Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo mokyklos ir instruktoriai

Perskaiciau labai daug, bet nesupratau kiek gi kainuoja privatus vaziavimas su instruktorium, mat man norisi patobulint vairavimo igudzius...
Atsakyti
Sakykit kur tas Aloyzas dorkane? Cia priklauso i kuri ju filiala eini ar ne?
Atsakyti
Sveikos. As turiu kontaktu instruktoriu, pati papildomai mokiausi. Privaciai kainuoja nuo 35 lt uz 2 a.val. (t.y. 1,5 val.) jei vaziuoji su sena kokia mazda iki 50 Lt (Su Opel vectra nauja bent jau as vaziavau).
Siandien pati laikiau ir neislaikiau, nu bet aisku pati ziopla, veliau gal prisesiu parasyt kaip viskas buvo:) Jei kam reiks instruktoriaus privaciai pasimokyt, galit man cia parasyt:
ilona.bieksaite@gmail.com
duosiu kontaktus ir siaip placiau papasakosiu kas per zmogus ir kokia masina.
Atsakyti
Ruosiuosi uzsirasyti kursams dorkane, gal kas kartu? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamasa_ @ 2006 05 14, 22:36)
Ruosiuosi uzsirasyti kursams dorkane, gal kas kartu?  lotuliukas.gif

cia kuriam mieste tas dorkanas? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kauniete @ 2006 05 16, 19:49)
cia kuriam mieste tas dorkanas? blush2.gif

Vilniuj 4u.gif
Atsakyti
Kauniete, o aš galvoju apie ARV auto g.gif labai gerus atsilieoimus vis girdžiu... ax.gif blush2.gif O kada tu jau planuoji užsirašyti?? Aš tai galvoju biželio mėnesį apie tai galvoti... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Shaila @ 2006 05 17, 10:30)
Kauniete, o aš galvoju apie ARV auto g.gif labai gerus atsilieoimus vis girdžiu... ax.gif  blush2.gif O kada tu jau planuoji užsirašyti?? Aš tai galvoju biželio mėnesį apie tai galvoti... ax.gif

Aš kaunietėms labai siūlyčiau į "Zebrą" eiti mokytis, jau kiek ten papildomiems važiavimams nusiunčiau, visos liko super patenkintos. Paskui kitame forume irgi mačiua daug gerų žodžių apie šios ,okyklos darbuotojus ir pačią mokyklą.
Atsakyti
QUOTE(Kastyte @ 2006 05 18, 19:18)
Aš kaunietėms labai siūlyčiau į "Zebrą" eiti mokytis, jau kiek ten papildomiems važiavimams nusiunčiau, visos liko super patenkintos. Paskui kitame forume irgi mačiua daug gerų žodžių apie šios ,okyklos darbuotojus ir pačią mokyklą.

Shaila, as taip pat zadu birzelio pradzioje jau dometis, o jei forumietes pades apsispresti tai gal jau ir pradet... butu smagu kartu 4u.gif
vis drasiau mirksiukas.gif

va zebro tai masinos fainos kiek maciau, siaip minimaliai gal ir kainom reiktu pasidometi...bet as ne anksciau kaip birzelio 5d galiu uzsirasyt...
tai va mergaites, jei kas dar kokia gera vietele zinot, siulykit ax.gif
Atsakyti
MERGINOS, kokius vairavimo kursus parekomenduotumete VILNIUJE? Labai noreciau, kad turetu masinu, kaip Regitroje biggrin.gif Ir butu sukalbami intruktoriai, bo busiu zalia, tai reikia laaabai kantraus instruktoriaus. tongue.gif
Beje, pries kiek laiko reikia uzsirasyti i kursus? As nuo liepos men. noreciau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Izidė: 22 gegužės 2006 - 11:19
Kiek laiko trunka kursai mokykloje? Apskritai man idomu, per kiek laiko galima issilaikyti mokyklini egza, o paskui Regitroje? Koks tai laiko tarpas?
Skaiciau, cia visos gyre www.vairuok.lt Lauryna g.gif Turesiu omeny, bet dar reiktu kokiu nuomoniu. 4u.gif
Shalimar, kaip tau sekasi vairuoti? Skaiciau, kad uzsirasei i akademija mobile (ar kazkaip panasiai)....
Atsakyti
kursai bent mano truko 6 savaites po 2 savaites laukiau kol regitroj teorijos egza laikiaus beje isejo is pirmo karto smile.gif po to galejau po savaites praktikini laikytis greiciausiai jei laikas but tikes bet dar papildomu vaziavimu pasemiau tai va si penktad eisiu bandyt praktikini vairavima laikyt gal pavyks seip manau iki 2 men viskas uztrunka dar po teises kol policijoje padaro na manau per 1,5 men gal ir imanoma bet reikia greitai suktis smile.gif sekmes
Papildyta:
Beje kursus laikiau Kaune
Atsakyti