Perskaiciau labai daug, bet nesupratau kiek gi kainuoja privatus vaziavimas su instruktorium, mat man norisi patobulint vairavimo igudzius...
Sveikos. As turiu kontaktu instruktoriu, pati papildomai mokiausi. Privaciai kainuoja nuo 35 lt uz 2 a.val. (t.y. 1,5 val.) jei vaziuoji su sena kokia mazda iki 50 Lt (Su Opel vectra nauja bent jau as vaziavau).
Siandien pati laikiau ir neislaikiau, nu bet aisku pati ziopla, veliau gal prisesiu parasyt kaip viskas buvo:) Jei kam reiks instruktoriaus privaciai pasimokyt, galit man cia parasyt:
ilona.bieksaite@gmail.com
duosiu kontaktus ir siaip placiau papasakosiu kas per zmogus ir kokia masina.
Siandien pati laikiau ir neislaikiau, nu bet aisku pati ziopla, veliau gal prisesiu parasyt kaip viskas buvo:) Jei kam reiks instruktoriaus privaciai pasimokyt, galit man cia parasyt:
ilona.bieksaite@gmail.com
duosiu kontaktus ir siaip placiau papasakosiu kas per zmogus ir kokia masina.
QUOTE(Mamasa_ @ 2006 05 14, 22:36)
Ruosiuosi uzsirasyti kursams dorkane, gal kas kartu?
cia kuriam mieste tas dorkanas?
Kauniete, o aš galvoju apie ARV auto labai gerus atsilieoimus vis girdžiu... O kada tu jau planuoji užsirašyti?? Aš tai galvoju biželio mėnesį apie tai galvoti...
QUOTE(Shaila @ 2006 05 17, 10:30)
Kauniete, o aš galvoju apie ARV auto labai gerus atsilieoimus vis girdžiu... O kada tu jau planuoji užsirašyti?? Aš tai galvoju biželio mėnesį apie tai galvoti...
Aš kaunietėms labai siūlyčiau į "Zebrą" eiti mokytis, jau kiek ten papildomiems važiavimams nusiunčiau, visos liko super patenkintos. Paskui kitame forume irgi mačiua daug gerų žodžių apie šios ,okyklos darbuotojus ir pačią mokyklą.
QUOTE(Kastyte @ 2006 05 18, 19:18)
Aš kaunietėms labai siūlyčiau į "Zebrą" eiti mokytis, jau kiek ten papildomiems važiavimams nusiunčiau, visos liko super patenkintos. Paskui kitame forume irgi mačiua daug gerų žodžių apie šios ,okyklos darbuotojus ir pačią mokyklą.
Shaila, as taip pat zadu birzelio pradzioje jau dometis, o jei forumietes pades apsispresti tai gal jau ir pradet... butu smagu kartu
vis drasiau
va zebro tai masinos fainos kiek maciau, siaip minimaliai gal ir kainom reiktu pasidometi...bet as ne anksciau kaip birzelio 5d galiu uzsirasyt...
tai va mergaites, jei kas dar kokia gera vietele zinot, siulykit
Kiek laiko trunka kursai mokykloje? Apskritai man idomu, per kiek laiko galima issilaikyti mokyklini egza, o paskui Regitroje? Koks tai laiko tarpas?
Skaiciau, cia visos gyre www.vairuok.lt Lauryna Turesiu omeny, bet dar reiktu kokiu nuomoniu.
Shalimar, kaip tau sekasi vairuoti? Skaiciau, kad uzsirasei i akademija mobile (ar kazkaip panasiai)....
Skaiciau, cia visos gyre www.vairuok.lt Lauryna Turesiu omeny, bet dar reiktu kokiu nuomoniu.
Shalimar, kaip tau sekasi vairuoti? Skaiciau, kad uzsirasei i akademija mobile (ar kazkaip panasiai)....
kursai bent mano truko 6 savaites po 2 savaites laukiau kol regitroj teorijos egza laikiaus beje isejo is pirmo karto po to galejau po savaites praktikini laikytis greiciausiai jei laikas but tikes bet dar papildomu vaziavimu pasemiau tai va si penktad eisiu bandyt praktikini vairavima laikyt gal pavyks seip manau iki 2 men viskas uztrunka dar po teises kol policijoje padaro na manau per 1,5 men gal ir imanoma bet reikia greitai suktis sekmes
Papildyta:
Beje kursus laikiau Kaune
Papildyta:
Beje kursus laikiau Kaune