Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo mokyklos ir instruktoriai

Dėkui už patarimus, jau susitariau penktadienį su Linu iš Zebro dėl pravažiavimo... tongue.gif
Atsakyti
Koki Vilniuj instruktoriu parekomenduotumete. Vazinejau vazinejau su vienu, o regitroj katastrofa... biski atsigavau ir mastau reik dasimokyt, ko tas neismokino, bet nesinori aklai imt vel bile koki instruktoriu.
Vazinejau su Eugenijum is Gineidos.. Gal koki kita gera zinot
Atsakyti
QUOTE(Izidė @ 2006 05 22, 12:45)

Shalimar, kaip tau sekasi vairuoti? Skaiciau, kad uzsirasei i akademija mobile (ar kazkaip panasiai)....

Teorija islaikyta seniausiai, o vairuoti tik vakar pirma karta nuejau blush2.gif Pasakiau instruktoriui, kad niekada uz vairo nesedejau ( na pora kartu, bet tas buvo seniai, be to pamirsau viska), bet jis liepe iskart vaziuoti i gatve blink.gif Nu ir ka, padarem nemaza rata Vilniuj, vaziavau su treciu begiu, bet nezinau, argi taip iskart ir reikia i gatve? g.gif
Uzgesau toj sankryzoj prie Akropolio doh.gif O labiausiai nervina tas sankabos pedalo spaudinejimas, begiu perjunginejimas, as vis i juos ziuriu, nors instruktorius liepia i kelia ziureti, ir pamirstu i veidrodeli dairytis kartais blush2.gif
Atsakyti
Sveikutės,
Labai reikia programos KET5. Gal kuri galėtumete atsiųsti: edita00@gmail.com
Iš anksto dėkoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2006 07 27, 16:10)
Teorija islaikyta seniausiai, o vairuoti tik vakar pirma karta nuejau blush2.gif

As norejau paklausti is ko ta teorija susideda? Tik is KET ar dar ir medicininiu klausimu, dar kazko yra? As turiu kompakta "Mokomes vairuoti 2005", ar cia tas pats KET5? Ar ji ismokus galima sakyti, kad egzaminui pasiruosiau?
Atsakyti
Sveikos
Reikia gero instruktoriaus Vilniuje. Islaikius teorija pries du metus, o praktinio taip ir nenuejau. Ir dabar negaliu nugalet baimes pradet mokytis. Beje, ziuriu cia 50 litu tai kaip minimum, ane? Oi oi... Na jei instruktorius geras, tai gal ir negaila būtų. Pasiūlykit. Geriau i AZ. Ačiū.
Atsakyti
Galų gale ir aš pribrendau teisėms, nusibodo, kad reik kaulyt vyro nuvežk čia, nuvežk ten. Tai ieškosiuos kokių kursų Klpdoje. Gal kas ką nors parekomenduotumėt? Kad nepapulčiau pas kokius megėjus
Atsakyti
ar galit kas nors pasakyti kiek galima teorijos egze padaryt klaidų???? unsure.gif
Atsakyti
6 klaidas
Atsakyti
Sveikos. Aš siūlyčiau rinktis vairavimo mokyklą ARV-AUTO,nes ten tikrai gerai ruošia. taip sakau iš savo patirties. Tai kas kad su naujom mašinom ten truputį brangiau, bet užtai tų mašinų yra 14 tai vairuot išmoksi greitai,nes važiuosi 2-3 kartus per savaite,o Zebre dirba tik viena mašina,tai jei susirinks daugiau norinčių mokytis tai pravažiuot teks gal tik kartą per mėnesį.jei reikai galiu parekomenduot ir instruktorių.
Atsakyti
QUOTE(waiduliux @ 2006 08 09, 07:32)
Sveikos. Aš siūlyčiau rinktis vairavimo mokyklą ARV-AUTO,nes ten tikrai gerai ruošia. taip sakau iš savo patirties. Tai kas kad su naujom mašinom ten truputį brangiau, bet užtai tų mašinų yra 14 tai vairuot išmoksi greitai,nes važiuosi 2-3 kartus per savaite,o Zebre dirba tik viena mašina,tai jei susirinks daugiau norinčių mokytis tai pravažiuot teks gal tik kartą per mėnesį.jei reikai galiu parekomenduot ir instruktorių.

Zebre dirba dvi masinos ir trys instruktoriai, jeigu ka :-)))
Ir masinu juk mokyklos turi pagal mokiniu kieki (o si mokykla dar nauja), ir nuo to, kiek mokykloje masinu, nepriklauso vaziavimo daznumas.
Siuo metu Zebre mokosi dvi mano pazistamos, vaziuoja taip pat, kaip ARV auto - du tris kartus per savaite.
Nesakau ne vieno blogo zodzio apie sia mokykla (ARV auto), bet apie Zebra cia parasyti tik speliojimai.
Atsakyti
QUOTE(Kastyte @ 2006 08 09, 16:41)
Zebre dirba dvi masinos ir trys instruktoriai, jeigu ka :-)))
Ir masinu juk mokyklos turi pagal mokiniu kieki (o si mokykla dar nauja), ir nuo to, kiek mokykloje masinu, nepriklauso vaziavimo daznumas.
Siuo metu Zebre mokosi dvi mano pazistamos, vaziuoja taip pat, kaip ARV auto - du tris kartus per savaite.
Nesakau ne vieno blogo zodzio apie sia mokykla (ARV auto), bet apie Zebra cia parasyti tik speliojimai.

Ir aš mokinuosi "Zebre", ir važiuoju du kartus per savaitę. Ir viskas ten man patinka.
Atsakyti