As dėl kursų kainų Kaune. Pasiklausinėjau pažįstamų, grupiokų ir t.t., tai brangiausia Auto ABC, bet ten labai nereomenduojama eiti, o "Zebre" (kur man ir mano draugams labai patiko) kainos ne pačios aukščiausios Kaune tikrai.
Aišku, ten su tom pseudomokyklėlėm, kur kainuoja po 500, 600 litų, tai išvis net neverta susidėti. Vasara ant nosies, sėdėsite ir tirpsite kokiam senam lauže
Patarkite kur Kaune geriau lankyti kursus? Gal zinote kokios mazdaug kainos ir ar taikomos kazkokios nuolaidos studentams?
aciu, laukiu bet kokiu patarimu
aciu, laukiu bet kokiu patarimu
Na tai ką, Kauniete, aš tai kol kas manau kad rinksiuos tarp Zebro ir ARV auto... Ką tu manai?
QUOTE(Shaila @ 2006 05 30, 16:19)
Na tai ką, Kauniete, aš tai kol kas manau kad rinksiuos tarp Zebro ir ARV auto... Ką tu manai?
tiesa pasakus, neturiu jokiu ideju...
na is zinomiausiu tai ir yra zebras, arv auto, auto abc arba regitra...
gal zinai kada kur prasideda kursai, kokios kainos?
as galeciau pradet kad ir kita savaitele ..
nius tarkit zodi
Tiksliai žinau, kad "Zebre" nereikia laukti jokios pradžios, kada užsiregistravai, tada ir pradedi lankyti paskaitas, tas labai patogu.
Dėl kainų dabar tiksliai negaliu pasakyti, seniau mokiausi, bet nėra pačios didžiausios iš tų žinomiausių, ir tikrai duoda nuolaidas studentams. Pasiskambinkit, viską pasakys 222231, 867022231.
Sėkmės, merginos
Dėl kainų dabar tiksliai negaliu pasakyti, seniau mokiausi, bet nėra pačios didžiausios iš tų žinomiausių, ir tikrai duoda nuolaidas studentams. Pasiskambinkit, viską pasakys 222231, 867022231.
Sėkmės, merginos
QUOTE(Kastyte @ 2006 05 30, 18:42)
Tiksliai žinau, kad "Zebre" nereikia laukti jokios pradžios, kada užsiregistravai, tada ir pradedi lankyti paskaitas, tas labai patogu.
Sėkmės, merginos
Sėkmės, merginos
Kastyte jumi tikra Zebro agente
nius bet man atrodo sugudysite
aciu uz info, domesimes
As prieš patekdama į šitą mokyklą buvau užsiregistravusi kitoje, bet pabėgau, palikus visą sumokėtą sumą, nes paskaitos buvo žiaurios, o apie važiavimus net pagalvoti baisu. Taip ir patekau į "Zebrą". Tai kadangi man čia instruktorius Linas išmušė bet kokią baimę vairuoti, išsilaikiau visus egzus be problemų ir važinėju mieste viena, tai ir siūlau visiems (ypač visoms) tai, kur pačiai labai pasisekė.
Mano rekomendacijomis pasinaudojo dėl papildomų važiavimų, nenusivylė, taip pat tie, kurie nuėjo ten mokytis.
Taigi, gal ir esu šiokia tokia egentė
Mano rekomendacijomis pasinaudojo dėl papildomų važiavimų, nenusivylė, taip pat tie, kurie nuėjo ten mokytis.
Taigi, gal ir esu šiokia tokia egentė
QUOTE(Shaila @ 2006 05 30, 16:19)
as linkstu lankyti kursus Zebre...va manau net antradieni ten ir nueiti... prisijungsit?
sveikos brangiosios, na ir kaip jum sekasi mokintis? noriu patarimo, ruosiuosi eit mokintis vairuoti - kaune, tik vat nezinau kur geriau eiti ar arv-auto ar zebre ar auto abc.... bukit geros patarkit labai buciau dekinga...... reikia gero instruktoriaus ir kad paaiskintu normaliai, nes negaliu pakesti kaip ant manes klykia ar nemoka zmoniskai paaiskinti......