Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo mokyklos ir instruktoriai

QUOTE(Shaila @ 2006 05 30, 16:19)
Na tai ką, Kauniete, aš tai kol kas manau kad rinksiuos tarp Zebro ir ARV auto... ax.gif Ką tu manai? mirksiukas.gif

kur jumi dingo? g.gif
ar jau kazkur uzsiraset? 4u.gif
Atsakyti
Kokia Aloyzo iš Dorkano pavardė? 4u.gif
Atsakyti
Moterys, as klausiu tiesiai sviesiai, gal kas susidurete ar girdejote ar dar ka nors zinote apie tai kaip Regitroje galima susitarti su instruktoriumi, kad egzaminas butu iskaitytas. Jei kas turite apie tai informacijos parasykite prasom asmenine zinute, busiu labai dekinga. Man labai skubii reikia islaikyti.
Atsakyti
kiek zinau aiskteleje yra filmuojama tai nemanau kad jie ten ka nors imtu as isilaikiau be pinigu tiesa is antro karto nera jie ten kokie blogieciai jei norm vaziuoji islaikysi smile.gif
Atsakyti
nuo rugsėjo 1-osios keičiasi mokymosi vairuoti reikalavimai..kiek girdėjau bus sunkiau,taijgi skubinkitės kas planuojat 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tulpe @ 2006 06 10, 13:11)
kiek zinau aiskteleje yra filmuojama tai nemanau kad jie ten ka nors imtu  as isilaikiau  be pinigu tiesa is antro karto nera jie ten kokie blogieciai jei norm vaziuoji islaikysi smile.gif

Tylpe, buvai teisi, islaikiau be pinigu, taip pat is antro karto.
Atsakyti
Sveikos merginos!! Noreciau paklausti gal kas zino apie toki vairavimo instruktoriu is Dorkano Jokuba Gumbi(vairuoja opel astra)?? Nes as uzsirasiau i dorkana Kursams ir man paskire butent ji iki vairavimo dar savaite tad galeciau dar rinktis, jei kas. Kai klausiau Dorkane sako kad normalus, bet jie juk nesakys apie savus blogai, o ko paklausti is pazistamu nera, nes neseniai atvykau i vilniu gyventi... Sako lygtais Dorkane gan neblogai moko bet visgi noretusi isgirsti nuomoniu zmoniu kure jau turejo reikalu Dorkane. Uz visus patarimas busiu labai ir labai dekinga rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif
Atsakyti
sveikos,

as uzsirasiau i ARV-AUTO kol kas ten visai nieko man smile.gif nors vaziavimas dar neprasidejo ziuresim smile.gif daugiau ispudziu papasakosiu, kai isisbegesim kursuose 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kauniete @ 2006 06 07, 23:43)
kur jumi dingo? g.gif
ar jau kazkur uzsiraset?  4u.gif

Sveiki 4u.gif
O aš darbais užsikasus, kad tik nosis kyšo... lotuliukas.gif Labai intensyviai mąstau pradėt galvot kur kuo greičiau užsirašyt... biggrin.gif blush2.gif Naujos info dar nesusigaudžiau, taigi kol kas iš nuogirdų geriausia nuomonė apie ARV auto... g.gif Jeigu kažką sužinojote, labai prašom pasidalinti! bigsmile.gif Jeigu tamsta dar irgi neužsirašius, galim kažką bendrai paplanuoti. wub.gif Tiesa, aš dar pradėjau svarstyti imti kursus eksternu vadinamu, nu kur be teorinių paskaitų, tik vairavimas ir visi kiti privalomi dalykai... Aišku, dėl pinigų stygiaus... g.gif Sako, ten maždaug perpus pigiau išeina. Bet dar tvirtai nenusprendžiau... Žiūrėsiu kaip išeis... ax.gif

Lauksiu atsakymo 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shaila: 28 birželio 2006 - 20:47
QUOTE(Shaila @ 2006 06 28, 21:43)
Sveiki 4u.gif
O aš darbais užsikasus, kad tik nosis kyšo... lotuliukas.gif Labai intensyviai mąstau pradėt galvot kur kuo greičiau užsirašyt... biggrin.gif  blush2.gif Naujos info dar nesusigaudžiau, taigi kol kas iš nuogirdų geriausia nuomonė apie ARV auto... g.gif Jeigu kažką sužinojote, labai prašom pasidalinti! bigsmile.gif Jeigu tamsta dar irgi neužsirašius, galim kažką bendrai paplanuoti. wub.gif Tiesa, aš dar pradėjau svarstyti imti kursus eksternu vadinamu, nu kur be teorinių paskaitų, tik vairavimas ir visi kiti privalomi dalykai... Aišku, dėl pinigų stygiaus... g.gif Sako, ten maždaug perpus pigiau išeina. Bet dar tvirtai nenusprendžiau... Žiūrėsiu kaip išeis... ax.gif

Lauksiu atsakymo 4u.gif

Dvigubai eksternu tikrai neišeina, ir prie kompo tada reikia ieškoti kur mokytis mirksiukas.gif
Ir dar - norint su naujom mašinom važiuoti ARV-auto, pakyla kursų kaina, o važiuojant su naujom Zebre, kaina ta pati (jie senų tiesiog neturi) thumbup.gif
Sėkmės, merginos, kur besimokytumėte thumbup.gif
Atsakyti
Labutis, labai prašau tų, kurie ar kurios galite padėkite laabai reikia KET5 ar kitokių programų padedančių geriau išmokti teoriją. Iš anksto didelis ačiūkas. Mano el. paštai: laurarup@one.lt ; laurarup@freemail.lt.
Atsakyti
Aš jau gailiuosi užsirašiusi Dorkane. Siaubinga administratorė.. Ir šiaip, jei galit eikit kitur blink.gif
Atsakyti