Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo mokyklos ir instruktoriai

QUOTE(Shalimar @ 2006 04 05, 10:20)
Jei ta Akademija mobile raso, kad

B Kategorija
60 a/k valandų teorijos
20 a/k valandų praktikos
Literatūra
Kompiuteriai
Konsultacijos
Dokumentų tvarkymas
Kaina 750 Lt

Tai cia teorija irgi ieina? As tai galvojau ja savarankiskai mokintis, ar neapsimoka? g.gif
Ir dar studentams 50 lt nuolaida, bet turbut tik dienininkams?
Siaip kaina nebloga, bet gal kas zinote ka panasaus arciau centro? 4u.gif

ui kokia kaina simpatinga...cia kur taip???smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Naujoke25 @ 2006 03 17, 13:48)
Aš lankiau kursus Gineidoj iš vairuok.lt  pylimo gatvėj tai patarčiau neit pas Lauryną, kuris važinėja su raudona opel astra. Važinėjau su juo 10 kartų ir nieko neišmokau, pastoviai paleisdavo 15 min anksčiau ir nelabai ką išaiškino kaip važiuot, kai laikiau mokyklinį egzaminą, tai iš vis kai kuriuos dalykus girdėjau pirmakart kaip reik važiuot. Tada užsirašiau pas Remigijų su vw polo, labai geras instruktorius viską išaiškino kaip priklauso. Be to kai nuo atsros prisėdau prie polo tai irgi labai didelis skirtumas, o regitroj tai tik polo ir golfas.

QUOTE(Hmzz @ 2006 03 18, 13:47)
Na aš kaip tik pradėjau lankyt vairavimą pas Lauryną (www.vairuok.lt) nors dar tebuvo keletas pamokų, bet esu patenkinta - labai ramus žmogus, viską išaiškina (tik kiek aš iš to aiškinimo atsimenu - kitas klausimas - stresas už vairo daro savo blush2.gif ) nežinau, kaip bus toliau, bet kolkas esu labai patenkinta jo, kaip instruktoriaus, darbu  thumbup.gif

as nuo balandzio 1 einu i vairuok.lt ir kaip tik ziriu koki instruktoriu pasirinkti. vyras ir dar viena draugu pora mokesi pas remigiju tai visi 3 buvo patenkinti bet sake nebera jo g.gif gal surizikuot ir lauryna pasirinkt ? nes si sestadieni turesiu pasakyti unsure.gif tiesa man nepatiko tai kad buvo sujungtos dvejos grupes. pirmas 2 valandas kalbejo jau su baiginejanciais mokiniais o tik paskui pradejo mums kazka pasakot schmoll.gif sake lyg si sestadieni jie eina mokytis paskutini karta
Atsakyti
QUOTE(kauniete @ 2006 04 06, 19:10)
ui kokia kaina simpatinga...cia kur taip???smile.gif

http://www.akademijamobile.lt/
Bet jei as ta teorija pati issilaikau? g.gif
Atsakyti
Siaip tai Kaune vairavimo mokykla ARV-AUTO thumbup.gif Ir masinytes dabar naujos ir instruktoriai geri smile.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzka @ 2006 04 06, 19:32)
as nuo balandzio 1 einu i vairuok.lt ir kaip tik ziriu koki instruktoriu pasirinkti. vyras ir dar viena draugu pora mokesi pas remigiju tai visi 3 buvo patenkinti bet sake nebera jo  g.gif gal surizikuot ir lauryna pasirinkt ? nes si sestadieni turesiu pasakyti  unsure.gif tiesa man nepatiko tai kad buvo sujungtos dvejos grupes. pirmas 2 valandas kalbejo jau su baiginejanciais mokiniais o tik paskui pradejo mums kazka pasakot  schmoll.gif sake lyg si sestadieni jie eina mokytis paskutini karta

Šioj mokykloj yra labai mielos sekretorės ir šiaip visi žmogeliukai labai faini smile.gif Gali pabandyt instruktorių kokį nori, jei nepatiks, bet kada gali pasikeisti į kitą smile.gif Aš tai va irgi pasiėmiau dar vieną papildomą su Polo, nes skirias Opelis ir Polo, o kadangi aš toks ir vairuotojas 9 kartus prie mašinos vairo sėdėjęs, tei...

Beje, Regitroj ir Astra yra - pati šiand savo akim mačiau wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2006 04 06, 19:40)

Na,as domejausi...tai praktinis tik mokymasis kainuoja 600 lt.
tik kur skambinau,tai labai mazas skirtumas kainos tarp to,kai pats mokaisi teorija ir kai mokykloje.be to,daug kur ta kaina praktinio mokymo yra be dokumentu tvarkymo...
As pasirinkau akademija mobile smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2006 04 06, 20:40)

Na as ir pati teorija issilaikiau... o sioj firmoj mokiausi tik praktikos... mokejau 550lt ir visus dokumentus sutvarke thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2006 04 06, 20:40)

hmmm schmoll.gif cia Vilniuj, as Kaune, bet gal kas zino kur Kaune uz 700lt? ax.gif
Atsakyti
Sveikos vairuotojos. Perskaičiau viską ir neradau apie Autoakademija Vilniuje nė žodžio. Ar niekas nesate ten mokesi? MNan greitai užsirašyti jau reikės vairuoti, o aš instruktorių nepažįstu, gal kas ką girdėjote ar mokėtės pas kurį nors, parekomenduokite. Teoriją dėsto Aleksandras, šaunus mokytojas, tik įdomu ar ir instruktorius taip pat geras. Atsiliepkite, prašau.
Atsakyti
sveikos,gal kas lanko kursus ikonikovoi mokykloi,as tik pradejau mokytis,tai reikia kalti stipriai,gal kas turi testus,kurie bus regitroi,prasau atsiuskyt adresu me-le@one.lt,parasykit labai prasau.
Atsakyti
QUOTE(Renateles_Mamyte @ 2006 04 09, 18:52)
sveikos,gal kas lanko kursus ikonikovoi mokykloi,as tik pradejau mokytis,tai reikia kalti stipriai,gal kas turi testus,kurie bus regitroi,prasau atsiuskyt adresu me-le@one.lt,parasykit  labai prasau.

Turiu KET5, bet i one pasto dezute nemanau, kad tilps g.gif Gal turi yahoo arba gmail?
Atsakyti
Oj mamytes, padekite kuo greiciau, niekaip nagaliu surasti kur cia buvo kalbama apie KET testus, dar neseniai tuos pokalbius skaiciau, o dabar nu niekaip nerandu, dar ten buvo galima atsiusti KET5 testus. ir siaip apie tai pasneketi.
Atsakyti