Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo mokyklos ir instruktoriai

As dėl kursų kainų Kaune. Pasiklausinėjau pažįstamų, grupiokų ir t.t., tai brangiausia Auto ABC, bet ten labai nereomenduojama eiti, o "Zebre" (kur man ir mano draugams labai patiko) kainos ne pačios aukščiausios Kaune tikrai. thumbup.gif
Aišku, ten su tom pseudomokyklėlėm, kur kainuoja po 500, 600 litų, tai išvis net neverta susidėti. Vasara ant nosies, sėdėsite ir tirpsite kokiam senam lauže verysad.gif
Atsakyti
Sveikutes rolleyes.gif
Visus kursus as jau praejau, tik vairavimo, deja, neislaikiau... verysad.gif
Taigi ieskau kokiu privaciu instruktoriu kontaktu - geriausia, kad butu su tokiom masinytem kaip Regitroj (astra arba polo). Gal galit kas ka parekomenduoti?
Atsakyti
Patarkite kur Kaune geriau lankyti kursus? Gal zinote kokios mazdaug kainos ir ar taikomos kazkokios nuolaidos studentams? 4u.gif
aciu, laukiu bet kokiu patarimu mirksiukas.gif
Atsakyti
Dar kartelį atsakau dėl kursų Kaune norinčioms mokytis vairuoti - vairavimo mokykloje "Zebras" centre ir mašinos tokios, kaip Regitroje, ir naujos jos visai, ir instruktoriai nerealūs, pati važiavau su Linu - super.
Papildyta:
Dar pamiršau - "Zebre" taikomos nuolaidos studentams, tikrai.
Atsakyti
Na tai ką, Kauniete, aš tai kol kas manau kad rinksiuos tarp Zebro ir ARV auto... ax.gif Ką tu manai? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Shaila @ 2006 05 30, 16:19)
Na tai ką, Kauniete, aš tai kol kas manau kad rinksiuos tarp Zebro ir ARV auto... ax.gif Ką tu manai? mirksiukas.gif

tiesa pasakus, neturiu jokiu ideju...
na is zinomiausiu tai ir yra zebras, arv auto, auto abc arba regitra... g.gif
gal zinai kada kur prasideda kursai, kokios kainos? 4u.gif
as galeciau pradet kad ir kita savaitele .. ax.gif
nius tarkit zodi biggrin.gif
Atsakyti
Tiksliai žinau, kad "Zebre" nereikia laukti jokios pradžios, kada užsiregistravai, tada ir pradedi lankyti paskaitas, tas labai patogu.
Dėl kainų dabar tiksliai negaliu pasakyti, seniau mokiausi, bet nėra pačios didžiausios iš tų žinomiausių, ir tikrai duoda nuolaidas studentams. Pasiskambinkit, viską pasakys 222231, 867022231.
Sėkmės, merginos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kastyte @ 2006 05 30, 18:42)
Tiksliai žinau, kad "Zebre" nereikia laukti jokios pradžios, kada užsiregistravai, tada ir pradedi lankyti paskaitas, tas labai patogu.
Dėl kainų dabar tiksliai negaliu pasakyti, seniau mokiausi, bet nėra pačios didžiausios iš tų žinomiausių, ir tikrai duoda nuolaidas studentams. Pasiskambinkit, viską pasakys 222231, 867022231.
Sėkmės, merginos  smile.gif

Kastyte jumi tikra Zebro agente biggrin.gif
nius bet man atrodo sugudysite mirksiukas.gif
aciu uz info, domesimes 4u.gif
Atsakyti
As prieš patekdama į šitą mokyklą buvau užsiregistravusi kitoje, bet pabėgau, palikus visą sumokėtą sumą, nes paskaitos buvo žiaurios, o apie važiavimus net pagalvoti baisu. Taip ir patekau į "Zebrą". Tai kadangi man čia instruktorius Linas išmušė bet kokią baimę vairuoti, išsilaikiau visus egzus be problemų ir važinėju mieste viena, tai ir siūlau visiems (ypač visoms) tai, kur pačiai labai pasisekė.
Mano rekomendacijomis pasinaudojo dėl papildomų važiavimų, nenusivylė, taip pat tie, kurie nuėjo ten mokytis.
Taigi, gal ir esu šiokia tokia egentė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Shaila @ 2006 05 30, 16:19)

as linkstu lankyti kursus Zebre...va manau net antradieni ten ir nueiti... prisijungsit? mirksiukas.gif
Atsakyti

Papildyta:
dovanoju mokytis vairuoti Kaune 7% nuolaida visiems vairavimo kursams mokykloje Rigveda ji yra kreves pr ir laisves alejoje man jau nereikia teises turiu gaunasi visai nemazai beveik 50lt pigiau uz tai noretus kokiu vaisiu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tulpe: 06 birželio 2006 - 13:50
sveikos brangiosios, na ir kaip jum sekasi mokintis? noriu patarimo, ruosiuosi eit mokintis vairuoti - kaune, tik vat nezinau kur geriau eiti ar arv-auto ar zebre ar auto abc.... bukit geros patarkit labai buciau dekinga...... g.gif reikia gero instruktoriaus ir kad paaiskintu normaliai, nes negaliu pakesti kaip ant manes klykia ar nemoka zmoniskai paaiskinti...... doh.gif
Atsakyti