Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo mokyklos ir instruktoriai

QUOTE(Kastyte @ 2006 06 29, 15:15)
Dvigubai eksternu tikrai neišeina, ir prie kompo tada reikia ieškoti kur mokytis  mirksiukas.gif
Ir dar - norint su naujom mašinom važiuoti ARV-auto, pakyla kursų kaina, o važiuojant su naujom Zebre, kaina ta pati (jie senų tiesiog neturi)  thumbup.gif
Sėkmės, merginos, kur besimokytumėte thumbup.gif

O kokia tada kaina išeina eksternu, ir kokia normaliu būdu?... g.gif blush2.gif Beje, gal būtų galima daugiau atsiliepimų išgirsti apie tą "Zebrą"?... biggrin.gif 4u.gif

Kauniete, ku-ku... 4u.gif Kaip situacija?... ax.gif
Papildyta:
QUOTE(laurarup @ 2006 07 04, 03:10)
Labutis, labai prašau tų, kurie ar kurios galite padėkite laabai reikia KET5 ar kitokių programų padedančių geriau išmokti teoriją. Iš anksto didelis ačiūkas. Mano el. paštai: laurarup@one.lt ;  laurarup@freemail.lt.

Prašom mirksiukas.gif Pagelbėjau į laurarup@freemail.lt drinks_cheers.gif
Atsakyti
Labukas, as pries 2 metus issilaikiau teorija vairavimo egzamino, o praktinio niekaip nepavyko doh.gif negalejau susidoroti su savo baimemis 4u.gif
kaip manot, ar man teks perlaikyti teorija???
Atsakyti
gal galetumete pasakyti kokiu nors instroktoriu numeriu marijampoleje, reikia tik papildomu pamoku, nes vilniuj mokiausi..dekui is anksto smile.gif mano adresas kendi@mail.lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sparkle: 07 liepos 2006 - 11:12
QUOTE(Shaila @ 2006 07 05, 14:11)
O kokia tada kaina išeina eksternu, ir kokia normaliu būdu?...  g.gif blush2.gif Beje, gal būtų galima daugiau atsiliepimų išgirsti apie tą "Zebrą"?... biggrin.gif  4u.gif

Papildyta:

Labai ačiū smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Shaila @ 2006 07 05, 14:11)
O kokia tada kaina išeina eksternu, ir kokia normaliu būdu?...  g.gif blush2.gif Beje, gal būtų galima daugiau atsiliepimų išgirsti apie tą "Zebrą"?... biggrin.gif  4u.gif

Papildyta:

Labai ačiū thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(foccusiss @ 2006 07 06, 15:49)
Labukas, as pries 2 metus issilaikiau teorija vairavimo egzamino, o praktinio niekaip nepavyko  doh.gif  negalejau susidoroti su savo baimemis  4u.gif

Manau, kad nereikės. Viena mano pažįstama taip pat prieš dvejus metus teoriją išlaikė, o šiemet tik tai vairavimą (iš pirmo karto, neskaitant tų kelių kartų prieš dvejus metus).
Sėkmės laikant, nbijok (ko bijot, jei kas jie gi neleis susidaryti avarinei situacijai), svarbu parodyti, kad esi drąsi, ne bijai miesto.
Atsakyti
as pati islaikiau is 6 karto, visai neseniai, tai dziaugsasm nenusakomas:)) turbut tokio dziaugsmo nebutu jei islaikyciau is pirmo karto. siaip 3 kartus bandziau pernai. o siemet pasiemiau papildoma 1 val pamoka pas Rudaiti is Noriu vairuoti mokyklos. Tai Valdas Rudaitis labai geras instruktorius, viska normaliai paaiskino ir t.t. tai po to ejau kita diena laikyt, bet kazkodel labai geso masina....antra karta aikstelej viskas oki, bet mieste i plyta ivaziavau:)) ax.gif o jau trecia karta visiskai atsipalaidavus, saltais nervais vaziavau ir pagaliau islaikiau:) ech...o ir vazinet daug neliepe, matyt mate, kad moku valdyt masina...tik pries vaziuojant i regitra uzgeso masina, bet is kart rankini, gaza ir viskas normaliai smile.gif
O dabar tai itariu, kad nebijociau vazinet mieste, gal aikstelej pasistetyt butu baisiau, bet jausmas tai geras. tik nezinau kada dabar masina pirkt, ar dabar ar pataupyt pinigus ir igyvendint kita savo tiksla....
o jums visoms sekmes laikant ir mokantis! nera taip baisu islaikyt is tikruju:)
Atsakyti
QUOTE(Giedrut @ 2006 07 08, 19:38)
antra karta aikstelej viskas oki, bet mieste i plyta ivaziavau:)) 

