23:23)
As irgi planuoju ismokti vairuoti  smile.gif , noriu arba i ARV-AUTO (nes vyras nori C kategorijos, tai butu linksmiau dviese), arba i MZ (mobilus zmones). Gal kas zino apie sita mokykla ka nors??? Isreklamuota tai labai graziai  blink.gif
O koki instruktoriu galetum parekomenduot? g.gif
Aciu!

Siulau rinktis ARV-AUTO thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Leticija @ 2006 08 13, 17:45)
Siulau rinktis ARV-AUTO  thumbup.gif

Aciu 4u.gif
Turbut taip ir padarysiu smile.gif
Gal zinai, koks instruktorius yra geresnis is sitos mokyklos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zaneta76 @ 2006 08 13, 19:22)
Aciu  4u.gif
Turbut taip ir padarysiu  smile.gif
Gal zinai, koks instruktorius yra geresnis is sitos mokyklos?  g.gif

Ten daug yra neblogu kiek teko girdet, bet nezinau pavardziu. Yra toks Kestas Kuras (berods tokia pavarde), toks neaukstas smulkus vyrukas,bet labai geras ir kaip zmogus ir kaip instruktorius, paciai teko su juo vaziuot pora kartu, o ir is kitu girdejau,kad thumbup.gif
Atsakyti
aš mokiausi "Visagalyje" smile.gif kaip yra ten su teorinėm paskaitom nežinau, nes mokiausi eksternu ax.gif bet praktinės pamokos super - važinėjau kiekvieną diena, tai visas pamokas per nepilnas porą savaičių praėjau bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikutė Žaneta76. Matau jau tau kažkas parekomendavo kol aš prisiruošiau. Aš irgi Kęstutį Kurą rekomenduoju. Ruošia tikrai gerai,su humoro jausmu,be nervų.
Atsakyti
QUOTE(Bertike @ 2005 10 21, 14:13)
Labutis visoms.
Noreciau patarti del vairavimo mokyklos Siauliuose. Zinot ka tik issilaikiau teises ir buvau labai patenkinta savo mokykla thumbup.gif . Nors kiek zinai si mokykla atsidare neseniai, bet ten viskas ciki, tikrai: super klase ir destytojas - cool vyrukas. Instruktorius ne karta nepakele balso  smile.gif ir pan. Butinai jei kas galvojate laikytis teises eikite i Jagmino vairavimo mokykla. Jinai randasi Tilzes 118, priesais buvusia autobusu stoti. Paziurekite mokyklos svetaine, gal daugiau suzinosite www.vairuoti.lt.

Visoms sekmes laikant egzaminus regitroje  drinks_cheers.gif

Labutis,as kaip tik ten ruosiuosi laikyti teises spalio menesi.Gal galetum pasufleruoti to instruktoriaus pavarde aciu!
Atsakyti
QUOTE(waiduliux @ 2006 08 14, 20:25)
Sveikutė Žaneta76. Matau jau tau kažkas parekomendavo kol aš prisiruošiau. Aš irgi  Kęstutį Kurą rekomenduoju. Ruošia tikrai gerai,su humoro jausmu,be nervų.

Sveikute Waiduliux! Aciu uz patarima 4u.gif
Man smalsu, ar tu issilaikei is pirmo karto? smile.gif
Biski baisu man, nors dar net ne pradejau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Zaneta76 @ 2006 08 15, 00:17)
Sveikute Waiduliux! Aciu uz patarima  4u.gif
Man smalsu, ar tu issilaikei is pirmo karto?  smile.gif
Biski baisu man, nors dar net ne pradejau  blush2.gif
tai aš išlaikiau iš pirmo karto, bet tai buvo prieš aštuonis metus. N
Papildyta:
QUOTE(Zaneta76 @ 2006 08 15, 00:17)
Sveikute Waiduliux! Aciu uz patarima  :4u:
Man smalsu, ar tu issilaikei is pirmo karto?  :)
Biski baisu man, nors dar net ne pradejau  :geda2:

Tu nesibaimink ir dabar dauguma iš pirmo karto išlaiko. kai pradėsi vairuot,pamatysi,patiks ir visos baimės dings.registruokis į kursus ir po poros mėn.būsi :super vairuotoja.
Atsakyti
QUOTE(waiduliux @ 2006 08 15, 20:49)
tai aš išlaikiau iš pirmo karto, bet tai buvo prieš aštuonis metus. N
Papildyta:

Tu nesibaimink ir dabar dauguma iš pirmo karto išlaiko. kai pradėsi vairuot,pamatysi,patiks ir visos baimės dings.registruokis į kursus ir po poros mėn.būsi thumbup.gif vairuotoja.

Labas, supratau , kad tu dirbi ARV auto, tai gal gali pasakyti su kokia masina geriausiai vaziuoti ? Ar vaziuoji vis su kita masina? Kiek domejausi, matot ruosiuosi eiti teises igyti, tai pasirenki instruktoriu ir vaziuoji su viena kazkuria masina. O tai ARV auto kiekviena vaziavima su kita masina? Ir dar. Salia yra isikurusi mokykla Mobilus zmones, gal zinai kiek jie masinu turi? Ir is vis ar turi kokios esmes mokymuisi tos masinos? Ar svarbi yra masinos marke?

Atsakyti