Ale kad kauniete man atkeliavo atgal pranešimas kad nenusisiuntė, failed... Gal kažkas negerai su jūsų paštu??
Niu ką, mielosios, išsilaikiau šiand regitroj jau ir važiavimą ir ženkliuką jau turiu 70 Viską iš pirmo karto išsilaikiau, ir teoriją ir vairavimą Gal kam ir padės apsispręsti, nes vairuot ir viską kitką mokaius www.vairuok.lt teoriją lankaiu pas Dalių, kuris viską labai šauniai ir kantriai išaiškino, o vairavimą - pas šauniausią instruktorių - LAURYNĄ Niekad nesitikėjau, kad instruktorius gali turėti tiek kantrybės.. niekad nė balso nebuvo pakėlęs, nors ne kartą vos sekundės dalies pritrūko iki avarijos...
Norėčiau dar kartą pakartoti visus kursus - be galo smagu buvo
Norėčiau dar kartą pakartoti visus kursus - be galo smagu buvo
QUOTE(Shaila @ 2006 04 17, 22:40)
Ale kad kauniete man atkeliavo atgal pranešimas kad nenusisiuntė, failed... Gal kažkas negerai su jūsų paštu??
...hmm tai kas dabar galejo nutikti tam mano pastui...
tikrai neprpildytas... nieko nesuprantu...
jau net nedrasu prasyti bet gal galetumete pabandyti kitu adresiuku...
Ingrida.St@gmail.com arba Ooga@one.lt
QUOTE(kauniete @ 2006 04 20, 15:40)
...hmm tai kas dabar galejo nutikti tam mano pastui...
Prašom Išsiunčiau, kad tik išsisiųstų dabar...
QUOTE(Shaila @ 2006 04 20, 17:02)
Prašom Išsiunčiau, kad tik išsisiųstų dabar...
gavau
aciukas dar karteli
QUOTE(kauniete @ 2006 04 21, 01:01)
Na va kaip gerai.
O kada laikaisi??
QUOTE(Shaila @ 2006 04 21, 20:28)
nius as cia kazkaip is anksto pasirupinau, nes laikyti zadu tip po menesiuko kokio, nes dabar visai nera laiko - mokslus baigineju...
O jumi gal jau vairuotoja?
QUOTE(kauniete @ 2006 04 23, 20:32)
nius as cia kazkaip is anksto pasirupinau, nes laikyti zadu tip po menesiuko kokio, nes dabar visai nera laiko - mokslus baigineju...
Dar nea... Taip pat irgi mokslus baiginėju... O laikysiu tai turbut dar vėliau - kažkada vasarą...
QUOTE(Shaila @ 2006 04 24, 12:49)
Dar nea... Taip pat irgi mokslus baiginėju... O laikysiu tai turbut dar vėliau - kažkada vasarą...
xi xi...kaip sakant vasarai ruosiames ziema...
na tai gal yada dar po menesiuko kito susirasysim, kur i tuos kursus uzsirasyti
nes astai visai zalia...
QUOTE(kauniete @ 2006 04 24, 19:23)
xi xi...kaip sakant vasarai ruosiames ziema...
nes astai visai zalia...
nes astai visai zalia...
Va va, aš irgi...
Tai gerai, galėsim pasibendradarbiaut!
Mamytes, o kaip jums sekasi aikstele? ivaziavimas i garazus, soninis parkavimasis? Man sunkiai, nors gal del to, kad dar tik du kartus ta dariau, bet labai sunkiai gaudausi tame veidrodelyje, o tie pagaliai man labai maisosi. Pagalvojau, gal kas zinote koki kompiuterini zaidima pasitreniruoti parkavima, bet noreciau tokio kur veiksmas vyksta is automobilio vidaus, su veidrodeliais. Gal mano instruktorius nelabai moka paaiskinti, o gal as tokia tupa, nezinau, noreciau pazaisti. Gal kas turite tokiu nuorodu, labai prasyciau padeti.
Sveikutes,
As vairavimo mokiausi Jasucio mokykloje Savanoriu pr., tai viskas labai super. visi ten geranoriski ir siaip saunus zmones. Teorija atsiskaitant gali tik 1 klaida ant kompo padaryt, bet siaip sedet ten gali kiek nori kol iseis tik viena klaida padaryt, siaip gerai, teorija geriau ismoksti:), o uz praktini jei neblogai vairuoji ir taip, be visokiu iskaitu, pasiraso. As pavyzdziui, pradejau nuo 0 ir 10 karta jau vaziavau drasiai be jokios baimes ir normaliai. Bet va cia seniau radau postu apie ikonikovo mokykla, tai galiu papasakot, ka man vienas instruktorius, dirbes seniau ten pasakojo. Ten specialiai 9 kartus arba isvis mazai moko vairuoti arba vezioja visai kitais marsutais, o 10 karta duoda kita masina, instruktoriu ir nauja marsruta. Ir instruktorius turi specialiai neiskaityt, kad paskui priverst zmogu dar 5 kartus pirkt praktini vairavima. zodziu, as pasibaisejus, o dar zadejau ten eiti...
taigi, o kita treciadieni lekiu i regitra teorijos laikyt:)
As vairavimo mokiausi Jasucio mokykloje Savanoriu pr., tai viskas labai super. visi ten geranoriski ir siaip saunus zmones. Teorija atsiskaitant gali tik 1 klaida ant kompo padaryt, bet siaip sedet ten gali kiek nori kol iseis tik viena klaida padaryt, siaip gerai, teorija geriau ismoksti:), o uz praktini jei neblogai vairuoji ir taip, be visokiu iskaitu, pasiraso. As pavyzdziui, pradejau nuo 0 ir 10 karta jau vaziavau drasiai be jokios baimes ir normaliai. Bet va cia seniau radau postu apie ikonikovo mokykla, tai galiu papasakot, ka man vienas instruktorius, dirbes seniau ten pasakojo. Ten specialiai 9 kartus arba isvis mazai moko vairuoti arba vezioja visai kitais marsutais, o 10 karta duoda kita masina, instruktoriu ir nauja marsruta. Ir instruktorius turi specialiai neiskaityt, kad paskui priverst zmogu dar 5 kartus pirkt praktini vairavima. zodziu, as pasibaisejus, o dar zadejau ten eiti...
taigi, o kita treciadieni lekiu i regitra teorijos laikyt:)