Va, va ten yra labai apgaulingas keliukas, reikia vaziuoti desiniau, nes jei tiesiai tai i plyta. Man instruktorius buvo parodes si keliuka ir perspejo, kad neivaziuociau, nes labai daznai cia pagaunami laikantieji. Kai laikiau irgi vaziavau siuo keliu, bet egzaminarorius pasake: i desine. Net keista, labai geras egzaminatorius buvo.
Atsakyti
[quote=foccusiss,2006 07 06, 11:49]
Labukas, as pries 2 metus issilaikiau teorija vairavimo egzamino, o praktinio niekaip nepavyko doh.gif negalejau susidoroti su savo baimemis 4u.gif
[/quote

Sveikos, mano situacija tokia pat, prieš dvejus metus išlaikiau teoriją iš pirmo karto, o vairavimo- pabijojau eit laikyti...
Šiuo metu mokausi su vyru, baimės tokios lyg ir nebejaučiu, o ir vyras man geriau paaiškina, nei instruktorius, kurį turėjau, bet visgi noriu pamokų ir su instruktorium, gal galėtumėt parekomenduot, gerą instruktorių Kaune, nes bijau vėl "užsišokt" ant tokio kur tik sėdi kaip automatas ir viskas rolleyes.gif
Atsakyti
[quote=mika,2006 07 10, 09:02]
[quote=foccusiss,2006 07 06, 11:49]
[/quote
Sveikos, mano situacija tokia pat, prieš dvejus metus išlaikiau teoriją iš pirmo karto, o vairavimo- pabijojau eit laikyti...
Šiuo metu mokausi su vyru, baimės tokios lyg ir nebejaučiu, o ir vyras man geriau paaiškina, nei instruktorius, kurį turėjau, bet visgi noriu pamokų ir su instruktorium, gal galėtumėt parekomenduot, gerą instruktorių Kaune, nes bijau vėl "užsišokt" ant tokio kur tik sėdi kaip automatas ir viskas rolleyes.gif
[/quote]

Galeciau parekomenduoti sitam forume kazkir jau mineta Lina is Zebro. Pati pas ji papildomai mokinausi komentaru prisiskaicius ir nenusivyliau. Kantrus, viska isaiskina, ir siaip be galo malonus bei kulturingas zmogus. thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos visos, kas dar neišsilydėte per šitas dienas smile.gif
Eksternu neišeina dvigubai pigiau, bet tikros kainos taigi negaliu pasakyti, geriausia paskambinėti į mokyklas, bus tiksliai cool.gif
O teorijos perlaikinėti nereikia, nes juk galiojimas ant kursų baigimo liudijimo neparašytas, o man atrodo, kad ir mokykloje man direktorė sakė, kad bent jau kol kas mnėra nurodymo, kad būtų terminas.
Aš esu viena iš tų, rekomenduojančių vairavimo mokyklą "Zebras" ir instruktorių Liną (su juo važinnėjau). Labai gera mokykla, ir administratorės nepiktos, kaip čia kažkas minėjo apie Dorkaną, ir ezai laikosi gerai čia pasimokius.
Linkiu gerų rezultaų ir išgyventi per šituos pragariškus karščius wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Kastyte @ 2006 07 10, 10:09)
Sveikos visos, kas dar neišsilydėte per šitas dienas  smile.gif
Eksternu neišeina dvigubai pigiau, bet tikros kainos taigi negaliu pasakyti, geriausia paskambinėti į mokyklas, bus tiksliai  cool.gif
O teorijos perlaikinėti nereikia, nes juk galiojimas ant kursų baigimo liudijimo neparašytas, o man atrodo, kad ir mokykloje man direktorė sakė, kad bent jau kol kas mnėra nurodymo, kad būtų terminas.
Aš esu viena iš tų, rekomenduojančių vairavimo mokyklą "Zebras" ir instruktorių Liną (su juo važinnėjau). Labai gera mokykla, ir administratorės nepiktos, kaip čia kažkas minėjo apie Dorkaną, ir ezai laikosi gerai čia pasimokius.
Linkiu gerų rezultaų ir išgyventi per šituos pragariškus karščius  wub.gif

O gal kuri turite asmeninį to Lino iš Zebro tel. Nr.? (į asmeninę prašau)
Skambinau į Zebrą, vienas pravažiavimas 50lt., sakau gal tariantis asmeniškai pigiau būtų, na taip jei daugiau imi tada 45lt. verysad.gif
Atsakyti
mika, turbūt pigiau jau nerasi, aš Vilniuje mokiausi ir mažiausia kaina kurią suradau buvo 50lt. O pamokų papildomų būtinai paimk, nes vyrai kitaip moko. Mano vyras vairuotojas jau 10 metu (mikroautobuso), lyg ir geras vairuotojas, o moko ne pagal Regitros reikalavimus, su instruktoriumi važinėjau 10 papildomų pamokų (na bet man sunkiai sekėsi), tau linkiu išmokti kuo greičiau ir išlaikyti.
Atsakyti